Swansea – Crystal Palace 0:1 (kon.) | Wimbledon – West Ham 1:3 (kon.)
konec
Swansea City
0:1 (0:0)
Crystal Palace FC
Úterý 28.08.2018, 20:30 • Liberty Stadium, Swansea • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (22:22:23)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:8. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 16:8.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec ve druhém poločase strhli vedení na svou stranu, když se trefil Alexander Sørloth v sedmdesáté minutě. Nakonec se ukázalo, že jeho trefa nakonec byla i vítězná a hosté tak mohou slavit postup do třetího kola Carabao Cupu. Pro domácí naopak pouť anglickým ligovým pohárem končí ve druhém kole.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Jdeme do poslední minuty nastavení a hosté stále drží nadějný výsledek. Domácí hráči se v posledních chvílích nedostali do ohrožení Guaitovy branky.
     
    90+3
    Do šance z levé strany se dostal Cullen, ale balon skončil jen vysoko nad hostující brankou. Následuje tak pouze odkop od ní, který provede Guaita.
     
    90+2
    Hosté se zaměřují na obranu a snaží se své těsné vedení bránit. Nyní se přes jejich neprostupnou hráz domácí hráči vůbec nedostali.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločase se budou nastavovat ještě čtyři minuty. Domácí tak mají stále šanci srovnat.
     
    89
    Jenže centr Naughtona hlavou odvrátil do bezpečí jeden z hostujících obránců a poslal míč mimo ohrožení vlastní branky.
     
    88
    Domácí ještě vybojovali volný přímý kop a je tu šance na srovnání stavu skóre.
     
    86
    Asoro pálil z hranice velkého vápna a míč se odrazil jen od kopačky jednoho z obránců. Hosté se tak vydávají zase pryč od své branky a pokusí se míč držet daleko co nejdéle.
     
    85
    Domácí mají na to, aby alespoň vyrovnali a vynutili si tak penaltový rozstřel něco málo přes pět minut. Zatím to však na tlak nevypadá, hosté jsou více u míče a to i nyní, když ho od své branky odkopává Guaita.
     
    84
    Wan-Bissaka zastavil domácího hráče v jeho rozletu a ten se tak do blízkosti hostující branky nedostal. Hosté tak otáčejí hru a řítí se do další útočné akce na opačném konci hřiště.
     
    84
    Dělovka Chaikaie pravačkou skončila jen vedle pravé tyče domácí branky. Nordfeldt tak bude mít další odkop k dispozici.
     
    83
    Po delší době se k míči dostali hráči Swansea a zamířili směrem dopředu. Jenže míč ztratili na polovině hřiště a musejí se bleskově vracet zase zpátky do obrany.
     
    82
    Hosté se nadechují k závěrečnému tlaku a znovu na brankáře Swansea pálil Puncheon, tentokráte však trefil jen připravenou obranu domácího celku.
     
    81
    A další zákrok Nordfeldta, jenž zase podržel svůj tým. Domácí si tak mohli pořádně oddychnout a jejich šance ještě pořád žijí.
     
    81
    Jason Puncheno střílel kus před velkým vápnem a nechal opět vyniknout domácího brankáře, jenž pohotovým zákrokem jeho střelu pokryl. Následně pak odkopl balon daleko od svého zařízení.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 70. Sørloth


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:8. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 16:8.
    Swansea City: Nordfeldt (C) – Naughton, John, Harries, Cooper (61. Reid), Carroll (77. Asoro), Grimes, Dhanda, James, Byers, Baker-Richardson (77. Cullen)
    Náhradníci: Mulder, Reid, Lewis, Marić, McKay, Cullen, Asoro

    Crystal Palace FC: Guaita – Wan Bissaka, Kelly (62. Ward), Inniss, Schlupp (62. Townsend), Riedewald, Meyer, Kouyaté, Williams (76. Kaikai), Puncheno, Sørloth
    Náhradníci: Henry – Ward, Woods, McGregor, Kaikai, Towsend

    Rozhodčí: Brooks – Fox, Matthews

    Diváci: 9 122
    thejrc.org