Olomouc – Trenčín 4:0 (kon.) | Slavia – Kladno 2:5 (kon.) | Třebíč – Přerov 3:2 (kon.)
Chomutov – Litvínov 4:1 (kon.) | Cracovia – Havířov 0:5 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:5 (kon.)
Opava – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Trutnov – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 7:5 (kon.)
Jastrzębie – Šumperk 4:2 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 3:1 (kon.) | Nymburk – Kolín 6:1 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 6:5 (kon.) | Benátky n/J – Briançon 1:2 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 6:4 (kon.)
Písek – Milevsko 11:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (1:4, 2:1, 0:0)
Berani Zlín
Čtvrtek 30.08.2018, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Štebih trefil hůl Fořta, nechybělo mnoho k definitivnímu gólu!
     
    59:13
    Zakázané uvolnění hostí. Brož jede na střídačku!
     
    55:04
    I Brož zasáhl dobře! Pokus o křižnou rozehrávku napříč pásmem vyústil v osamoceného Okála s pukem před domácím brankářem, Brož ale s ledovým klidem situaci ustál!
     
    54:19
    A zasáhl výborně i napodruhé! Hrníčko nabil Skořepovi před poloprázdnou branku, proti střele Skořepy se ale Sedláček vytáhl výborným zákrokem a stadionem to zahučelo!
     
    49:50
    Zemanovu střelu před bránou srazil na zem Čachotský, střela prošla těsně vedle levé tyče!
     
    46:15
    Tutovku měl ve vlastním oslabení Kulda, když obral o puk Pohla a jel sám v úniku. Mířil mezi betony Brože, ten ale v pozdější fázi za přispění obránců dokázal ubránit Duklu od šesté trefy!
     
    44:57
    Svoji hokejku do sekery transformoval Žižka, když sekl do hole Zemanovi, aby mu znemožnil střílet.
     
    44:20
    Mareš podél lajny nahrával na Suchánka, kotouč ale poslal za modrou. Paradoxně to domácím pomohlo, v akci byl Dostálek, najel si před Sedláčka, ale nedostal puk do branky!
     
    40:05
    Uteklo pět sekund a hned se vylučuje. Zemana na modré čáře podrazil Werbik a je vyloučen za podrážení. Chvíli tak budeme hrát 4 na 4.
     
    38:39
    Další nové pravidlo v praxi. Domácí obránce Mareš byl vyloučen za pozdní dohrání. Další ze série úsměvných příhod na kluzištích.
     
    34:49
    Mohlo to být o jediný gól! Čachotský se kličkou zbavil obránce, nahrál před branku volnému Dostálkovi, který švihem z úhlu přestřeluje branku!
     
    32:22
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Nosek – 2 min., držení).
     
    31:16
    Čachotský kouzlí v útočném pásmu, nakonec přehrál na Dostálka, který vystřelil nebezpečně a puk šel dokonce za Sedláčkova záda, do branky se ale nedostal!
     
    29:20
    Velkou šanci měl Poletín, když dostal zpoza brány přihrávku před kasu, Brož se na zemi roztáhl a zadržel puk!
     
    26:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla zase snižuje! Od modré vystřelil dobře David Váňa, jeho střelu ale lehce tečoval DOMINIK HRNÍČKO, který zaznamenává druhou trefu v utkání. Puk propadl mezi rukou a tělem Sedláčka. Asistence: David Váňa, Lukáš Anděl.
     
    23:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je to zpět o tři branky. Může za to nedůraz domácí obrany v předbrankovém prostoru. Řezníček vypálil z levého kruhu, Brož vyrazil reflexivně betonem. Přesto se obrana nedokázala zformovat, Popelka předal kotouč na druhou stranu brankoviště k ZDEŇKU OKÁLOVI, který se s tím nemazlil a nedal Brožovi šanci. Asistence: Michal Popelka, Dalibor Řezníček.
     
    21:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Úvodem se omlouvám za technické potíže vlivem špatného internetu na domácím zimáku. Mezitím vstřelila Dukla snižující trefu. Střelcem byl po souhře Anděla a Suchánka se štěstím DOMINIK HRNÍČKO, pro kterého se jedná o první trefu v dresu Dukly! Asistence: Lukáš Anděl, Jakub Suchánek.
     
    19:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    V kabině Dukly bude asi hodně co vysvětlovat. Suchánek vyrobil neskutečnou hrubici před vlastní brankou, když bez cizího zavinění upadl. Bohužel pro něj se před ním nacházel JIŘÍ ONDRÁČEK a trefil se nad vyrážečku zkoprnělého Brože. Bez asistence.
     
    17:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je to o dvě branky rozdílu. Po vhazování v levém kruhu útočného pásma Zlína. Fryšara vyhrál buly, shodil pod sebe na PAVLA SEDLÁČKA, který střelou z nápřahu o tyčku dává PSG Beranům dvě branky „fóra“. Asistence: Štěpán Fryšara.
     
    14:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tenhle gól budí emoce. Asi i oprávněně. Zlín jel do rychlého útoku a natlačil se až před Brože. Posunul branku, posunul Brože mimo brankoviště, ale gól platí. Gazda rychle předal ve středním pásmu na Ondráčka. Ondráček mezitím rozhodil Brože, TOMÁŠ FOŘT už pak dostal kotouč do posunuté branky. Asistence: Jiří Ondráček, Daniel Gazda.
     
    08:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno, hosté využívají přesilovku! Na modré čáře dostal kotouč Poletín od Šlahaře, chvíli podržel, následně nahrál volnému NICOLASU WERBIKOVI, který měl hodně času na střelu a trefil se mezi betony Brože. Asistence: Michal Poletín, Jakub Šlahař.
     
    07:14
    První vyloučení v zápase. Hrníčko byl za brankou Sedláčka velice aktivní a soupeře naremploval na mantinel. Dvě minuty, napadení.
     
    02:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jenže Zlín nemá pokrytá zadní vrátka a TOMÁŠ JIRÁNEK toho využívá. Dostal totiž luxusní přihrávku za obranu od Harkabuse a Jiránek si položil Sedláčka, aby následně zakončil do prázdné. To vše v signalizované výhodě. Asistence: Tomáš Harkabus

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 3. Jiránek (Harkabus), 22. Hrníčko (Anděl, Suchánek), 27. Hrníčko (Váňa, Anděl) – 9. Werbik (Poletín, Šlahař), 15. Fořt (Ondráček, Gazda), 18. Sedláček Pavel (Fryšara), 20. Ondráček, 24. Okál (Popelka, Řezníček)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – Pohl, Štindl, Suchánek, Váňa, Kajínek (A), Štebih, Mareš – Čachotský (C), Zeman, Dostálek – Hrníčko, Skořepa, Anděl – Jiránek, Osmík, Harkabus – Čermák, Hlinka, Chlubna
    trenéři: Petr Vlk, František Zeman

    Berani Zlín: Sedláček (Štůrala) – Nosek, Hamrlík, Žižka, Řezníček, Gazda, Valenta, Ferenc – Sedláček, Šlahař, Kulda – Popelka, Werbik, Poletín – Okál, Karafiát, Kubiš – Fořt, Fryšara, Ondráček
    trenér: Robert Svoboda

    Rozhodčí: Polák, Kopeček – Jeletz, Mejzlík
    ocianews.com