Kladno – Saryarka 1:2 (kon.) | K. Vary – Trenčín 4:5 (kon.) | Salzburg – Sparta 3:2 (po pr.)
Žilina – Fehérvár 3:5 (kon.) | Vítkovice – Soči 4:6 (kon.) | Letňany – Kobra 4:7 (kon.)
Motor ČB – Linz 6:5 (po pr.) | Žďár n/S – Třebíč 2:11 (kon.) | Ústí n/L – Füchse 3:1 (kon.)
Val. Meziříčí – MŠK Púchov 6:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Šumperk 2:4 (kon.)
po prodl.
Banes Motor České Budějovice
6:5 (0:0, 3:3, 2:2 - 1:0)
Steinbach Black Wings Linz
Pátek 17.08.2018, 17:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Velmi zajímavé utkání je u konce! V prodloužení byli lepší hosté, kteří však několik svých šancí trestuhodně neproměnili. A právě trest přišel z hole Pavla Pýchy, který se trefil přesně do horního růžku. Utkání poznamenalo velké množství vyloučení, které hrálo do karet spíše domácím hokejistům. Já vám děkuji za pozornost, z toho utkání je to vše. (19:26:23)
     
    Konec zápasu.
    62:58 PÝCHA - 6:5
     
    62:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nakonec to jsou ale Českobudějovičtí, kteří se mohou radovat z výhry! Volného prostoru využil PAVEL PÝCHA, který si sjel na levý kruh a odtud vymetl přesně horní růžek! Asistence: Roman Přikryl, Jakub Doktor.
     
    62:42
    Kevin Kapstad byl dalším hráčem, který mohl rozhodnout tento duel. Osamocen před brankou střílel zřejmě mezi betony, ty ale Kváča včas secvakl.
     
    62:05
    Na puku se stále drží hosté. Ti v prodloužení svého soupeře do ničeho zatím nepustili.
     
    61:09
    Mohlo být rozhodnuto! Dan Da Silva se dostal s kotoučem šikovně až před branku, odkud zkusil rozhodnout bekhendem. Kváča na poslední chvíli zasahuje betonem!
     
    60:14
    Kapstad se skvělým pohybem dostal do přečíslení, jeho spoluhráč Lebler ale v pravý čas nezpracoval přihrávku. Tím pádem nemohl ani zakončovat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Všechny třetiny dnes byly gólově vyrovnané, a tak nás čeká prodloužení. Do něho se hráči obou týmu pustí za necelé tři minutky.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:22
    A českobudějovický strážce svatyně tlak hostí přerušuje přesným zákrokem. Bude se vhazovat v obranném pásmu Motoru.
     
    59:00
    Linec si vytvořil solidní útočný tlak! Hned dvě dobré střely vyprodukoval Valentin Leier. Jednou mu stačilo Kváču už jen přehodit, nicméně puk poslal těsně nad horní tyčku!
     
    58:15
    Hickmottův pokus zablokoval Mitch Fillman, který se následně snažil aktivně vyvést kotouč, nicméně z jeho akce nakonec nic moc není.
     
    57:45
    Vladimír Škoda nahazoval z velkého úhlu, ale branku netrefil. K puku se dostali hosté, kteří okamžitě zaútočili. Kristler pálil z celkem slušné pozice. Kváča vyrazil.
     
    56:01
    Zdeněk Kutlák zkusil na modré vypálit, jenže trefil jen prvního clonícího útočníka. Nakonec měl co dělat, aby se stihl vrátit. Vše společně s Fillmanem ale vyřešil.
     
    55:07
    Pýchovi to dnes od modré čáry pálí. Ne vždy ale kotouč skončí mezi třemi tyčemi. Po Pýchově střele Motor zůstává na kotouči, i když ne v útočné třetině. Uvidíme, jestli se mu povede založit další útočná akce.
    53:50 KAPSTAD - 5:5
     
    53:50
    Linz právě vstřelil branku!
    Jásot v hostujícím kotli, sledujeme opravdu bláznivé utkání! Stav je totiž znovu srovnaný. KEVIN KAPSTAD dostal přihrávku na levý kruh, odkud stačil zamířit přesně do vzdálenějšího růžku. Povedená trefa. Asistence: Daniel Woger, Marco Bruckner.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 22. Šulek (Pýcha, Heřman), 31. Novák (Endál, Fillman), 35. Čermák, 49. Endál (Fillman, Gilbert), 51. Plášil (Vydarený), 63. Pýcha (Přikryl, Doktor) – 22. Schofield (Keams, Locke), 24. Locke (Da Silva), 28. Locke (Umicevic), 52. Silva (Kristler, Locke), 54. Kapstad (Woger, Bruckner)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kutlák (C), Fillman, Vydarený (A), Plášil, Kachyňa, Pýcha – Novák, Gilbert, Endál – Heřman, Bradley, Šulek – Čermák (A), Přikryl, Babka – Škoda, Čížek, Doktor.
    Steinbach Black Wings Linz: Kickert (Mocher) – Brocklehurst, Kragl, D'Aversa (A), Kapstad, Rutkowski, Altmann, Korecky – Lebler, Schofield (A), Umicevic, Leiler, Hickmott, Kristler, Keams, Woger, Gaffal, Da Silva, Brucker, Locke (C).

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Jindra, Zíka

    Diváci: 3785
    thejrc.org