Slovensko – Švýcarsko 3:12 (kon.)
konec
Slovensko
3:12 (2:5, 0:2, 1:5)
Švýcarsko
Pátek 31.08.2018, 16:00 • SH Dašická Pardubice • Přípravný zápas (ženy)
     
    Z tohoto utkání je to vše, mějte se fajn. (18:08:58)
     
    Střely na branky ve 3. třetině: 3 – 8

    Střely celkem: 10 – 29.
     
    Nejlepšími hráčkami zápasů byly vyhlášeny Zuzana Šponiarová (1+1) a Michelle Wikiová (5+0).
     
    Je dobojováno! Mezinárodní turnaj v Pardubicích odstartoval přesvědčivou výhrou švýcarských florbalistek nad Slovenkami v poměru 12:3. Největší měrou se na tom podílela útočnice Michelle Wikiová, která z šesti střel na branku dokázala hned pětkrát skórovat. Za slovenskou reprezentaci bodovaly jen hráčky, které v minulé sezóně oblékaly dres mistrovských Vítkovic. Kromě sester Šponiarových Heiniovou přelstila také Ferenčíková, nicméně to stačilo jen k lehké korekci jasné porážky.
     
    Konec zápasu.
     
    99:48
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Julia Suterová – 2 min., Špatné střídání).
    59:33 Géraldine ROSSEIROVÁ - 3:12
     
    59:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Michal Jedlička se za rozhodnutého stavu opět rozhodl odvolat Krištofovou. Ta z lavičky sledovala dvanáctý švýcarský gól, který z poloviny hřiště velmi snadno vstřelila GÉRALDINE ROSSIEROVÁ. Asistence: Katrin Zwinggiová.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:37
    Bekhendový pokus Julie Suterové Krištofová do sítě nepustila. Následoval faul a Švýcarsko si před rozehrávkou standardní situace vzalo oddechový čas.
     
    57:58
    Švýcarské florbalistky jsou znovu na balónku a v těchto chvílích kombinují na vlastní polovině.
    56:22 Michelle WIKIOVÁ - 3:11
     
    56:22
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A po desátém gólu následuje i ten jedenáctý, který padl do opuštěné slovenské branky. Gämperliová byla v souboji s dvěma soupeřkami, ale i tak dokázala dostat míček za sebe na Spichigerovou. Ta ještě nahrála zcela nepokryté MICHELLE WIKIOVÉ, která snadno zaznamenala svůj pátý gól v utkání. Asistence: Nathalie Spichigerová.
    55:12 Corin RÜTTIMANNOVÁ - 3:10
     
    55:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Desetigólová meta padla v šestapadesáté minutě! Martiová nabrala rychlost a po oběhnutí branky přihrála dovnitř brankoviště na CORIN RUTTIMANNOVOU, která se dobře zorientovala a zblízka překonala Krištofovou. Asistence: Flurina Martiová.
     
    54:11
    Wyssová dala pěknou zadovku na Rossierovou, která měla čas a prostor na střelu z pravé strany, nicméně Krištofová ji vychytala.
     
    53:43
    Slovensko v plném počtu.
     
    53:30
    Slovenky vyhodily míček do bezpečí a na závěr jejich oslabení přišel faul ze strany Švýcarek. Tato přesilovka zřejmě zůstane nevyužitá.
     
    52:27
    Gämperliová si připravila táhnou střelu a jen o kousek minula ze svého pohledu pravou tyč Karolíny Krištofové.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 20. M. Šponiarová (Z. Šponiarová), 20. Ferenčíková (Klapitová), 51. Z. Šponiarová (M. Šponiarová) – 2. Wikiová (Spichigerová), 6. Scheideggerová (Bühlerová), 9. Wikiová (Rüttimannová), 12. Suterová (Scheideggerová), 15. Zwinggiová (TS), 22. Wyssová (Zwinggiová), 24. Wikiová (Mischlerová), 44. Rüttimannová (Suterová), 47. Wikiová (Martiová), 56. Rüttimannová (Martiová), 57. Wikiová (Spichigerová), 60. Rosseirová (Zwinggiová)


    Slovensko: Hlavatá (Krištofová) – Z. Šponiarová, Ďuríková, B. Kocúrová, A. Kocúrová, Klapitová, Robová – M. Šponiarová, Marcinková, Ferenčíková, Kvasková, Grossová, Belicová, Gáborová, Trošková, Dzurinová, Fančovičová.
    Švýcarsko: Heiniová (Laraová) – Lucková, Mischlerová, Stellaová, Reinhardová, Bühlerová, Rüttimannová, Martiová – Gämperliová, Wikiová, Suterová, Wyssová, Gerigová, Scheideggerová, Ulberová, Zwinggiová, Spichigerová, Rosseierová, Heiniová.

    Rozhodčí: Järvi Timo (FIN), Kirsilä Pertti (FIN)

    Diváci: 163
    bahis siteleri