Dukla Praha – Slovácko 1:2 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
1:2 (1:1)
1.FC Slovácko
Pátek 17.08.2018, 18:30 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:LIGA • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zatímco Slovácko díky první výhře ze hřišť soupeřů má v tabulce po pěti kolech pohodlných devět bodů, tak Dukla ani popáté nedokázala v novém ligovém ročníku bodovat a nadále uzavírá celý ligový peloton. (20:24:47)
     
    Hlasování fanoušků rozhodlo o hráčích zápasů Filipu Radovi v domácím týmu a Michalu Kadlecovi z výběru Slovácka.
     
    Je za námi utkání s nečekaně kuriózní zápletkou, když Slovácko si z Julisky odváží plný bodový zisk díky dvěma vlastním brankám Martina Chlumeckého, přičemž tu druhou si domácí stoper vstřelil nešťastným odkopem v devadesáté minutě utkání.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hosté po rychlém brejku vybojovali rohový kop a zřejmě dohrají utkání na polovině Dukly.
     
    90+2
    Domácí byli nesmírně blízko vyrovnání! Holíkův centr z rohového kopu Djuranović prodloužil ke vzdálenější tyči, kde Brandner z bezprostřední blízkosti přestřelil slováckou branku!
     
    90+1
    Rozhodčí Jílek oddaluje závěrečný hvizd o tři nastavené minuty.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Filip Rada (FK Dukla Praha).
    90. Martin CHLUMECKÝ - 1:2
     
    90
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelná situace! Centr Michala Kadlece ke vzdálenější tyči prodloužil Jan Juroška a před brankou se ukopl MARTIN CHLUMECKÝ, jenž omylem nasměroval míč do vlastní sítě již podruhé v tomto zápase a zřejmě rozhoduje o vítězství Slovácka!
     
    88
    Z předchozího centru Holendy vznikla jen drobná rozepře Djuranoviće s Hofmannem, kterou rozhodčí Jílek řeší žlutou kartou pro oba znesvářené kohouty.
     
    87
    Holenda si na pravém křídle našel prostor k centru, ten ale adresoval do území nikoho a míč se dokutálel až k protějšímu rohovému praporku.
     
    86
    Dukla vybojovala standardní situaci z nějakých pětadvaceti metrů od branky Slovácka, Lukáš Holík ale mířil zhruba o metr nad branku hájenou Michalem Daňkem.
     
    84
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Tomáš Zajíc, přichází Filip Kubala.
     
    84
    Lukáš Holík načechral míč na hlavu Hanouska, kterému hostující defenziva dopřála skutečně velké množství prostoru a byť Hanousek hlavičkoval zády k brance, tak z velmi nebezpečné pozice a jen těsně přestřelil břevno hostující branky!
     
    83
    Dva nedovolené zákroky Slovácka v rychlém sledu na vlastní polovině dovolují Dukle nastěhovat se k pokutovému území Moravanů.
     
    82
    Další centr Michala Kadlece postrádal veškerou kvalitu, odkop ale vůbec nevyšel osamocenému Miloševičovi a hosté mohou vhazovat u rohového praporku.
     
    81
    Jakub Petr u rohu pokutového území dobře načasoval přihrávku rozběhnutému Kadlecovi, jeho střílený centr před branku domácí defenziva odvrací.
     
    80
    Tetour vybídl přihrávkou na pravé křídlo k centru Brandnera, tomu ale přízemní pas před branku vůbec nevyšel a Krejčí snadno odehrál míč za postranní čáru.
     
    79
    Po rychlé souhře Slovácka před pokutovým územím si Juroška narazil míč o Zajíce, poté ale vysoko přestřelil branku Dukly.
     
    78
    Ostrý souboj Jurošky s Holíkem u postranní čáry rozhodčí Jílek ohodnotil jako dovolený ze strany obou hráčů, vhazovat může hostující aktér tohoto střetu.
     
    77
    Po Hanouskově centru se v sedící poloze na zemi ocitl Djuranović, domácí příznivci ale marně doufali v další penaltový výrok rozhodčího Jílka.
     
    76
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází David Douděra, přichází Patrik Brandner.
     
