Chomutov – K. Vary 14:2 (kon.) | K. Vary – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 8:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
14:2 (5:1, 6:1, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 18.08.2018, 08:25 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • O pohár statutárního města Chomutov
Partner:
     
    58:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    A ještě jeden zářez pro chomutovské dorostence. Tadeáš Svoboda si najel před branku, kde připravil kotouč pro JAKUBA KALČÍKA, jenž neměl problém trefit poloodkrytou branku. Asistence: Tadeáš Svoboda.
     
    55:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek následně vymíchal obranu Energie a přidává další branku. MARCEL ŠTEFANČÍK dostal přihrávku na pravý kruh, kde byl osamocen. Domácí útočník si počkal a ležícího brankáře překonal technickou střelou pod víko. Asistence: Jakub Kalčík.
     
    45:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná branka JIŘÍHO KULICHA! Domácí útočník se dostal do pásma a po stahovačce se prosadil střelou do pravé šibenice, parádní trefa. Bez asistence.
     
    34:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti nepřestávají a dávají další branku! JAN EKRT dostal přihrávku do brankoviště a od jeho brusle se puk dostal do branky. To je obrovský debakl. Bez asistence.
     
    33:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Deset sekund dělilo branky, Piráti vedou již 10:2! JAN SPUDICH se dostal do útoku a jeho střelecký pokus zapadl za záda Matěje Kubáta. Bez asistence.
     
    33:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí borci jsou při chuti a dávají další branku! TADEÁŠ SVOBODA ujel obraně a v individuální akci zakončoval přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Marcel Štefančík a Adam Frollo.
     
    32:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    A gólové hody pokračují! Odražený kotouč se dostal na hůl MARCELA ŠTEFANČÍKA, jenž měl před sebou položeného brankáře. Domácí střelec neotálel a po bekhendové kličce dává svou čtvrtou branku utkání. Asistence: Jiří Kulich a Tadeáš Svoboda.
     
    31:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energii se hned povedlo odpovědět! FILIP KRMAČ byl na konci úspěšné akce svého celku, kterou zakončoval z levého kruhu. Bez asistence.
     
    31:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ve hře čtyř proti čtyřem byli domácí aktivnější a nakonec se dočkávají šťastné branky! Střelecký pokus Adama Frolla po ledě tečoval mezi betony karlovarského brankáře JIŘÍ KULICH! Asistence: Adam Frollo a Martin Pöschl.
     
    20:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek vstoupil do druhé třetiny parádně a přidává svou šestou trefu! Marcel Štefančík našel před branku TADEÁŠE SVOBODU, jenž zakončením pod víko navyšuje obrovské vedení Pirátů. Asistence: Marcel Štefančík.
     
    19:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Téměř se sirénou se Energie dočkala první branky v duelu! TOMÁŠ VICAN ujel po pravé straně a těsně před Ciplem zakončoval. Zblízka střílel nad beton chomutovského brankáře, který již nedokázal zareagovat. Bez asistence.
     
    19:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti tlačili a nakonec se dočkávají zasloužené branky. Jiří Kulich ujel do přečíslení dvou hráčů proti jednomu obránci. MARCELU ŠTEFANČÍKOVI předložil přihrávku do prázdné branky, slovenský hráč nezaváhal a vstřelil svojí třetí branku v první třetině. Asistence: Jiří Kulich a Tadeáš Svoboda.
     
    11:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec Piráti i tak využívají přesilovku a vedou již o čtyři branky! JAN SPUDICH tečoval střílenou přihrávku před brankovištěm přímo mezi nohy Ondřeje Hykla. Asistence: Jiří Kulich a Adam Frollo.
     
    08:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek vybojoval kotouč za brankou a následně se dočkal třetí branky! JAKUB KALČÍK dostal přihrávku na hranici brankoviště, odkud střelou pod víko navyšuje vedení Pirátů. Asistence: Tadeáš Svoboda a Štěpán Němec.
     
    04:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vzápětí Piráti přidávají druhou branku a opět to je produktivní MARCEL ŠTEFANČÍK. Rodák ze slovenského Brezna dostal nabito na pravý kruh a z první se mu povedlo překonat bezmocného Hykla podruhé. Asistence: Tadeáš Svoboda.
     
    03:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARCEL ŠTEFANČÍK to nyní udělal famózně! Na levém křídle se dostal přes bránícího hráče a zjevil se sám před Hyklem. Toho bekhendovým zakončením mezi betony překonal a Piráti vedou 1:0. Bez asistence.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Štefančík, 5. Štefančík (Svoboda), 8. Kalčík (Svoboda, Němec), 12. Spudich (Kulich, Frollo), 20. Štefančík (Kulich, Svoboda), 21. Svoboda (Štefančík), 32. Kulich (Frollo, Pöschl), 33. Štefančík (Kulich, Svoboda), 34. Svoboda (Štefančík, Frollo), 34. Spudich, 35. Ekrt, 46. Kulich, 56. Štefančík (Kalčík), 59. Kalčík (Svoboda) – 20. Vican, 32. Krmač


    Piráti Chomutov: Ciple (Malant) – Perný, Němec, Pöschl, Frollo, Kovár, Döring, Martínek – Kulich, Svoboda, Štefančík, Kalčík, Spudich, Ekrt, Koblížek, Vostiňák, Iljuk, Šilar.
    HC Energie Karlovy Vary: Hykel (29. Kubát) – Šlechta, Pišna, Skuhravý, Galla, Varvařovský, Fořt, Hoffman, Krmač, Neubert, Roček, Dorot, Šmajdová, Dlouhý, Sýkora, Vican, Dvořák.
    bahis siteleri