HDD Jesenice – K. Vary 1:2 (po pr.) | Klatovy – Landshut 1:3 (kon.) | Motor ČB – Füchse 6:1 (kon.)
Norimberk – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
6:1 (0:1, 3:0, 3:0)
EHC Lausitzer Füchse
Neděle 26.08.2018, 17:00 • Budvar aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Lužické lišky to stále zkoušely bez brankáře, což se jim i nyní nevyplatilo. Tentokrát to byl DAVID GILBERT, kdo využil opuštěné svatyně. Bez asistence.
     
    54:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté hráli přesilovou hru se šesti hráči v poli, bez Kasdorfa v bráně. To se jim nevyplatilo. JAKUB ČÍŽEK vydoloval kotouč z pásma, přejel s ním až do útočné třetiny, odkud pak neměl problém trefit odkrytou branku – 5:1. Asistence: Martin Beránek.
     
    45:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor odskakuje na rozdíl tří branek, čímž se velmi přibližuje vítězství. Před brankou se kotouč odrazil příhodně pro MARTINA BERÁNKA, jenž vymetl přesně horní růžek. Skvělá trefa. Asistence: Milan Dančišin, Roman Přikryl.
     
    35:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nyní už je to o něco komfortnější náskok pro Českobudějovické! MILAN DANČIŠIN byl v blízkosti soupeřova brankoviště pohotový a z dorážky se trefil přesně. Bez asistence.
     
    32:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí otáčejí skóre ve svůj prospěch a v jejich řadách tedy může být hned o něco veseleji. Žiga Pavlin se vrátil z trestné a už stihl najít ZDEŇKA DOLEŽALA, jenž nabruslil do útočné třetiny, odkud z úhlu propálil překvapeného Kesslera. Asistence: Žiga Pavlin.
     
    22:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí fanoušci jsou na nohou, máme srovnáno! MILOSLAV ČERMÁK jel na pravém kruhu z pohledu brankáře, odkud zkusil své štěstí. Čermákův pokus skončil přímo ve vzdálenějším horním růžku. Asistence: René Vydarený.
     
    01:22
    Lausitzer Füchse právě vstřelili branku!
    Povedený začátek do utkání právě zaznamenávají hosté! Maximilian Adam poslal přihrávku na CEDRICA SCHIEMENZE, který se dostal do samostatného úniku. A ten zakončil přesně mezi Svobody betony. Asistence: Maximilian Adam.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 23. Čermák (Vydarený), 33. Doležal (Pavlin), 36. Dančišin, 46. Beránek (Dančišin, Přikryl), 55. Čížek (Beránek), 60. Gilbert – 2. Schiemenz (Adam)


    Banes Motor České Budějovice: Svoboda (Kváča) – Pýcha, Pavlin, Čáp, Plášil, Vydarený, V. Doktor – Čížek, Gilbert, Šulek – Čermák, Bradley, P. Novák – Beránek, Přikryl, Doležal – Heřman, Dančišin, Babka
    EHC Lausitzer Füchse: Kessler (41. Kasdorf) – Geisler, Adam, Kuschel, Kania, Bär, Monteith, Granz, Owens – Bojarčinov, Jahnke, Hessler, Reichel, George, Eriksson, Schiemenz, Kuchejda, Breitkreuz, Dietz, Warttig

    Rozhodčí: Skopal – Jílek, Šperl
    bahis siteleri