Martin – Lipt. Mikuláš 4:3 (3:2 po s.n.) | Žilina – Osmos Bratislava 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Znojmo 4:2 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Jihlava 2:1 (kon.) | Klatovy – Plzeň 2:8 (kon.) | Chomutov – Liberec 4:3 (po pr.)
Kladno – Ústí n/L 6:4 (kon.) | Šumperk – Jastrzębie 6:7 (0:1 po s.n.) | Nový Jičín – MŠK Púchov 3:2 (kon.)
Pelhřimov – Tábor 4:5 (po pr.) | Dvůr Králové n. L. – Kolín 1:4 (kon.) | K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.)
Jablonec n/N – Děčín 9:8 (kon.) | Kobra – Řisuty 4:2 (kon.) | Litoměřice – Slavia 1:2 (kon.)
Prostějov – Nové Zámky 5:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:2 (kon.) | Havířov – Cracovia 1:4 (kon.)
Frýdek-M. – Trenčín 1:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 5:3 (kon.)
po s.n. (1:2)
Mountfield HK
4:2 (3:0, 0:1, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 21.08.2018, 17:00 • ČPP Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Prozatím určitě ne, protože Hradec odskakuje zpátky na rozdíl dvou branek! A po dost pěkné kombinaci. Michal Hlinka zastavil puk za mantinelem pro Juraje Bezúcha, který okamžitě našel najetého TOMÁŠE LINHARTA. Hradecký zadák pak neomylně zakončil ke druhé tyčce – 4:2! Asistence: Juraj Bezúch, Michal Hlinka.
     
    47:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Zrovna když jsem chtěl psát, že Orli svou snahu příliš nestupňují, přichází kontaktní trefa! Jan Lattner vtrhnul do třetiny po pravé straně a pak našel nalevo PETRA MRÁZKA. Ten puk krátce zpracoval a vzápětí poslal přesně ke vzdálenější tyčce Maxwella, který se už přilepil na tu druhou – 3:2! Asistence: Jan Lattner, Adam Sedlák.
     
    30:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Hradci přesilovková kombinace nevyšla a naopak sám inkasuje! Lukáš Cingel fauloval a rozhodčí zvedl pravici na znamení vyloučení, pročež domácí trochu přestali hrát. Za záda jim tak pláchli dva soupeři na jediného zadáka a Jan Lattner ideálně vybídl CAMERONA BRAESE ke gólu do prázdné brány – 3:1! Asistence: Jan Lattner, Nicolas Hlava.
     
    15:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak už asi víme, kdo bude hlavním hrdinou první třetiny. A to hradecký obránce JAKUB MUŠKA! Patrik Miškář se blýskl krásným průnikem, který zakončil bekhendovou střelou. Tu vyrazil Nechvátal před sebe, kam si s instinktem střelce sjížděl právě mladý zadák Muška, jenž kotouč dorazil do prázdné brány. Poprvé se za A-tým trefil loni na podzim v Lize mistrů v Bernu, podruhé dneska a je to 3:0! Asistence: Patrik Miškář, Maris Bičevskis.
     
    12:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Někdy se vám může zdát, že je hokej strašně jednoduchý. Třeba jako při téhle přesilovkové kombinaci domácích. Daniel Rákos vrátil puk dozadu Mateji Paulovičovi, který křižným pasem vyzval ke gólu PETRA KOUKALA. Hradecký kapitán měl dokonce čas ještě puk zpracovat, a teprve pak ho poslat do odkryté brány – 2:0! Asistence: Matej Paulovič, Daniel Rákos.
     
    04:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu první gól zápasu! Patrik Nechvátal vyjel za branku rozehrát a puk poslal dopředu po mantinelu. Na modré čáře ho zastavil Jakub Muška, který okamžitě vystřelil a do dráhy letu kotouče přesně vložil hokejku TOMÁŠ VINCOUR – 1:0! Asistence: Jakub Muška.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Vincour (Muška), 13. Koukal (Paulovič, Rákos), 16. Muška (Miškář, Bičevskis), 52. Linhart (Bezúch, Hlinka) – 31. Braes (Lattner, Hlava), 47. Mrázek (Lattner, Sedlák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Koukal (HKM)
    1:0   Mrázek (ZNO)
    2. série:
    1:0   Cingel (HKM)
    1:0   Němec (ZNO)
    3. série:
    1:0   Vincour (HKM)
    1:1   McPherson (ZNO)
    4. série:
    1:1   Chalupa (HKM)
    1:1   Braes (ZNO)
    5. série:
    1:1   Paulovič (HKM)
    1:2   Lattner (ZNO)


    Mountfield HK: Maxwell (Dvořák) – Linhart, Piché, Graňák "A", Nedomlel, Rosandič, Muška, Havránek – Rákos "A", Koukal "C", Paulovič – Hlinka, Cingel, Vincour – Chalupa, Bičevskis, Miškář – Bezúch, Kukumberg, Pilař. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (31. Halász) – Sedlák, Parkkonen, Stehlík, McEachen, Lattner, Tejnor, Šnajnar – McPherson, Stretch, Luciani – Hlava, Braes, Guman – Němec, Matuš, Mrázek – Beránek, Bartoš, Novák – Špaček. Trenér: Miroslav Fryčer.

    Rozhodčí: Horák, Hribik – Klouček, Špringl.

    Diváci: 1168
    thejrc.org