Česko – Srbsko 1:1 (kon.)
konec
Česko
1:1 (1:1)
Srbsko
Úterý 14.08.2018, 20:00 • Kyjev • ME v malé kopané
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Třetí skupinové vystoupení naší reprezentace skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. Obě branky tohoto zápasu padly v samotném úvodu, nejprve se do vedení dostalo Česko, avšak o necelé dvě minuty později soupeř reagoval. Postupem času se aktivnějším způsobem jevila naše reprezentace, nicméně také Srbové nehráli vůbec špatně, ba naopak si připravili mnohem více vyložených šancí. (20:51:05)
     
    45+1
    Konec zápasu.
     
    45+1
    Levčík si na pravé straně obhazoval jednoho z protihráčů, míč si ale předkopl až do autu. Vypadá to, že utkání skončí nerozhodným výsledkem.
     
    40
    Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    39
    Štokić si vybral Celina, který to zkoušel z první. Tvrdá dělovka měla ideální razanci, avšak s přesností střely to o poznání pokulhávalo. První zakončení si připravil také brankář Bíro, jenž se dostal do dobré pozice, avšak ani on nevystřelil mezi tři tyče.
     
    38
    Nyní jsou aktivnější hráči Srbska, kteří se před malým momentem postarali o autové vhazování. Nakonec se hráči v červeném dostanou i k rohu.
     
    37
    Ošetřovaní skončilo po necelé minutě, Daković nakonec nebude pokračovat ve hře. Jeho pozici zaujal druhý brankář, tedy Milanov.
     
    36
    Zdá se, že zdravotní problémy má srbský brankář Daković. Na scénu přispěchal také lékařský personál, jenž si vzal brankáře to své péče.
     
    35
    Do rozehrávky se zapojil také Bíro, který to nepřeháněl s myšlením, naopak rozehrál do strany. Česko to zkouší po levém křídle.
     
    34
    To bylo hodně ukvapené od Sodomy. Český hráč zkusil své štěstí z hodně velké vzdálenosti, jeho rána ale neměla šanci na úspěch.
    33. Srbové nastřelili tyč.
     
    33
    Srbové mohli udeřit! Jednoduchá kombinace nakonec směřovala na kopačku Štokiće, který prostřelil Bíra, avšak míč skončil na tyči.
     
    32
    Paděra to zkusil střílenou nabídkou na přední tyč, kde bezpečně zasáhl Daković. Srbové nikam nespěchají, naopak uklidňují hru.
     
    31
    Na zadní tyči byl úplně volný Polák, který se ale nakonec k míči vůbec nedostal. I tak uvidíme další rohový kop českého výběru.
    30. Guberenić trefil pouze protihráče.
     
    30
    Štěstí! Guberenić si tak dlouho naváděl míč na levačku, až nakonec propálil brankáře, avšak před brankou trefil pouze záda jednoho ze spoluhráčů.
     
    29
    Nyní to Presl zkoušel přímo na bránu, jeho střela ale trefila dobře postavenou zeď soupeře. Míč se odrazil až na kopačku Bellady.
     
    28
    Koudelka si několikrát vyměnil míč s Paděrou, načež se prvně jmenovaný dostal do zakončení. Jeho projektil ale nedoletěl na místo určení.
     
    27
    Už delší dobu čekáme na nějaké kloudnější zakončení. Hakl sice sklepával do tandemu na Paděru, i tentokráte se Srbové úspěšně ubránili.

    David Suchý

    Branky: 1. Levčík – 3. Tomčić

    Karty:   22. Celin (SRB), 24. Guberenić (SRB)


    Česko: Bellada (Bíro) – Demeter, Hakl, Koudelka, Levčík, Mařík, Paděra, Polák, Režný, Presl, Göth, Popelka, Sodoma, Šultes
    Srbsko: Daković (Milanov) – Celin, Guberinić, Pavlović, Desnica, Jovičić, Klaić, Radanović, Crnoglavac, Štokić, Tomčić
    thejrc.org