Příbram – Liberec 2:2 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
4:2 (2:2)
SK Dynamo Č. Budějovice
Pondělí 20.08.2018, 16:00 • TJ Přeštice • Juniorská liga – Čechy • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Viktoria Plzeň nakonec otočila nepříznivý výsledek z prvního poločasu, v tom druhém přidala tři branky, díky kterým si připisuje plný počet bodů. Domácí tým dnešního utkání měl celou dobu výraznou územní převahu, rozdíl ve skóre mohl být daleko větší. Dynamo se neprezentovalo vůbec dobrou defenzívou, která měla starosti téměř při každé akci soupeře. Několikrát svůj celek podržel brankář Luksch, v několika případech za něj zakročila branková konstrukce. (17:46:20)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Domácí se radovali z další branky, ta ale nebyla uznána kvůli ofsajdu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Viktoriáni si v poklidu kráčí za vítězstvím, Dynamo je zřejmě smířené s prohrou.
     
    87
    Až nyní se hostujícím hráčům podařilo vyvézt míč z vlastní poloviny, Lindákovo přenesení hry ale nedorazilo na místo určení.
     
    86
    Už se zdálo, že se Chorý dostane jako první k volnému míči, nakonec u něj byl mnohem dříve Luksch, který ho poslal na druhou stranu.
     
    85
    Máme před sebou něco málo kolem pěti minut. Stále sledujeme dominantní hru v podání domácích, Dynamo se neustále pouze brání.
     
    84
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Kryštof Pavlík, přichází Michal Bartůněk.
     
    84
    Pavlík se chytrým náběhem dostal až do pokutového území, načež z velkého úhlu trefil tyč, od které se míč odrazil mimo dosah spoluhráčů.
     
    83
    Těžiště hry se přesunulo na levou stranu šestnáctky, kde se centrem prezentoval Kepl. Jeho nabídka byla sražena k Lukschovi.
     
    82
    Chorý se doslova řítil za další přízemní přihrávkou, u které byl mnohem dříve Kočí. Budějovice se ale i nadále nachází u své šestnáctky.
     
    81
    Za velkým vápnem se nacházel Řezáč, který to zkoušel sympaticky z první. Jeho rána nártem zaplula do náruče brankáře Luksche.
     
    80
    Pek si na pravé straně zkoušel obhodit protihráče, nakonec se mu to nepodařilo, což ale vadit nemusí. Viktorka má k dispozici další roh.
     
    79
    Obrázek hry se nikterak nemění. Dynamo se marně pokouší dostávat k míč, stále platí, že výraznou územní převahu má Plzeň.
     
    74
    Viktorka si přichystala další rohový kop, tentokráte ale z pravé strany. Do šestnáctky plachtil hezký bochánek, hlavičkující Pihrt ale nedal zakončení patřičnou razanci.
     
    73
    Havel si pokryl pravou stranu, kde za sebe nepustil přihrávku od Kubaty. Dobrým napadáním se prezentoval Martinec, který nevybojoval ani aut.
     
    72
    Dnes hodně nevýrazný Kadlec, se pokoušel uspět v hlavičkovém souboji, což se mu ale nepodařilo. Posléze si ale nedovoleným zákrokem pomohl Bucha.
     
    71
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Matyáš Zachař, přichází Jan Martinec.
     
    70
    O další dělovku se postaral domácí Kepl, který ale pouze vyprášil rukavice brankáře. Dynamo se snaží zahájit rychlý protiútok.
     
    69
    Hlavní sudí se rozhodl nařídit už druhou přestávku na doplnění tekutin, stále platí, že v místě konání panuje velká teplota.
     
    68
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Martin Petr, přichází Petr Řezáč.
     
    67
    Tentokráte se ale celkem zbytečně zbavil míče domácí Pihrt, který si při přechodu do útoku neporozuměl s Pavlíkem.
     