    75
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Jan Kalabiška.
    74. Sadílek z dobré pozice pálí mimo
     
    74
    Hosté byli blízko vedoucí brance! Jakub Petr rozehrál akci lobovanou přihrávkou na Sadílka, následně si naběhl na jeho průnikovou přihrávku po křídle a po skrumáži v pokutovém území se míč odrazil k Janoškovi, jenž technickou střelou těsně přestřelil domácí branku!
     
    73
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jakub Podaný, přichází Jan Holenda.

    Střídání hrotového útočníka Holendy za krajního záložníka Podaného dává najevo útočné ambice domácího trenéra Drska pro závěr zápasu.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Daniel Tetour (FK Dukla Praha).

    Tetour vidí žlutou kartu za zdržování hry, když zasáhl do rozehrávky volného kopu Navrátila.
    71. Hoffman se drží za hlavu. Nevěří, co mu Rada chytil!
     
    71
    Stanislav Hofmann minulý týden vstřelil dvě branky Olomouci a teď měl nesmírně blízko k další, když jej našel perfektní Petrův centr, zakončení Hofmanna v pádu ale skvělým zákrokem vyráží brankář Rada!
     
    70
    Dnešní ligové utkání na Julisce sleduje 1 287 fotbalových příznivců.
     
    69
    Ve hře už se znovu pokračuje a do poněkud rozhozené defenzivy Slovácka vnikl Djuranović, svůj průnik ale trochu zpomalil a dovolil hostům srovnat šiky, následným centrem nenašel už obsazeného Schranze.
     
    67
    Také ve druhém poločase rozhodčí Jílek dopřává fotbalistům minutku na občerstvení.
     
    66
    Nakrátko rozehraný rohový kop hostů Navrátil využil k rychlé narážečce s Petrem, následně ale překopl všechny fotbalisty před Filipem Radou.
     
    64
    Po Radově výkopu se Schranz účastnil hlavičkového souboje s Michalem Kadlecem a byť byl úspěšný, tak zdvižený praporek pomezního rozhodčího Caletky signalizoval ofsajd slovenského útočníka.
     
    63
    Nakonec ale centroval Jakub Petr, před brankou však našel jen hlavy domácích hráčů.
     
    63
    Po Miloševičově faulu hosté vybojovali standardní situaci na pravém křídle a míč už si na centr rovná Lukáš Sadílek.
     
    62
    Petr byl při průniku po útočné polovině podkopnut Tetourem, dostal výhodu a přenesl hru k pravé postranní čáře, odkud z první nepřesně centroval Juroška.
     
    61
    Michal Kadlec protáhl krok při sprintu po útočné polovině, následně ale svým centrem nenašel Zajíce, kterého předskočil Chlumecký a odehrál míč mimo domácí pokutové území.
     
    60
    Holíkův centr od praporku ze vzduchu s jistotou stáhl brankář Daněk, navíc byl pískán faul Hanouskovi.
     
    59
    Dukla se přesunula na útočnou polovinu, Podaného centr z kroku Navrátil srazil za brankovou čáru, domácí budou zahrávat rohový kop.
     
    58
    Zajíc potáhl míč po levém křídle, elegantní kličkou do protipohybu se zbavil Bezpalce, následnou střelu ke vzdálenější tyči vyráží brankář Rada.
     
    58
    Schranz se z pozice hrotového útočníka stáhl do role špílmachra a průnikovou přihrávkou hledal v pokutovém území Djuranoviće, ten byl pokryt hostující defenzivou.
     
    56
    Juroška na pravém křídle zakombinoval s Daníčkem, jehož přízemní centr také letěl mimo dosah Tomáše Zajíce a doskákal do náruče brankáře Rady.
     
    55
    Hosté se poněkud váhavou rozehrávkou dostali trochu pod tlak, odkop brankáře Daňka ale Schranz odhlavičkoval jen do zámezí a Michal Kadlec může hru uklidnit autovým vhazováním.
     
    54
    Sadílek se rozběhl po levém křídle a následně hledal zajímavým centrem před brankou Zajíce, tomu ale chyběly dva kroky, aby mohl míč sklepnout do poloprázdné branky Dukly.
     
