Olomouc – Vladivostok 4:2 (kon.) | Kobra – Slavia 2:6 (kon.) | Motor ČB – Füchse 5:1 (kon.)
Mountfield HK – Saryarka 3:1 (kon.) | Břeclav – SHKM Hodonín 5:4 (kon.) | Žďár n/S – Dvůr Králové n. L. 6:1 (kon.)
Banská Bystrica – HC Slovan 4:3 (kon.) | Řisuty – Letňany 4:5 (kon.) | Villach – K. Vary 2:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Admiral Vladivostok
Pátek 24.08.2018, 16:00 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti vyhráli vhazování ve vlastním pásmu, následně měl však Škůrek menší problémy, ale nakonec se domácím podařilo vydolovat puk a poslat ho dopředu do přečíslení dvou proti jednomu, ve kterém byli Káňa a DAVID OSTŘÍŽEK, kterému nečinilo problém uklidit puk do prázdné branky. Asistence: Jan Káňa, Jiří Ondrušek.
     
    46:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! JIŘÍ ONDRUŠEK si sjel do mezikruží, kde číhal na přihrávku, kterou dostal od Buriana a posílá puk až za Serebrjakova. Asistence: Vilém Burian, Jan Káňa
     
    38:57
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí nečekali Serebrjakovu rychlou rozehrávku a všichni zamířili střídat, díky tomu se DENIS VICHAREV dostal do samostatného úniku, kde kličkou do forhendu dokázal překonat Konráda a vyrovnat stav utkání. Asistence: Nikita Serebrjakov.
     
    18:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se tlačila do branky, což se jí vyplatilo, po skrumáži před Krasotkinem vyplaval volný kotouč až k DAVIDU OSTŘÍŽKOVI, který už měl snadnou práci a poslal puk do odkryté klece. Asistence: Jan Káňa.
     
    17:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti unikli do přečíslení dva na jednoho, Aleš Jergl svou přihrávkou našel MIROSLAVA HOLCE, který ranou pod víko vyrovnává stav utkání. Asistence: Aleš Jergl.
     
    03:38
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Djakov z levého kruhu poslal puk do předbrankového prostoru na teč, kde SERGEJ KONKOV nastavil svou hokejku a poslal kotouč do horního růžku. Asistence: Kyrril Djakov, Denis Vicharev.

    Kamila Ludwigová

    Branky a nahrávky: 18. Holec (Jergl), 19. Ostřížek (Káňa), 47. Ondrušek (Burian, Káňa), 59. Ostřížek (Káňa, Ondrušek) – 4. Konkov (Djakov, Vicharev), 39. Vicharev (Serebrjakov)


    HC Olomouc: Konrád (Hasala) – Škůrek, Vyrůbalík, Švrček, Ondrušek, Jaroměřský, Staněk, Dujsík – Jergl, Knotek, Holec – Ostřížek, Káňa, Burian – Skladaný, Kolouch, Laš – Podlaha, Mráz, Matiaško
    Admiral Vladivostok: Krasotkin (21. Serebrjakov) – Miščenko, Tatalin, Djakov, Ugolnikov, Kozlovskij, Antropov, Taratunin, Patrikejev – Koňkov, Vicharev, Butuzov – Glazačev, Mereskin, Voronin – Feoktistov, Strelcov V., Strelcov A. – Černikov, Jakovlev, Skorochodov

    Rozhodčí: Obadal, Kika – Bryška, Hanzlík

    Diváci: 2458
    ocianews.com