Skalica – Šumperk 2:3 (0:1 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Kobra – Tábor 7:6 (po pr.)
Písek – Letňany 9:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Středa 15.08.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vítkovicím se risk bez brankáře nepovedl, ERIK HRŇA ve středním pásmu zachytil hostující rozehrávku a poslal kotouč do prázdné branky Vítkovic. Bez asistence.
     
    57:44
    Bartošák je na střídačce, Ostravané hrají se šesti bruslaři v poli. Prázdnou branku chtěl ze středního pásma trefil Dravecký, puk ale klec o pár centimetrů minul.
     
    56:47
    Vítkovičtí se v útočném pásmu dostali do tlaku, Šimon Hrubec při jednom ze zákroků zlomil hůl, kterou však neupustil. Třinecký brankář dostal trest za nepovolenou výstroj. Trest odpyká Jiří Polanský.
     
    53:27
    Oceláři pak ale dvakrát chybně zahráli vhazování, David Cienciala proto obdržel dvě minuty za zdržování hry.
     
    50:59
    Slezané kombinovali v útočném pásmu, ke střele od modré se nakonec odhodlal Vladimír Roth. Bartošák ránu třineckého beka s vypětím všech sil vytěsnil na horní tyč své branky!
     
    50:33
    Snažení domácích končí Douderovým pokusem, který přistál v Bartošákově rukavici. Vyloučeným je Jakub Lev, který si ale jde ošetřit drobné zranění. Trest proto odpyká Lukáš Žiak, Oceláři hrají v početní výhodě.
     
    36:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku a dotahují se na rozdíl jediné branky! Dobrou práci před třineckým brankoviště odváděl ROSTISLAV OLESZ, který nejen, že clonil ve výhledu brankáři Hrubcovi, tak dokázal i doklepnout vyraženou střelu do sítě! Asistence: Peter Trška, Rastislav Dej.
     
    35:51
    Vítkovického brankáře po odpískání ještě dohrál Jiří Polanský, za což si třinecký útočník vykoledoval dvouminutový trest za sekání.
     
    32:39
    Ostravané se ale s pukem nijak daleko nedostali a do další akce mohli jít Oceláři. Přečíslení dvou proti jednomu bekhendovou kličkou zakončoval Dravecký, Bartošák byl na svém místě!
     
    29:27
    Vítkovičtí si v útočném pásmu pomohli prostřídáním jednoho hráče ze střední třetiny, což je dle nového výkladu pravidel trestné. Hostům je pískáno příliš mnoho hráčů na ledě, trest pro hráčskou lavici odpyká Petr Šidlík.
     
    29:04
    Oceláři ukázali oku lahodící akci, která málem skončila třetí brankou. Roman Vlach zavezl puk do útočného pásma, kde si jej převzal Aron Chmielewski. Polský útočník obkroužil branku a chtěl zasunout puk do odkryté klece, kotouč ale trefil tyč!
     
    25:49
    O kotouč se poté dlouho bojovalo u hrazení v třineckém pásmu, rozhodčí nakonec v souboji viděl prohřešek Lukáše Kováře. Třinecký obránce zašlápl kotouč a sudí jej vyloučil za zdržování hry.
     
    22:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané se po vyhraném buly v neutrální zóně dostali do útočné třetiny a slaví druhou branku! Bartošák pouze vyrazil střelu Vladimíra Rotha od modré, k volnému kotouči se dostal ONDŘEJ KOVAŘČÍK, který zasunul puk za ležícího brankáře Vítkovic! Asistence: Vladimír Roth, David Cienciala.
     
    18:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny stačily domácím k využití početní výhody, Oceláři se dostávají do vedení! Marek Viedenský vyhrál buly pro Vladimíra Rotha, který se nijak nerozpakoval a okamžitě vypálil! Jeho střelu ještě lehce tečoval MICHAL KOVAŘČÍK, Bartošák byl bez šance! Asistence: Vladimír Roth, Marek Viedenský.
     
    18:39
    Vladimír Roth se po pravé straně hnal do útočné třetiny, při svém postupu však byl faulován Šimonem Stránským. Přesilovka pro Oceláře.
     
    12:03
    Dva skvělé zákroky Šimona Hrubce! Vítkovičtí zle dotírali na třineckého brankáře, především Roman s Dejem měli na holi vedoucí branku svého celku. Oba vítkovičtí útočníci ale ztroskotali na pozorném Hrubcovi!
     
    09:25
    Viedenský se po souhře s Ciencialou tlačil do předbrankového prostoru, Bartošáka ale ani nadvakrát nepřekonal. Do hostujícího brankáře poté ještě zajel Michal Kovařčík, což dle hlavního sudího dělat neměl. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    09:03
    Oceláři ubránili druhé oslabení a po faulu Jana Výtiska si zahrají přesilovku. Výtisk u hrazení srazil pronikajícího Michala Kovařčíka, sudí to posoudil jako nedovolené bránění.
     
    08:35
    Oceláři získali kotouč ve středním pásmu a Michal Kovařčík mohl jít do akce. Třinecký mladík si poradil s bránícím Schleissem, jeho dobrou střelu do horního rohu ale Bartošák vytěsnil do ochranné sítě.
     
    06:47
    David Cienciala si při napadání hostující rozehrávky pomohl háčkem, Ostravané tak mají k dispozici druhou početní výhodu.
     
    02:11
    Oceláři poté ale dvakrát špatně zahráli vhazování, Vítkovice tak čeká první přesilovka. Trest odpyká Michal Kovařčík.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 19. M. Kovařčík (Roth, Viedenský), 23. O. Kovařčík (Roth, Cienciala), 59. Hrňa – 37. Olesz (Trška, Dej)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Loubal) – D. Musil, Roth, Kovář, M. Doudera, Smetana, Adámek, Haman – Cienciala, Viedenský, O. Kovařčík – M. Kovařčík, R. Vlach, Hrňa – Dravecký, Polanský, Svačina – Chmielewski, Hladonik. Trenér: Václav Varaďa.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – de la Rose, Krenželok, Výtisk, Trška, Hrbas, Šidlík, Černý – Dej, Roman, Tybor – Olesz, Szturc, Kucsera – Lev, Schleiss, Kurovský, Stránský, Zdráhal, Žiak. Trenér: Jakub Petr.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Adam Kika – Jiří Ganger, Václav Hanzlík
    bahis siteleri