    53
    Necelých osm minut druhého poločasu jsme čekali na první brankovou příležitost druhého poločasu, když se hosté hezky prokombinovali na levém křídle k finální souhře Daníčka se Sadílkem, druhý jmenovaný ale křižnou přízemní střelou branku netrefil!
     
    52
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází David Breda, přichází Uroš Djuranović.
     
    52
    Hosté ale o držení míče brzy přišli a po rychlém útočném výpadu Lukáše Holíka Schranz hlavičkoval nad slováckou branku.
     
    51
    Zajíce ve středovém kruhu nedovoleně atakoval Michal Bezpalec, Slovácko se může posunout na útočnou polovinu.
     
    50
    Od rohového praporku hosté rozehráli po zemi a vůbec se jim tato souhra nezdařila, okamžitě se takřka sami vytlačili až k průsečíku středové a postranní čáry.
     
    49
    Dlouhý nákop brankáře Daňka Zajíc sklepl na křídlo Petrovi, jenž elegantní patičkou vysunul Michala Kadlece, následný centr zkušeného obránce Douděra srazil na rohový kop.
     
    48
    Hosté pozvolna kombinují na vlastní polovině, domácí místo napadání zatím spíše stínují a hlídají si své prostory mezi třiceti metry od branky a středovou čárou.
     
    47
    Po změně stran už se na Julisce bojuje pod rozsvícenými světly.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Marek Havlík, přichází Dominik Janošek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hosté do druhého poločasu změní svoji sestavu, na trávníku se objevil Dominik Janošek místo Marka Havlíka.
     
    Po prvním poločase zahajovacího utkání pátého kola Fortuna ligy fotbalisté Dukly Praha hrají se Slováckem nerozhodně 1:1, když obě branky padly v rozmezí dvou minut během úvodní čtvrthodiny.

    Nejdříve si hostující rohový kop do vlastní branky srazil Martin Chlumecký, krátce poté ale rozhodčí Jílek přisoudil domácím pokutový kop, který s jistotou proměnil Ivan Schranz a protože z dalších šancí už se žádná neujala, startovní pozice do druhého poločasu je pro oba týmy shodná.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Kadlecův centr z levého křídla se neujal a to byla poslední akce prvního poločasu.
     
    45+1
    První poločas se odehrál ve svižném tempu bez výraznějších prodlev a tak rozhodčí Jílek přidává jedinou nastavenou minutu za hromadné občerstvení.
     
    45
    Po Holíkově rohovém kopu si Chlumecký ve skrumáži před brankou pomohl viditelným přistrčením protihráče a své zaváhání z třinácté minuty tak zatím nemůže napravit na opačné straně hřiště.
     
    44
    Domácím se po zisku míče otevřela útočná polovina, Jakub Podaný potáhl míč až do pokutového území, kde mu ale do střely stačil vložit nohu Stanislav Hofmann.
     
    43
    Jiří Krejčí si vůbec neporozuměl s Jakubem Petrem, lobovanou přihrávku mu nasměroval do protipohybu a míč tak na prázdném křídle doskákal za brankovou čáru.
     
    41
    Podaný si přihrávku na ose hřiště jedním dotykem sklepl na levačku a poté střílel z velké dálky, jeho pokus zlikvidoval brankář Daněk.
     
    41
    Po pár minutách neaktivity zaútočila také Dukla, Podaný ale v těžké pozici na levém křídle odcentroval jen za hostující branku a rozehrávky od své branky se ujme Michal Daněk.
     
    40
    Na dlouhou kolmici Daníčka si na levé křídlo naběhl Zajíc a byť patří k nejrychlejším fotbalistům v lize, tak neměl nejmenší šanci tento pas dostihnout.
     
    38
    Po Havlíkově centru se do odraženého míče z voleje opřel Jan Navrátil, jeho rána ale přeletěla domácí branku o mnoho metrů.
     
    38
    Jan Navrátil na pravém křídle neustál souboj s Miloševićem, který si pomohl jemným postrčením a píská se proti domácí brance.
     
