Japonsko – Paraguay 6:0 (kon.) | Španělsko – USA 2:2 (kon.) | Německo – Haiti 3:2 (kon.)
Čína – Nigérie 1:1 (kon.)
konec
Španělsko
2:2 (2:0)
USA
Pondělí 13.08.2018, 13:30 • Clos Gastel Stadium • MS U20 ženy • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 7:8. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:8. (15:26:37)
     
    Je konec! Dlouho to vypadalo, že dnešní utkání skončí vítězstvím Španělska, avšak bojovnost Američanek nakonec dovedla zápas do remízového konce. Reprezentace z Pyrenejského poloostrova si v koncovce utkání pořádně zahrávala, nicméně i přesto slaví postup do vyřazovací fáze. Američanky potřebovaly k postupu tříbodové vítězství, což se ale nepodařilo. Na jejich úkor postupuje Japonsko, které zdolalo Paraguay vysoko 6:0.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Blancová se vydala k opačné šestnáctce, kde ale záhy přišla o hrací předmět. Na druhé straně se Amerika nakonec nedostane k rohu.
     
    90+2
    Amerika se dostala k další rozehrávce standardky, kterou soupeřky bezpečně ubránily. Navíc se autového vhazování zmocní Rodriguezová.
     
    90+1
    Obrovská chyba Ivoryové! Americká brankářka doslova věnovala míč protihráčce, která ale z menšího úhlu netrefila prázdnou bránu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Nyní se do napadání rozehrávky pustila Guiterrezová, která ale míč zastihnout nedokázala. Následně se s kulatým nesmyslem pomazlila Collová.
     
    88
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Claudia Pinaová, přichází Silvia Rubiová.
    87. DEMELOVÁ - 2:2
     
    87
    Američané právě vstřelili branku!
    No vida, ono to přeci jenom půjde! Z velké vzdálenosti to zkusila SAVANNAH DEMELOVÁ z velké dálky, její ránu si nakonec do brány srazila jedna z protihráček. Američanky se nadechují k překvapivému obratu.
     
    86
    Španělsko se snaží držet míč na útočné polovině, což se zatím daří. Nyní se o autové vhazování z levé strany postará Monterová.
    83. SMITHOVÁ - 2:1
     
    83
    Američané právě vstřelili branku!
    Tak pozor, je totiž sníženo! K rozehrávce přímého kopu se postavila SOPHIA SMITHOVÁ, která to zkusila ke vzdálenější tyči. Míč plachtil do přehuštěného prostoru, avšak kulatý nesmysl nakonec zaplul k tyči.
     
    83
    Demelová to nemyslela vůbec špatně, nicméně střílenou nabídku dokázala Aleixandriová přizvednout mimo dosah Smithové.
     
    82
    Nyní to směrem dopředu zkoušela Andujarová, které se ale zakončení moc nezdařilo. Ivoryová okamžitě rozehrála výkopem na druhou stranu.
     
    81
    Máme před sebou něco málo přes pět minut. Španělsko i nadále hlídá dvoubrankové vedení, Američanky se nemohou dostat do vyložené šance.
     
    80
    Mezitím se ostatní hráčky vydaly k postranní čáře, kde došlo k doplnění tekutin. Zároveň si Američanky vyslechly pár rad od své trenérky.
     
    79
    Na hrací ploše zůstala ležet Ivoryová, která má po předchozím souboji menší trable. Na scénu opět přispěchal lékařský celek.

    David Suchý

    Branky: 7. Guijarrová, 42. Cordobová – 83. Smithová, 87. Demelová

    Karty:   71. Bonmatiová (ESP)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 7:8. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:8.
    Španělsko: Collová – Monterová, Rodriguezová, Aleixandriová, Pujadasová – Bonmatiová, Egurrolová, Gutierrezová (C), Navarrová (74. Andujarová) – Cordobová (59. Blancová), Pinaová (88. Rubiová)
    Náhradníci: Ramosová, Isabelová – Andujarová, Batlleová, Blancová, Fernandezová, Orozová, Rubiová, Sanchová, Sierraová

    USA: Ivoryová – Sanchezová (46. Kimová), Girmaová, Rodriguezová (73. Hockingová), Pickettová – Demelová, Hiattová (C), Howellová (59. Pintová), Villacortaová – Smithová, Gilroyová
    Náhradníci: Andersonová, McGlynnová – Foxová, Hockingová, Kimová, McKeownová, Morseová, Pintová, Spaanstraová, Torresová

    Rozhodčí: Keighleyová – Kaumatuleová, Salamasinová
    bahis siteleri