AS Řím – Atalanta BC 3:3 (kon.)
konec
AS Řím
3:3 (1:3)
Atalanta Bergamo
Pondělí 27.08.2018, 20:30 • Stadio Olimpico (Řím) • Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (22:25:34)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 10:7. Rohy: 3:11. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 9:13.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec zvedli svůj výkon ve druhém poločase a dokázali v šedesáté minutě snížit na rozdíl jediné branky, když se trefil Alessandro Florenzi. A nakonec se jim podařilo své manko i smazat zásluhou Konstantinose Manolase. Další gólový příspěvek jsme už nezaznamenali, i když nejblíže vedoucí brance měl Patrik Schick, kterému v cestě stál zákrok kopačky hostujícího brankáře. Utkání tak skončilo dělbou bodů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Atalanta vybojovala autové vhazování na polovině Říma a ještě se pokusí hosté ohrozit Olsenovu branku.
     
    90+3
    Federico Fazio dostal míč pod kontrolu a v poklidu zakládá další akci domácího celku. Ten má v posledních minutách hry herní převahu, ale kýžené vedoucí branky se zatím nedočkali.
     
    90+2
    Série nepřesností na obou stranách. Nyní už mají míč zase domácí hráči a míří s ním co nejblíže k brance Atalanty.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločase se budou nastavovat ještě čtyři minuty navíc.
     
    88
    Zápas jde do koncovky a na ukazateli skóre stále svítí nerozhodný stav. Hosté by určitě bod z Říma brali, domácí nikoli. Prahnou po vítězství a snaží se opět dostat se do blízkosti hostující brány.
     
    87
    Na druhé straně si museli domácí dávat pozor na další střelu Rigoniho, jenž na levé straně střílel na domácí branku. Opět zasáhla pozorná obrana.
    85. Velká šance Patrika Schicka gólem neskončila.
     
    85
    Patrik Schick se mohl stát hrdinou zápasu. Naběhl si až do těsné blízkosti Pierluigiho Golliniho, tváří v tvář mu ale neuspěl. Brankář Atalanty dokázal míč zachytit špičkou kopačky a zabránil tak pohromě v podobě vedoucí branky Říma!
     
    84
    A domácí publikum ožilo a tlačí svými hlasivkami své hráče do další akce a dožadují se vedoucí branky.
    82. Konstantinos MANOLAS - 3:3
     
    82
    AS Řím právě vstřelil branku!
    A je to tady. Domácí po tom, co nesložili své zbraně po poločasovém výsledku 1:3, se dočkali asi zaslouženého vyrovnání. Po zahrání volného přímého kopu se dobře u brankoviště postavil KONSTANTINOS MANOLAS, který pravačkou klepl míč za záda Golliniho – 3:3.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Berat Djimsiti (Atalanta Bergamasca Calcio).
     
    80
    Rigoni si naběhl na levou stranu uvnitř pokutového území, jeho zakončení prošlo přes obránce Říma a skončilo za zadní čárou. Hosté budou zahrávat rohový kop.
     
    79
    Edin Džeko se vystavil ofsajdové pasti a to postrannímu sudímu neuniklo. Další akce domácích tak končí zmarem. U míče budou znovu hosté, jenž se už přemisťují na druhou stranu.
     
    78
    Patrik Schick se prodral skrze obranu hostů a snažil se projít až před branku Atalanty. Byl ale sražen k zemi a pokračovat nemohl. Nicméně jeho tým stále drží míč na svých kopačkách.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 2. Pastore (Ünder), 60. Florenzi (Džeko), 82. Manolas – 19. Castagne, 22. Rigoni (D. Zapata), 38. Rigoni (Pašalić)

    Karty:   58. N´Zonzi (ASR) – 81. Djimsiti (ABC)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 10:7. Rohy: 3:11. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 9:13.
    AS Řím: Olsen – Florenzi (73. Schick), Manolas, Fazio, Kolarov – Cristante (46. N´Zonzi), De Rossi, Pastore – Ünder, Džeko, Pellegrini (46. Kluivert).
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Karsdorp, Juan Jesus, Schick, Marcano, Santon, Zaniolo, Kluivert, Ćorić, N´Zonzi, El Shaarawy.

    Atalanta Bergamo: Gollini – Djimsiti, Mancini (64. Tolói), Palomino – Castagne, Valzania (54. de Roon), Pessina (50. Hateboer), Adnan – Pašalić, D. Zapata, Rigoni.
    Náhradníci: Beriša, F. Rossi – Tolói, A. Masiello, Reca, Gosens, Cornelius, A. Gómez, Freuler, de Roon, Hateboer, Barrow.

    Rozhodčí: Fabbri – Alassio, Lo Cicero

    Diváci: 41 725
    thejrc.org