Martin – Lipt. Mikuláš 4:3 (3:2 po s.n.) | Žilina – Osmos Bratislava 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Znojmo 4:2 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Jihlava 2:1 (kon.) | Klatovy – Plzeň 2:8 (kon.) | Chomutov – Liberec 4:3 (po pr.)
Kladno – Ústí n/L 6:4 (kon.) | Šumperk – Jastrzębie 6:7 (0:1 po s.n.) | Nový Jičín – MŠK Púchov 3:2 (kon.)
Pelhřimov – Tábor 4:5 (po pr.) | Dvůr Králové n. L. – Kolín 1:4 (kon.) | K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.)
Jablonec n/N – Děčín 9:8 (kon.) | Kobra – Řisuty 4:2 (kon.) | Litoměřice – Slavia 1:2 (kon.)
Prostějov – Nové Zámky 5:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:2 (kon.) | Havířov – Cracovia 1:4 (kon.)
Frýdek-M. – Trenčín 1:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 5:3 (kon.)
konec
HC Klatovy
2:8 (1:1, 1:5, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Úterý 21.08.2018, 17:00 • Zimní stadion, Klatovy • Přípravné zápasy • Přátelské utkání
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Matiášek – 2 min., držení).
     
    58:23
    Kodýtek se snažil protlačil z levé strany před branku, Vojtěch Tulačka (SHC Klatovy) ho atakoval na hlavu a srazil mu přilbu, za což dostává dvě minuty za hrubost.
     
    58:00
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (J. Kindl – 2 min., podražení).
     
    55:40
    Conor Allen si připravil kotouč na střelu zápěstím a z hranice levého kruhu orazítkoval bližší tyč! Stále tak tento obránce čeká na první gól v modrobílém dresu.
     
    53:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá přesilovku, je z toho pátý gól pro VOJTĚCHA NĚMCE! Kracík dobře bruslil v útočném pásmu, vytvořil pro svého kolegu prostor, nakonec mu poslal kotouč a Němec vypálil do horního rohu. Asistence: Jaroslav Kracík.
     
    53:15
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Houdek – 2 min., držení).
     
    44:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    VOJTĚCH NĚMEC je v přípravě v excelentní formě a dnes dává už čtvrtou branku! Lukáš Pulpán mu naservíroval krásným pasem z obranného pásma kotouč do úniku, ze kterého vznikl sedmý gól Škody. Němec napoprvé se střelou sice neuspěl, ale kotouč se mu vrátil na hůl a se štěstím ho dloubl nad beton Koláře. Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    41:58
    Dobrá šance domácích! Jan Matiášek dostal pas na pravý kruh a nebezpečně vypálil nahoru, Frodl předvedl skvělý zákrok lapačkou.
     
    38:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pět gólu za jednu třetinu dala Škodovka, a možná ještě nekončí. Dvojnásobnou přesilovku indiáni rychle využili, Jakub Kindl nahodil kotouč z pravého kruhu, Kolář puk jen vyrazil k volnému VOJTĚCHU NĚMCOVI, jenž jednoduchou dorážkou kompletuje hattrick! Asistence: Jakub Kindl.
     
    38:07
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Váchal – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:58
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Kristl – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Trenér SHC Klatovy – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    36:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pátá branka Škodovky je na světě! Eberle si zpracoval vysoký kotouč rukavicí, zavezl ho do útočného pásma a následovala krásná kombinace indiánů, kteří si několikrát vyměnili kotouč a rozebrali klatovskou defenzivu. Na konci kombinaci byl střílející MATĚJ KOLDA, který se z trestné lavice hned zapojil do útoku, zakončil k tyči za bezmocného Koláře a rovněž pro něj je to první branka za A-tým Plzně! Asistence: Jan Eberle.
     
    34:40
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Kolda – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    32:22
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Allen – 2 min., pozdní dohrání).
     
    32:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Klatovy mohly srovnat, ale zmiňované přečíslení nevyužili, a tak hned přišel trest! JAROSLAV KRACÍK dostal pas mezi obránci od Petra Straky, napoprvé ještě nezakončil, ale opět předvedl to, v čem je nejlepší. Stihl objet branku a zasunul kotouč k bližší tyči! Asistence: Petr Straka.
     
    31:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda otáčí skóre, hned po vyhraném buly si JAN HOLÝ najel do palebné pozice na levém kruhu a zápěstím vystřelil přesně do horního rohu! Pro Holého je to první branka za A-tým Škodovky! Asistence: Jaroslav Kracík.
     
    30:26
    Střídání v týmu SHC Klatovy: ze hřiště odchází Beran, přichází Kolář.
     
    29:48
    Střídání v týmu HC Škoda Plzeň: ze hřiště odchází Milčakov, přichází Frodl.
     
    29:48
    Jan Eberle nahozením z úhlu vybídl k teči Petra Straku, který skutečně kotouč šikovně tečoval, ale skvělý Beran se stačil přesunout!
     
    29:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Klatovy sice oslabení skvěle ubránily, ale následně už inkasují! Prosadil se podruhé VOJTĚCH NĚMEC, tentokrát po individuální akci. Šikovně se proháčkoval mezi obránci domácích a únik zakončil úspěšným blafákem! Asistence: Roman Vráblík.
     
