Bohemians 1905 – Ostrava 0:1 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
0:1 (0:0)
FC Baník Ostrava
Pondělí 13.08.2018, 18:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Dominik Mašek, přichází Michal Šmíd.
    87. Ondřej ŠAŠINKA - 0:1
     
    87
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostrava v závěru zápasu udeřila. Jakub Šašinka poslal centr z pravé strany a na hranici malého pokutového území našel bratra ONDŘEJE ŠAŠINKU, který prostřelil Valeše pokusem na bližší tyč. Asistence: Jakub Šašinka.
     
    86
    Hosté dnes střídají naposledy. Místo unaveného Diopa půjde na hřiště na posledních pár minut další Šašinka, tentokrát Jakub.
     
    84
    Jusúf dělá hostujícím hráčům problémy a další potenciální brejk musel likvidovat až skluzem na polovině hřiště Granečný, který ihned uviděl žlutou kartu.
     
    81
    Šindelář musel zatáhnout za záchrannou brzdu a u postranní lajny vložil svá záda do cesty unikajícímu Jusúfovi.
     
    75
    Roman Valeš ví, jak má postavené branky. Od inkasování ho dnes počtvrté zachránila branková konstrukce. Diop přízemní střelou na vzdálenější tyč trefil právě tyčku. Následná dorážka skončila k udivení všech mimo branku.
     
    74
    Faulovaný Filllo dnes dohrál a na hřišti ho nahrazuje Denis Granečný.
     
    74
    Vodháněl není na hřišti ani pět minut a už vidí žlutou kartu. Na středu hřiště v souboji s Fillem byl pozdě a poslal ho nohama k zemi.
     
    69
    Hlušší pasáž hry, kdy se oba týmy prezentovaly nepřesnými rozehrávkami, vystřídalo střídání domácích. Utkání skončilo pro Rudolfa Reitera, který byl hodně aktivní zejména v prvním poločase a po zásluze odměněn potleskem. Čerstvou krví domácích je pak Jan Vodháněl.
    62. Baník se už málem radoval, Šašinka pálil do tyče
     
    62
    Holzer měl na kopačce úvodní gól dnešního utkání. Po centru z levé strany se k němu dostal odražený míč, který napálil z první do tyče. Valeš nestihl vůbec zareagovat a stadionem to jenom zahučelo.
     
    60
    Po hodině hry už má odpracováno Lukáš Juliš, který dnes nebyl moc viditelný a na hřišti ho nahrazuje Jusúf Helal z Bahrajnu, který se stal například v Příbrami dobrým žolíkem Bohemians.
    41. Pohroma pro Baník! Zraněný Milan Baroš opouští scénu
     
    42
    Tohle je citelná ztráta pro Baník. Milan Baroš opouští hřiště předčasně zřejmě pro zranění a na hřišti ho nahrazuje další útočník Ondřej Šašinka. Jedná se o výměnu post za post.
     
    30
    První nebezpečný faul na domácí straně a hned je z toho žlutá karta. Daniel Krch u souboje ve středu hřiště pozdě a musel si pomoci nohami a to přímo před zraky Pavla Fraňka, který bez váhání vytáhl žlutou kartu.
    24. Daniel Holzer ostrým skluzem atakoval Reitera. Má to za žlutou!
     
    24
    Je tu první žlutá karta zápasu. Holzer už delší dobu nestíhá protivníky unikající po pravé straně a nyní si musel pomoci faulem zezadu poblíž středové čáry a rozhodčí Franěk ohodnotil jeho zákrok žlutou kartou.
     
    1
    Neuběhla ani půl minuta hry a Ostrava měla už gólovou příležitost. Z levé strany se dostal míč do pokutového území, kde míč napálil Stronati. Nártem trefil pouze břevno.

    Ondřej Jícha

    Branky: 87. O. Šašinka (J. Šašinka)

    Karty:   30. Krch (BOH), 74. Vodháněl (BOH) – 24. Holzer (OVA), 81. Šindelář (OVA), 84. Granečný (OVA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:9. Rohy: 5:3.
    Bohemians Praha 1905: Valeš – Švec, Krch (C), Bederka, M. Dostál – Bartek, Reiter (69. Vodháněl), Hašek, Vaníček – Juliš (60. Yusuf Helal), Mašek (88. Šmíd).
    Náhradníci: Kouba – Záviška, Nečas, Yusuf Helal, Šmíd, Vodháněl.

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman – Fillo (74. Granečný), Jánoš, R. Hrubý, Holzer – Diop (86. J. Šašinka), Baroš (C) (42. O. Šašinka).
    Náhradníci: Budinský – Granečný, Jirásek, J. Šašinka, O. Šašinka, Procházka, Mešaninov.

    Rozhodčí: Franěk – Vlasjuk, Myška – Váňa

    Diváci: 4 590
    thejrc.org