    37
    Neúspěšná souhra Jurošky s Havlíkem, po odrazu míče od jednoho z domácích fotbalistů do zámezí ale Jan Juroška bude moci pokračovat autovým vhazováním.
     
    36
    Podaného zajímavý centr hledal před brankou nabíhajícího Schranze, toho pokryl důrazně bránící Krejčí.
     
    35
    Holík se rozběhl po útočné polovině s míčem na kopačce, po otočce ale překopl jediného spoluhráče v pokutového území, Davida Bredu.
     
    34
    Sadílek se na levém křídle nedokázal prosmýknout kolem pozorně bránících zadáků Dukly, bude se kopat od brankáře Rady.
     
    32
    Hostující kapitán Daníček ve středu hřiště prohrál osobní souboj s Tetourem, poté soka podrazil bez snahy zahrát míč a může být rád, že z tohoto souboje vyvázl bez karetního napomenutí.
     
    30
    Juroškův průnik po pravém křídle končí nezdarem a následná srážka někdejších spoluhráčů s Hanouskem byla poněkud emotivní, neshody musí řešit rozhodčí Jílek.
     
    29
    Slovácko se usadilo na útočné polovině, pět hráčů v bílém se objevilo u ofsajdové linie, dobré napadání domácích útočníků ale zahnalo hostující zadáky zpět na vlastní poloviny a už se jim nepodařilo nakopnout míč dopředu.
     
    28
    Douděrovi se ale centr vůbec nepovedl, Podaný poté promáchl odražený míč a hrozící brejk Slovácka musel jen za cenu žluté karty zastavit Michal Bezpalec.
     
    28
    Po dlouhém Radově výkopu Bredu povalil Michal Kadlec, zkušený obránce Slovácka vidí žlutou kartu a hosté se budou muset bránit standardní situaci Dukly v hloubi útočné poloviny.
     
    26
    Po "letní" přestávce už se ve hře může opět pokračovat.
     
    24
    Po odpískaném ofsajdu Zajíce rozhodčí Jílek poskytuje fotbalistům příležitost k hromadnému občerstvení.
     
    23
    Dlouhý Douděrův nákop přeletěl Schranze a Hofmann sklepl míč svému kolegovi ze stoperské dvojice Krejčímu.
     
    22
    Dukla znovu zaútočila po levé straně hřiště, Holíkův přízemní centr se ale neujal a hosté jednoduše odvracejí hrozící nebezpečí.
     
    21
    Úvodní dvacetiminutovka nabídla velmi svižný fotbal, ve kterém se často hraje u pokutových území obou týmů a zatím se předvedená podívaná musí divákům líbit.
     
    20
    Od praporku Holík rozehrál nakrátko s Bredou a poté připravil palebnou pozici pro Miloševiće, ten ale z dobrých třiceti metrů výrazně netrefil slováckou branku.
     
    19
    Podaného centr byl sražen za branku Slovácka, Dukla bude ve své snaze pokračovat od rohového praporku.
     
    18
    Sadílek z levé strany vnikl do pokutového území, ovšem nedokázal vystřelit, ani přihrát Zajícovi, který by ale byl v těsném ofsajdu a domácí zadáci odražený míč dokázali odehrát z jejich pohledu do bezpečí.
     
    17
    Milošević se neprobil po levém křídle a když už se chystal vhazovat, tak míč musel přenechat soupeři, kterému rozhodčí přisoudili držení míče.
     
    17
    Dukla je při chuti a domácí celek se hned znovu nastěhoval na útočnou polovinu, kde by rád ohrozil brankáře Daňka.
    15. Ivan SCHRANZ - 1:1
     
    15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Míč si postavil IVAN SCHRANZ a přízemní střelou doprostřed branky s jistotou skóruje!
     
    15
    Po Hanouskově centru z pravé strany hřiště spadli v pokutovém území hned dva domácí hráči a rozhodčí Jílek bez váhání ukazuje na penaltový bod!
     
    15
    Penalta pro Duklu!
    13. Martin CHLUMECKÝ - 0:1
     
    13
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A dočkali se! Centr Jakuba Petra letěl do předbrankového prostoru, kde si míč za záda bezmocného Rady srazil MARTIN CHLUMECKÝ a domácí obránce tak nešťastně otevírá skóre v neprospěch svého týmu!
     