    26:38
    V jednu chvíli na trestnou lavici Klatov usedli hned tři hráči! Tresty doplníme později. Divákům se to skutečně nelíbí. Škodovka nakonec hraje pět na čtyři dvě minuty.
     
    26:38
    Nakonec z toho je dokonce přesilovka Škody! Střídačka Klatov totiž dlouho protestovala a nakonec dostává dvě minuty za zdržování hry. Trest odpyká Adam Váchal.
     
    26:38
    Strkanice před buly a síly na ledě se srovnají, Tomáš Vracovský (SHC Klatovy) strčil do Matěje Koldy, nenechával rozehrát buly, dostává přísné dvě minuty za zdržování hry + osobní trest deset minut za nesportovní chování, následně totiž protestoval. Dvě minuty odpyká Kristl. Diváci hlasitě pískají.
     
    26:38
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Kindl – 2 min., držení). Jakub Kindl rukama poslal k zemi Vavřičku, zasloužený trest. Poprvé to však nebylo v útočném pásmu Plzně, nyní v obranném.
     
    25:32
    Kodýtek si na hraně vysoké hole zpracoval kotouč a následně z mezikruží jedovatě vypálil, famózní Beran vytěsnil puk těsně mimo! Následný závar před brankou neskončil brankou, Beran totiž přišel o masku a hra je přerušena.
     
    22:54
    Pulpán našel krásným pasem přes pásmo rozjetého Preisingera, který rázem jel z levé strany sám na Berana, vypálil, ale klatovský gólman zatím čaruje.
     
    21:43
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Šiler – 2 min., držení).
     
    21:14
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tak domácí nakonec přeci jen početní výhodu využívají a berou si vedení zpět, opět jim vyšel nástup do třetiny! VOJTĚCH TULAČKA zůstal volný před brankou, Kristl mu posunul kotouč zpoza branky a Tulačka z první propálil Milčakova. Asistence: Richard Kristl, Josef Roubal.
     
    19:36
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (D. Kindl – 2 min., krosček), znovu faul v útočném pásmu Plzně, opět zbytečný.
     
    19:11
    Malý Petr Kodýtek se proháčkoval ze středního pásma mezi obránci až před branku, ale svůj individuální únik zakončil střelou znovu jen do vyrážečky Berana!
     
    17:24
    Eberle na hranici faulu vybojoval kotouč v útočném pásmu a předhodil ho před branku najíždějícímu Vojtěchu Němcovi, který však v tutovce vypálil pouze Beranovi na vyrážečku!
     
    16:58
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Kodýtek – 2 min., vysoká hůl), další faul hostů v útočném pásmu.
     
    14:14
    Kracík pasem zpoza branky našel úplně osamoceného Vojtěcha Němce, který z pravého kruhu dělovkou o kousek minul branku!
     
    11:52
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Kracík – 2 min., vysoká hůl), zbytečný faul holí v útočném pásmu.
     
    08:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Klatovy se nevymanily z tlaku a inkasují, Denis Kindl uvolnil mezi kruhy volného VOJTĚCHA NĚMCE, který se nemýlil. Popojel až před Koláře a následně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Denis Kindl.
     
    07:11
    Rychlý brejk Plzně, Straka našel prudkou přihrávkou na pravém kruhu Preisingera, ten vypálil do protipohybu Berana, kterého sice překonal, ale klatovského gólmana zachránila pravá tyč!
     
    04:37
    Plzeň zavezla kotouč do útočného pásma, ale tam ho dlouho neudržela a zaútočily Klatovy. Vavřička vytvořil prostor pro Vracovského, který jel ze strany sám na Milčakova, který ho však vychytal lapačkou!
     
    00:21
    Klatovy právě vstřelily branku!
    To je úvod jako ze snů pro domácí! První útok Klatov přináší úvodní branku! Kristl se natlačil z pravé strany do brankoviště, Milčakov puk jen vyrazil a důrazný VOJTĚCH TULAČKA do doklepl do sítě. Asistence: Richard Kristl.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 1. Tulačka (Kristl), 22. Tulačka (Kristl, J. Roubal) – 9. Němec (D. Kindl), 30. Němec (Vráblík), 32. Holý (Kracík), 33. Kracík (Straka), 37. Kolda (Eberle), 39. Němec (J. Kindl), 45. Němec (Pulpán), 54. Němec (Kracík)


    HC Klatovy: Beran (31. Kolář) – Houfek, Šiler, Sysel, Slavík (C), Houdek, Staněk, Váchal – Tulačka (A), J. Roubal, Kristl – Matiášek, Vavřička, Vracovský – D. Roubal, Hanzlík, Uhlík (A) – Markov, Vlček, Červenka – Reitspies
    HC Škoda Plzeň: Milčakov (30. Frodl) – Allen, Kaňák, J. Kindl (C), Holý, Pulpán (A), Vráblík – Kantner, Kracík (A), Kolda – D. Kindl, Němec, Kodýtek – Straka, Preisinger, Eberle
    thejrc.org