Olomouc – Vladivostok 4:2 (kon.) | Kobra – Slavia 2:6 (kon.) | Motor ČB – Füchse 5:1 (kon.)
Mountfield HK – Saryarka 3:1 (kon.) | Břeclav – SHKM Hodonín 5:4 (kon.) | Žďár n/S – Dvůr Králové n. L. 6:1 (kon.)
Banská Bystrica – HC Slovan 4:3 (kon.) | Řisuty – Letňany 4:5 (kon.) | Villach – K. Vary 2:6 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
EHC Lausitzer Füchse
Pátek 24.08.2018, 17:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra bleskově proměněna! PAVEL NOVÁK se dostal ke střele na levém kruhu a z první vymetl přesně horní růžek! Asistence: Jiří Šimánek, Mitch Fillman.
     
    37:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí jdou opět do tříbrankového vedení. Fillman našel u vzdálenější tyče dobře stojícího CODYHO BRADLEYHO, jenž z první uklidil puk za brankovou čáru. Kasdorf neměl k fantastickému zákroku daleko, těsně mu ale unikl. Asistence: Mitch Fillman.
     
    29:13
    Lausitzer Füchse právě vstřelili branku!
    Obdobná situace jako před chvílí nyní končí gólem! Lužické lišky se dostaly do přečíslení a vyřešily jej skvěle. Fabian Dietz přihrál v pravý okamžik na vzdálenější tyč, kde už měl naprosto snadnou práci MYCHAL MONTEITH. Asistence: David Kuchejda, Fabian Dietz.
     
    09:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je nejlepší možný vstup do utkání, jaký si mohli domácí přát. Po vhazování od modré nahodil puk na branku Mitch Fillman, do jehož pokusu neomylně sáhl MARTIN NOVÁK – 3:0. Asistence: Mitch Fillman.
     
    07:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Druhá branka v síti soupeře! Uprostřed útočného pásma Motoru se ke střele z nápřahu dostal JIŘÍ ŠIMÁNEK, který svou dělovku poslal až za brankovou čáru! Asistence: Pavel Novák, Zdeněk Kutlák.
     
    03:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Na první branku jsme nemuseli čekat vůbec dlouho! Karel Plášil napřáhl na modré čáře ke střele a vypustil ze své hole slušnou ránu. LUKÁŠ ENDÁL byl před Kasdorfem pohotový a do Plášilovy střely stihl vložit hůl a puk ztečovat do horních pater branky! Asistence: Karel Plášil, René Vydarený.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Endál (Plášil, Vydarený), 8. Šimánek (Novák, Kutlák), 10. M. Novák (Fillman), 38. Bradley (Fillman), 50. P. Novák (Šimánek, Fillman) – 30. Monteith (Dietz, Kuchejda)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kutlák, Fillman, Čáp, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Šimánek, Bradley, P. Novák – Beránek, Přikryl, Doležal – Čermák, Doktor, Babka.
    EHC Lausitzer Füchse: Kasdorf (Schmidt) – Geisler, Adam, Kuschel, Kania, Bär, Monteith, Granz, Owens – Bojarčinov, Jahnke, Hessler, Reichel, George, Eriksson, Schiemenz, Kuchejda, Breitkreuz, Dietz, Warttig

    Rozhodčí: Pešina – Kreuzer, Flégl

    Diváci: 2248
    thejrc.org