    66
    Nyní to bude pro Dynamo obrovsky složitý úkol. Hostující hráči totiž prohrávají už o dvě branky, navíc se stále nemůžou pořádně dostat k míči.
    65. CHORÝ - 4:2
     
    65
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu další branka domácího celku! Balón se odrazil k volnému TOMÁŠI CHORÉMU, který si stahovačkou poradil s protihráčem, načež o tyč zamířil do sítě. Hattrick je na světě!
     
    64
    Další stoprocentní šance! Sám na brankáře mohl postupovat Bucha, který zvolil střelu ke vzdálenější tyči. Míč ale skončil těsně vedle.
     
    63
    Nyní to s patřičným štěstím zvládl brankář Luksch, který byl u bližší tyče trefen od nohy. Nakonec to bude odkop od hostující branky.
     
    62
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Druhý poločas se nese v hodně jednoznačném duchu, Viktorka má opravdu drtivou převahu.
     
    61
    Plzeň se na obranné polovině zdržela trochu déle, nakonec nakopávaný balón na Peka skončil pouze za brankovou čárou.
     
    60
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Rostislav Kadlec, přichází Matyáš Brabec.
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Tomáš Arzberger, přichází Tomáš Kepl.
     
    59
    Havel se vrátil zpět na vlastní polovinu, kde se ujal autového vhazování. Míč se postupně dostal až na kopačku brankáře Sváčka.
     
    58
    Plzeň je v úvodních vteřinách o poznání aktivnější. Tentokráte to zkoušela cvičeným signálem, avšak centr od Pihrta skončil na zádech Krejčího.
    57. CHORÝ - 3:2
     
    57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Až nyní se domácí dostávají do vedení! Domácí rozehráli další roh nakrátko, načež se k centru na zadní tyč dostal Havel, na jehož nabídku si naběhl TOMÁŠ CHORÝ. Luksch nedokázal na hlavičku z velké blízkosti reagovat.
    57. Chorý trefil břevno.
     
    57
    Plzeň byla blizoučko třetí brance! Na další z řady centrovaných míčů, si naskočil Chorý, který ale hlavičkoval pouze do břevna.
     
    56
    Střídající Pek se nezalekl soupeře, ba naopak to zkusil drzým průnikem až k brankové čáře. Do dráhy letu míče strčil kopačku Lindák – roh.
     
    55
    Samotný centr nenabídl nic nebezpečného, posléze se ještě k odraženému míči dostal Matoušek, kterému se zakončení vůbec nepovedlo.
     
    54
    Budějovice se konečně dostaly s míčem na útočnou polovinu a ihned z toho byl zisk standardní situace. U balónu se opět nachází kapitán Tomek.
     
    53
    Nyní se hodně unáhlil domácí Petr, který střílel z opravdu velké vzdálenosti. Luksch se za jeho pokusem pouze ohlédl, míč směřoval vysoko nad.
     
    52
    Arzberger si velmi dobře zpracoval hrudí balón, následná prostrkávačka na Petra ale nevyšla. Krejčí se tak ujme autového vhazování.
     
    51
    Viktoriáni vyvezli míč na druhou stranu, konkrétněji to byl Hájek, který přenesl hru na levou stranu. Jako poslední se ale dotkl míče Pihrt.
     
    50
    Na centr se pokoušel vyhoupnout Chorý, míč ale přeletěl kompletně celé pokutové území. Luksch bude moci rozehrávat od branky.
     
    49
    Nakonec se jednalo o hostujícího Zachaře, který nakonec opustil hrací plochu. Uvidíme, jestli tento hráč bude pokračovat ve hře.
     
