HC Slovan – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Mor. Budějovice – SHK Hodonín 1:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:5 (0:3, 1:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Pondělí 20.08.2018, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to bychom měli za pověstného bůra. Čiliak poprvé ve svém pracovišti kapituluje. Postaral se o to BEDŘICH KÖHLER, který tečoval prudkou ránu Němce a změnil směr dráhy letu v prostoru před brankovištěm. Asistence: Ondřej Němec, Martin Dočekal.
     
    39:57
    Slovan právě vstřelil branku!
    Ten ale přerušuje využitá gólová přesilovka. Necelé tři vteřiny před koncem druhé třetiny snižuje RUDOLF ČERVENÝ, který puk tečoval po nahození před bránu, to zařídil Schaus. Asistence: Nicholas Schaus, Matúš Sukeĺ.
     
    20:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Právě jsem chtěl napsat, že Slovan musí výrazně přidat v aktivitě a také to tak po akci Řepíka vypadalo. Ten ale netrefil v nájezdu bránu a poté ukázal, jak se mají dávat góly PETER MUELLER. Jel sám na bránu a bekhendem na dlouhou hůl se mu povedlo překonat českého brankáře, kterého nahrazuje Marek Čiliak. Asistence: Martin Zaťovič, Michal Barinka.
     
    13:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Americký útočník ve službách Komety plní gólovou normu na zápas. PETER MUELLER nachytal nepřipraveného Štěpánka, který sice na jeho první pokus z úhlu reagoval, ale puk byl stále volný v brankovišti, čehož si Mueller všiml a bleskově ho tam poslal. Bez asistence.
     
    07:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to rázem 0:2. Čtvrtá mládežnická letka Komety předvedla rychlý výpad, který končí gólem. Novák poslal kotouč z pravého kruhu před bránu, kde byl připravený tečovat JAN SÜSS. A povedlo se, Kometa v rychlém sledu zvyšuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Matěj Novák.
     
    06:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    To byla akce jako z učebnice hokeje. Hruška vybojoval na modré čáře kotouč, předložil jej rozjetému Nahodilovi, který parádní stahovačkou našel před bránou stojícího LUBOŠE HORKÉHO. Tomu zbývalo pouze uklidit puk do sítě. A také tak učinil. Asistence: Lukáš Nahodil, Jan Hruška.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 40. Červený (Schaus, Sukeĺ) – 7. Horký (Nahodil, Hruška), 8. Süss (Novák), 14. Mueller, 21. Mueller (Zaťovič, Barinka), 52. Köhler (Němec, Dočekal)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (21. Čiliak) – Jánošík, Bačík, Sersen (C), Hedera, Meszároš, Švarný, Schaus, Grman – Lunter, Rau, Řepík, Liška, Buc, Červený, Grman, Lamper, Sukeĺ, Sloboda, Hrnka, Baranov. Trenér: Vladimír Országh.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Langhamer) – Barinka, O. Němec, Gulaši, Furch, Malec, Bartejs, Kowalczyk – Zaťovič, Holík, Mueller – Horký, Hruška, Nahodil – Dočekal, Čermák (C), Köhler – Süss, Střondala, Novák. Hlavní kouč: Libor Zábranský.

    Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Tvrdoň, Vyleta

    Diváci: 3515
    bahis siteleri