Davos – Sparta 2:10 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 12.08.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    A zdá se, že o výsledku dnešního mače o bronz už je rozhodnuto! Matej Paulovič upaloval vstříc prázdné bráně, neměl ale příliš rychlost a tlačil ho dojíždějící obránce. Kotouče se tak ujal DANIEL RÁKOS, který udělal kličku na střed a v pádu poslal puk do opuštěné klece – 4:2. Asistence: Matej Paulovič.
     
    54:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice přesilovou hru využívají a pod Bílou věží máme zaděláno na drama! ANTONÍN DUŠEK obdržel parádní křižnou nahrávku na pravý kruh, kde napřáhl a chladnokrevně poslal puk pod horní tyč. Proti této střele gólman příliš šancí neměl – 3:2. Asistence: Petr Čáslava, Hugo Gallet.
     
    34:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale teď je už domácí aktivita odměněna brankou, Pardubice se ze snížení moc dlouho radovat nemohly! MARIS BIČEVSKIS stál sice na úrovni brankové čáry, i tak se však rozhodl zkusit nahodit kotouč do ohně. A vyplatilo se, neboť puk si nechtěně srazil do vlastní branky Dalibor Bortňák – 3:1. Asistence: Tomáš Linhart.
     
    32:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe zapadla tahle rána do hradecké brány a náskok domácích se ztenčil na jedinou branku! DANIIL MIROMANOV napřáhl kousek za modrou lajnou a poslal nechytatelnou bombu přesně pod horní brankovou konstrukci – 2:1. Asistence: Tomáš Rolinek.
     
    29:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na tohle už byl ale pardubický gólman krátký, hradecký kolotoč končí využitou dvojnásobnou přesilovkou! Matej Paulovič poslal z úrovně brankové čáry puk na hůl DANIELA RÁKOSE, jenž bekhendem zvedl puk pod horní tyč a může se radovat z prvního gólu v hradeckém dresu – 2:0. Asistence: Matej Paulovič, Tomáš Vincour.
     
    07:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle oslabení Lvům sedlo. Nejenže zatím neinkasovali, navíc se sami ujímají vedení! Radim Šalda výborně vystihl pardubickou kombinaci a nahrávkou o mantinel našel LUKÁŠE CINGELA. Ten mohl nahrát spoluhráči na druhé straně, riskantní nahrávku ale neprovedl. Místo toho fantasticky zamířil pod horní tyč – 1:0. Asistence: Radim Šalda.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 8. Cingel (Šalda), 30. Rákos (Paulovič, Vincour), 35. Bičevskis (Linhart), 60. Rákos (Paulovič) – 33. Miromanov (Rolinek), 55. Dušek (Čáslava, Gallet)


    Mountfield HK: Pavelka (Dvořák) – Linhart, Piché, Graňák (A), Šalda, Rosandič, F. Pavlík, Nedomlel – Rákos, Koukal (C), Paulovič – Straka, Cingel, Vincour – Dragoun, Bičevskis, Hlinka – R. Pavlík, Berger, Vopelka. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Hrabal (A), Budík, Miromanov, Wishart, Gallet, Čáslava (A), Holland – Svoboda, Bubela, Rolinek (C) – Mandát, Poulíček, Perret – Vracovský, Bortňák, Kusý – Machač, Kratochvíl, Dušek. Trenér: Miloš Holaň.

    Rozhodčí: Bejček, Pavlovič – Komárek, Ondráček

    Diváci: 4110
    ocianews.com