    48
    Hned v úvodu se Dynamo natlačilo až před brankáře, načež Sváček vytasil důležitý zárok. Jeden z hostujících hráčů ale zůstal ležet na zemi.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté. Ti budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Lukáš Hejda, přichází Robin Hranáč.
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Hájek, přichází Ondřej Pek.
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází David Tomášek, přichází Jan Kubata.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl hned čtyři branky. Viktoriáni měli celou dobu výraznou územní převahu, avšak soupeř dokázal otočit nepříznivý stav. Favorit zápasu ale začal bušit do vrat Dynama, nakonec se o vyrovnávací branku postaral kapitán Pavlík. Domácí mohli vstřelit daleko více branek, několikrát svůj celek podržel brankář Luksch. České Budějovice byly o poznání efektivnější, obě šance přetavily v přesné trefy.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Tomáš Chorý (FC Viktoria Plzeň).
     
    44
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta prvního poločasu. Domácí se ještě snaží přidat třetí branku, což se jim zatím nedaří.
     
    42
    Dalekonosný nákop v podání Luksche skončil pouze na noze zcela osamoceného Hejdy, který vybojoval autové vhazování zleva.
     
    41
    Třetí branku měl na hlavě Arzberger, domácí křídelník ale nedokázal zasáhnout balón. Dynamo si v posledních minutách koleduje.
    40. PAVLÍK - 2:2
     
    40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zasloužená vyrovnávací branky domácích! V pokutovém území se nejlépe zorientoval kapitán KRYŠTOF PAVLÍK, který se štěstím propálil Luksche. Dynamo dlouho odolávalo, nyní ale obrana nezafungovala zrovna nejlépe.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    40
    Další slibná příležitost domácích. Z velké vzdálenosti to zkusil Bucha, který svojí jedovkou pořádně vystrašil brankáře Luksche.
     
    39
    Do pokutového území přiletěl další z řady centrů, který ale skončil pouze na hlavě Kočího. Posléze se Hejda nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    38
    Nedovoleným zákrokem si pomohl jeden z domácích hráčů, Luksch se tak dostane k odkopu od branky. Plzeň pokrývá křídelní prostory.
     
    37
    Plzeň byla blízko vyrovnání! Jednoduchá akce u šestnáctky nakonec putovala na kopačku Havla, který ale brankáře nepropálil.
     
    36
    Svoboda nedaroval Kalouskovi téměř žádný prostor, i přesto se Dynamo dostane k autovému vhazování. U míče je připraven Tomášek.
     
    35
    Hejda si nechtěl komplikovat život a míč raději poslal až k brankáři Sváčkovi. Dynamo čeká u půlící čáry, soupeř to zřejmě zkusí výkopem.
     
    34
    Máme za sebou něco málo přes třetinu hry. Viktoriáni se snaží vzpamatovat z další inkasované branky, hlavičkou se málem prosadil Chorý.
    29. RAUSCHER - 1:2
     
    29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou v šoku, soupeř totiž otáčí stav zápasu ve svůj prospěch! Kapitán Tomek obstaral standardní situaci, kterou zahrál naprosto parádně. Jeho centr se zakroutil na kopačku JAKUBA RAUSCHERA, který lehkou tečí překvapil brankáře Sváčka.
     
    29
    Už se opět hraje. Rauscher prodloužil míč za sebe, kde se nacházel pouze jeden z protihráčů. Viktoriáni se snaží uklidnit hru.
     
    28
    Mezitím hlavní sudí Matějček nařídil krátkou přestávku na doplnění tekutin. Nutno dodat, že v místě konání panuje teplota kolem jednatřiceti stupňů.
     
    27
    Sváček se zapojil do kombinace, raději se rozhodl rozehrát po zemi na Hájka, který pro změnu oslovil Havla. Posledně jmenovaný ale napálil míč pouze do autu.
     
    26
    Za Dynamo to centrovaným balónem zkoušel Tomek, který ale vzdušnou nabídkou nenašel nikoho ve stejném dresu.
     
    25
    Na pořadu dne byl další rohový pro domácí barvy. Tentokráte se míč snesl k penaltovému puntíku, kde byl z hlavičky vytlačen Hejda.
     
    24
    Petr musel kousek za půlící čárou operovat zády k brance, navíc ho napadal jeden z protihráčů. Domácí kapitán raději přihrál volnému Hájkovi.
     