    12
    Slovácko vybojovalo rohový kop a hlouček jejich fanoušků si přeje gól.
     
    12
    Juroškův nepřesný centr Bezpalec odvrací do středu pole, míče se ale okamžitě znovu zmocnili hosté.
     
    11
    O pár momentů později ke střeleckému pokusu zpoza pokutového území napřáhl Havlík, jeho rána ale proletěla nad domácí brankou.
    10. Ostrá rána Zajíce vyzkoušela rukavice gólmana Dukly
     
    10
    První ostrý zákrok zápasu musel vytáhnout domácí brankář Rada! To poté, co Tomáš Zajíc si v pokutovém území obhodil Hanouska a prudce pálil, Rada ale jeho střelu vyráží mimo dosah hostujících hráčů, lačnících po dorážce.
    9. Pražané jsou v úvodu aktivní, do centru položil hlavu Holík
     
    9
    Douděrův povedený centr Schranz prodloužil ke zcela osamocenému Lukáši Holíkovi, jeho hlavička se ale mezi tři tyče nevešla.
     
    7
    Slovácko předvedlo rychlejší útočnou akci po útočné polovině, na jejím konci ale byla velmi nepovedené střela Lukáše Sadílka, která minula domácí branku o několik metrů.
     
    5
    Podaného centr zleva jemně nadrazil někdejší fotbalista Dukly Jan Juroška, Schranz před brankou na míč nedoskočil a odraženého balónu se zmocnil brankář Daněk.
     
    5
    Daniel Tetour potáhl míč po útočné polovině, poté ale nedokázal propasírovat svoji přihrávku na křídlo, kde už byl rozběhnutý Douděra.
     
    4
    Dukla vybojovala první rohový kop zápasu, ovšem přízemní rozehrávky domácím moc nevyšla a bude se rozehrávat od branky Michala Daňka.
     
    3
    První šanci zápasu měla Dukla a hned se jednalo o vyloženou gólovou příležitost! Holík vybojoval míč ve středu hřiště, po ose hřiště přihrál Schranzovi, jenž vysunul Bredu do zcela volného prostoru, ovšem domácí křídelník se sám trochu vyhnal ze střeleckého úhlu a místo střely pak volil velmi nepřesnou přihrávku na hostující kopačky!
     
    2
    Páteční termín výletům za fotbalem moc nesvědčí a tak v sektoru hostujících příznivců je pouze několik jedinců, byť obvykle Slovácko disponuje početným táborem svých fanoušků.
     
    1
    Úvodního výkopu se ujal domácí středopolař Lukáš Holík a boj na hřišti se může rozhořet!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Je rozlosováno a utkání bude během několika sekund zahájeno. Dukla se představí v tradičních červeno-žlutých dresech, hosté přijeli celí v bílém.
     
    Hlavní rozhodčí Jan Jílek společně s asistenty Jiřím Křížem a Petrem Caletkou přivádí fotbalisty na trávník.

    V Praze je dnes velmi horké počasí, ke štěstí fotbalistů je ale celá hrací plocha zakryta stínem vysoké tribuny stadiónu na Julisce.
     
    Zatímco hosté přijeli v základní jedenáctce zcela shodné s tou, která porazila Sigmu Olomouc 3:1, tak Dukla oproti velmi neúspěšnému zápasu v Příbrami (0:4) udělala tři změny v sestavě, do níž dnes nakouknou Tetour, Breda a Douděra.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević, Bezpalec, Chlumecký, Podaný – D. Breda, Daniel Tetour, Marek Hanousek (C), Holík – Douděra, Schranz.
    Náhradníci: M. Hruška – Doumbia, Brandner, Holenda, Bilovský, Ostojić, Djuranović.

    1.FC Slovácko: Daněk – Juroška, S. Hofmann, J. Krejčí, Mich. Kadlec – Sadílek, V. Daníček (C), Havlík – Navrátil, Zajíc, Petr.
    Náhradníci: Nemrava – Janošek, Machalík, Jakub Rezek, Reinberk, Kalabiška, Kubala..
     
