Skalica – Šumperk 2:3 (0:1 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Kobra – Tábor 7:6 (po pr.)
Písek – Letňany 9:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Středa 15.08.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:47
    Vítkovičtí se v útočném pásmu dostali do tlaku, Šimon Hrubec při jednom ze zákroků zlomil hůl, kterou však neupustil. Třinecký brankář dostal trest za nepovolenou výstroj. Trest odpyká Jiří Polanský.
     
    53:27
    Oceláři pak ale dvakrát chybně zahráli vhazování, David Cienciala proto obdržel dvě minuty za zdržování hry.
     
    50:33
    Snažení domácích končí Douderovým pokusem, který přistál v Bartošákově rukavici. Vyloučeným je Jakub Lev, který si ale jde ošetřit drobné zranění. Trest proto odpyká Lukáš Žiak, Oceláři hrají v početní výhodě.
     
    35:51
    Vítkovického brankáře po odpískání ještě dohrál Jiří Polanský, za což si třinecký útočník vykoledoval dvouminutový trest za sekání.
     
    29:27
    Vítkovičtí si v útočném pásmu pomohli prostřídáním jednoho hráče ze střední třetiny, což je dle nového výkladu pravidel trestné. Hostům je pískáno příliš mnoho hráčů na ledě, trest pro hráčskou lavici odpyká Petr Šidlík.
     
    25:49
    O kotouč se poté dlouho bojovalo u hrazení v třineckém pásmu, rozhodčí nakonec v souboji viděl prohřešek Lukáše Kováře. Třinecký obránce zašlápl kotouč a sudí jej vyloučil za zdržování hry.
     
    18:39
    Vladimír Roth se po pravé straně hnal do útočné třetiny, při svém postupu však byl faulován Šimonem Stránským. Přesilovka pro Oceláře.
     
    09:25
    Viedenský se po souhře s Ciencialou tlačil do předbrankového prostoru, Bartošáka ale ani nadvakrát nepřekonal. Do hostujícího brankáře poté ještě zajel Michal Kovařčík, což dle hlavního sudího dělat neměl. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    09:03
    Oceláři ubránili druhé oslabení a po faulu Jana Výtiska si zahrají přesilovku. Výtisk u hrazení srazil pronikajícího Michala Kovařčíka, sudí to posoudil jako nedovolené bránění.
     
    06:47
    David Cienciala si při napadání hostující rozehrávky pomohl háčkem, Ostravané tak mají k dispozici druhou početní výhodu.
     
    02:11
    Oceláři poté ale dvakrát špatně zahráli vhazování, Vítkovice tak čeká první přesilovka. Trest odpyká Michal Kovařčík.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 19. M. Kovařčík (Roth, Viedenský), 23. O. Kovařčík (Roth, Cienciala), 59. Hrňa – 37. Olesz (Trška, Dej)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Loubal) – D. Musil, Roth, Kovář, M. Doudera, Smetana, Adámek, Haman – Cienciala, Viedenský, O. Kovařčík – M. Kovařčík, R. Vlach, Hrňa – Dravecký, Polanský, Svačina – Chmielewski, Hladonik. Trenér: Václav Varaďa.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – de la Rose, Krenželok, Výtisk, Trška, Hrbas, Šidlík, Černý – Dej, Roman, Tybor – Olesz, Szturc, Kucsera – Lev, Schleiss, Kurovský, Stránský, Zdráhal, Žiak. Trenér: Jakub Petr.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Adam Kika – Jiří Ganger, Václav Hanzlík
    bahis siteleri