    23
    Dynamo je v posledních vteřinách o něco aktivnější, i nadále sledujeme prostor kolem středového kruhu. Viktorka neúnavně napadá rozehrávku.
     
    22
    Rauscher sváděl hlavičkový souboj s Hejdou, úspěšnější byl domácí zadák, který poslal míč do zámezí. Autové vhazování z pravé strany.
     
    21
    Už to vypadalo, že se Pavlík dostane do vyložené šance, na poslední chvíli ale zasáhl jeden z protihráčů. Navíc si domácí pomohli faulem.
     
    20
    To nebylo vůbec špatné. Do vzduchu se dokázal natlačit Chorý, jehož hlavička ale zaplula až za branku. Luksch nemusel zasahovat.
     
    19
    Pihrt se pokoušel prodrat přes křídlo až do pokutového území, kde ho ale zastavil Tomášek. Viktoriáni jsou ale rázem zpět u míče.
     
    18
    Ihned po rozehrávce, se domácí dostali zpět s míčem na útočnou polovinu. Momentálně je u kulatého nesmyslu Pavel Bucha.
    17. LINDÁK - 1:1
     
    17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Avšak je tu vyrovnání, které čekal asi málokdo! MARTIN LINDÁK si počkal na přihrávku od spoluhráče, načež uháněl sám na brankáře. Sváček roztáhl nohy, což hrálo do karet právě hostujícímu střelci vyrovnávací branky.
     
    17
    Těžiště hry se přesunulo k blízkosti pokutového území Budějovic. Autového vhazování se ujal Svoboda, jenž si vybral vedle stojícího Havla.
     
    17
    Viktorka se ujala rozehrávky rohového kopu z levé strany, centrovaný balón ale nepřinesl nic nebezpečného. Dynamo je ale pod drtivým tlakem.
    16. Luksch měl plné ruce práce.
     
    16
    Fantastický Luksch! Hostující obrana nezachytila náběh Petra, který si potáhl míč kolem protihráče, načež pořádně protáhl brankáře.
     
    15
    Centrovaný balón z pravé strany se stal snadným soustem pro Luksche. Dynamo se pokusilo vyvézt míč, dobrým napadáním se ale prezentoval Bucha.
     
    14
    Arzberger se ještě snažil zachytit míč na hrací ploše, což se nakonec nepodařilo. Toho si všiml také pomezní, jenž přisoudil aut hostům.
     
    13
    Bucha pelášil po levém křídle, akci ale zazdil nepovedenou přihrávkou na Chorého. Budějovice si ale míče moc neužily.
     
    12
    Bylo tomu skutečně tak, centrovaný balón ale zastavil hned první protihráč. Následně ještě zabojoval Svoboda, který vybojoval aut zleva.
     
    11
    Na pořadu dne bude další standardní situace pro celek z jihu Čech. K míči se staví kapitán Tomek, který to zřejmě zkusí centrem do vápna.
     
    10
    Pavlík sice neuspěl v hlavičkovém souboji, míč se přesto dostal na jeho kopačku, avšak kolega Bucha nakonec fauloval protihráče.
     
    9
    Nakonec jsme se dočkali dalšího zakončení, tentokráte z kopačky Petra. Tato střela sice byla prudká, avšak směřovala daleko od branky.
     
    8
    Arzberger táhl další útočný výpad po pravém křídle, jeho zpětnou přihrávku ale zachytil jeden z hostů. Budějovice jsou i nadále pod tlakem.
     
    7
    Plzeň to nyní zkoušela po levém křídle, akce ale skončil tak rychle, jak vůbec začala. Luksch se dostane k rozehrávce od branky.
     
    6
    Málem to bylo o dvě branky! I tentokráte se do velké šance dostal Chorý, který ale z lukrativní pozice zamířil o vlásek vedle.
     
