Příbram – Liberec 2:2 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
4:2 (2:2)
SK Dynamo Č. Budějovice
Pondělí 20.08.2018, 16:00 • TJ Přeštice • Juniorská liga – Čechy • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Viktoria Plzeň nakonec otočila nepříznivý výsledek z prvního poločasu, v tom druhém přidala tři branky, díky kterým si připisuje plný počet bodů. Domácí tým dnešního utkání měl celou dobu výraznou územní převahu, rozdíl ve skóre mohl být daleko větší. Dynamo se neprezentovalo vůbec dobrou defenzívou, která měla starosti téměř při každé akci soupeře. Několikrát svůj celek podržel brankář Luksch, v několika případech za něj zakročila branková konstrukce. (17:46:20)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Domácí se radovali z další branky, ta ale nebyla uznána kvůli ofsajdu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Viktoriáni si v poklidu kráčí za vítězstvím, Dynamo je zřejmě smířené s prohrou.
     
    87
    Až nyní se hostujícím hráčům podařilo vyvézt míč z vlastní poloviny, Lindákovo přenesení hry ale nedorazilo na místo určení.
     
    86
    Už se zdálo, že se Chorý dostane jako první k volnému míči, nakonec u něj byl mnohem dříve Luksch, který ho poslal na druhou stranu.
     
    85
    Máme před sebou něco málo kolem pěti minut. Stále sledujeme dominantní hru v podání domácích, Dynamo se neustále pouze brání.
     
    84
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Kryštof Pavlík, přichází Michal Bartůněk.
     
    84
    Pavlík se chytrým náběhem dostal až do pokutového území, načež z velkého úhlu trefil tyč, od které se míč odrazil mimo dosah spoluhráčů.
     
    83
    Těžiště hry se přesunulo na levou stranu šestnáctky, kde se centrem prezentoval Kepl. Jeho nabídka byla sražena k Lukschovi.
     
    82
    Chorý se doslova řítil za další přízemní přihrávkou, u které byl mnohem dříve Kočí. Budějovice se ale i nadále nachází u své šestnáctky.
     
    81
    Za velkým vápnem se nacházel Řezáč, který to zkoušel sympaticky z první. Jeho rána nártem zaplula do náruče brankáře Luksche.
     
    80
    Pek si na pravé straně zkoušel obhodit protihráče, nakonec se mu to nepodařilo, což ale vadit nemusí. Viktorka má k dispozici další roh.
     
    79
    Obrázek hry se nikterak nemění. Dynamo se marně pokouší dostávat k míč, stále platí, že výraznou územní převahu má Plzeň.
     
    74
    Viktorka si přichystala další rohový kop, tentokráte ale z pravé strany. Do šestnáctky plachtil hezký bochánek, hlavičkující Pihrt ale nedal zakončení patřičnou razanci.
     
    73
    Havel si pokryl pravou stranu, kde za sebe nepustil přihrávku od Kubaty. Dobrým napadáním se prezentoval Martinec, který nevybojoval ani aut.
     
    72
    Dnes hodně nevýrazný Kadlec, se pokoušel uspět v hlavičkovém souboji, což se mu ale nepodařilo. Posléze si ale nedovoleným zákrokem pomohl Bucha.
     
    71
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Matyáš Zachař, přichází Jan Martinec.
     
    70
    O další dělovku se postaral domácí Kepl, který ale pouze vyprášil rukavice brankáře. Dynamo se snaží zahájit rychlý protiútok.

    David Suchý

    Branky: 4. Chorý, 40. Pavlík, 57. Chorý, 65. Chorý – 17. Lindák, 29. Rauscher

    Karty:   45. Chorý (PLZ)


    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Havel, Hejda (46. Hranáč), Hájek (46. O. Pek), Svoboda – Bucha, Petr (68. Řezáč) – Pihrt, Pavlík (C) (84. Bartůněk), Arzberger (60. Kepl) – Chorý.
    Náhradníci: Bleha – Hranáč, Kepl, J. Pek, Řezáč, Bartůněk, O. Pek

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Kočí, Tomášek (46. Kubata), Lindák, Tomek (C), Matoušek, Zachař (71. Martinec), Krejčí, Kalousek, Kadlec (60. Brabec), Rauscher
    Náhradníci: Oliva – Martinec, Brabec, Kubata

    Rozhodčí: Matějček – Černý, Kubec

    Diváci: 130
    ocianews.com