    1. FC Slovácko

    Fotbalisté Slovácka zatím letos sbírají body pouze na domácím trávníku, tam jsou ale stoprocentní. Sezónu rozehráli prohrou 1:2 na Bohemians, poté šťastně brankou v nastavení zdolali Ostravu, následovala další těsná prohra v Praze na Letné se Spartou a před týdnem porazili 3:1 Sigmu Olomouc.

    Do utkání s Olomoucí už se zapojila také výrazná posila Michal Kadlec, ten ve Slovácku strávil většinu letní přípravy, ovšem jeho přestup ze Sparty do míst, kde fotbalově vyrůstal, se podařilo dokončit až po třetím ligovém kole.

    Zatímco Dukla hodně střílí, tak Slovácko je vysoko v jiné statistice, neboť v držení míče jsou nad Slováckem (55,3%) jen Liberec a Slavia.

    Slovácko vstřelilo o tři branky více než Dukla, přesto také hledá svého kanonýra. Došlo tedy k situaci, že nejlepším klubovým střelcem je obránce Stanislav Hofmann, který obě své trefy zaznamenal při výhře nad Olomoucí.
     
    FK Dukla Praha

    Dukla zažívá nejhorší vstup do ligových bojů ve své novodobé historii. První prohra 1:3 s obhájci titulu z Plzně ještě nenapovídala vážným problémům, to až pětigólový příděl v Teplicích, následovala domácí prohra 0:1 a další vysoká prohra na hřišti soupeře, tentokrát 0:4 u nováčka v Příbrami.

    Suma sumárum, v úvodních čtyřech kolech Dukla všechny zápasy prohrála se třinácti inkasovanými brankami a sama skórovala jen třikrát, přičemž ani jednomu hráči se ještě nepodařilo vstřelit více než jednu branku.

    Dukla je přitom vysoko v ofenzivních statistikách. Jen tři týmy v celé lize si dosud vypracovaly více střeleckých pokusů (Slavia, Sparta a Liberec), ovšem z 63 střeleckých pokusů jen každá čtvrtá střela mířila na branku a na gól Dukla spotřebuje neuvěřitelných 21 střel.

    Neúspěšná je Dukla i proti svému dnešnímu soupeři. Slovácko na domácím trávníku porazila jen v roce 2012, od té doby ze šesti zápasů čtyřikrát remizovala a dvakrát si Moravané odvezli všechny body.
     
    Hezký páteční večer z pražské Julisky, kde se domácí Dukla pokusí o start obratu ve velmi nepříznivém vývoj této sezóny, v níž se Pražané zatím přetahují s Karvinou o chvost tabulky.

    Soupeřem Dukle bude Slovácko, které se chystá už na třetí výlet do metropole v úvodních pěti kolech a rádo by konečně vezlo domů také nějaké body.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 15. Schranz (pen.) – 13. Chlumecký (vla.), 90. Chlumecký (vla.)

    Karty:   28. Bezpalec (DUK), 73. Daniel Tetour (DUK), 88. Djuranović (DUK), 90+1. F. Rada (DUK) – 28. Mich. Kadlec (SLO), 88. S. Hofmann (SLO)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:5.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Douděra (76. Brandner), Bezpalec, Chlumecký, Milošević – D. Breda (52. Djuranović), Daniel Tetour, Holík, Marek Hanousek (C), Podaný (73. Holenda) – Schranz.
    Náhradníci: M. Hruška – Doumbia, Brandner, Holenda, Bilovský, Ostojić, Djuranović.

    1.FC Slovácko: Daněk – Juroška, S. Hofmann, J. Krejčí, Mich. Kadlec – Sadílek, V. Daníček (C), Havlík (46. Janošek) – Navrátil (75. Kalabiška), Zajíc (84. Kubala), Petr.
    Náhradníci: Nemrava – Janošek, Machalík, Jakub Rezek, Reinberk, Kalabiška, Kubala.

    Rozhodčí: Jílek – Kříž, Caletka

    Diváci: 1 287
    thejrc.org