    5
    To byla opravdu rychlá branka, domácí se tak dostali do brzkého vedení. Budějovice ale mají spoustu času na vyrovnání skóre.
    4. CHORÝ - 1:0
     
    4
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo hodně rychlé, domácí se totiž dostávají do vedení! Jeden z domácích výborně potáhl míč k šestnáctce, načež vysunul do stoprocentní šance TOMÁŠE CHORÉHO, který si v této příležitosti počínal hodně zkušeně, neboť brankáře podstřelil.
     
    4
    Úvodní střelecký pokus dnešního zápasu obstaral urostlý útočník Chorý. Jeho navštívenka ale neměla dobré parametry, míč skončil vedle.
     
    3
    Poprvé se k míči dostal také domácí brankáře Sváček, který ho rozehrál na jistotu do strany. Budějovice se ale ihned zmocnily balónu.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Havel, Hejda, Hájek, Svoboda – Bucha, Petr – Pihrt, Pavlík (C), Arzberger – Chorý.
    Náhradníci: Bleha – Hranáč, Kepl, J. Pek, Řezáč, Bartůněk, O. Pek

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Kočí, Tomášek, Lindák, Tomek (C), Matoušek, Zachař, Krejčí, Kalousek, Kadlec, Rauscher
    Náhradníci: Oliva – Martinec, Brabec, Kubata

    Rozhodčí: Matějček – Černý, Kubec.
     
    SK Dynamo Č. Budějovice

    Na opačném pólu se nachází České Budějovice, které rovněž nevkročily do letošního ročníku tou správnou nohou. Dynamo se nachází pouze o jednu příčku výše, než jeho dnešní protivník. Hned v úvodním kole přišla vysoká porážka proti Hradci Králové, který si pro svého soupeře přichystal hned pět branek. Druhé kolo nabídlo velice zajímavou přestřelku, kterou nakonec Budějovice dovedly do vítězného konce. Jablonec sice vedl už o dvě branky, avšak dvojice Wermke – Tomek zařídila vítězství černobílých. Posléze hostujícímu celku dnešního utkání došel střelecký prach, čehož využily Teplice, které zvítězily pohodlně 2:0. Ještě jedna porážka přišla proti Bohemce, pražský celek zvítězil také rozdíl dvou branek, tedy 2:0.
     
    FC Viktoria Plzeň

    Na domácí straně stojí Viktoria Plzeň, která se v současné době nachází v naprosto katastrofálním období. Juniorský tým Plzně se totiž nachází na samostatném chvostu tabulky, doposud nasbíral pouze jeden bod. Vše začalo vysokou porážkou proti Bohemians, přičemž Plzeň odjela s pětibranovým debaklem. Následně se Viktorka dostala v zápase se Slavií do vedení, avšak pražský celek nakonec toto utkání otočil ve svůj prospěch. Jediný bod přišel v zápase proti Příbrami, přičemž Plzeň musela dotahovat dvoubrankové manko. Poslední utkání nabídlo hned pět branek, avšak dva góly Viktorky nakonec na výhru proti Slovanu nestačily.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Juniorská liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FC Viktoria Plzeň a SK Dynamo Č. Budějovice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    David Suchý

    Branky: 4. Chorý, 40. Pavlík, 57. Chorý, 65. Chorý – 17. Lindák, 29. Rauscher

    Karty:   45. Chorý (PLZ)


    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Havel, Hejda (46. Hranáč), Hájek (46. O. Pek), Svoboda – Bucha, Petr (68. Řezáč) – Pihrt, Pavlík (C) (84. Bartůněk), Arzberger (60. Kepl) – Chorý.
    Náhradníci: Bleha – Hranáč, Kepl, J. Pek, Řezáč, Bartůněk, O. Pek

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Kočí, Tomášek (46. Kubata), Lindák, Tomek (C), Matoušek, Zachař (71. Martinec), Krejčí, Kalousek, Kadlec (60. Brabec), Rauscher
    Náhradníci: Oliva – Martinec, Brabec, Kubata

    Rozhodčí: Matějček – Černý, Kubec

    Diváci: 130
    ocianews.com