Gap – Znojmo 2:4 (kon.) | Miskolc – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
Rapaces de Gap
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
HC LERAM Orli Znojmo
sk Pátek 31.08.2018, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Orli pečatia víťazstvo v tomto stretnutí. ALLAN McPHERSON sa zmocnil puku na obranej modrej čiare a bezpečne ho poslal cez všetky čiary do odkrytej bránky!
    Bez asistencie.
     
    58:37
    Pekne po osi ihriska prekorčuľoval Jeffrey Brown, ktorý sa dostal aj do streleckej pozície. Halász bol pozorný, pokľakol a betónmi zneškodnil strelu.
     
    58:25
    HC Orli Znojmo si berie oddychový čas! Vhadzuje sa pred gólmanom Gapu.
     
    51:31
    Stretch unikol spoločne s Anthonym Lucianim do prečíslenia. Stretch naznačil prihrávku, no napokon z ľavého kruhu prudko švihom vystrelil. Puk opečiatkoval protiľahlú žrď!
     
    50:30
    Labrecque ideálne nabil šírkovou prihrávkou Robertsovi Jekimovsovi, ktorý sa poriadne silno oprel do puku a nekompromisne vypálil. Jeho delovka preletela ponad bránu a Halász si ju aj omylom posunul.
     
    50:06
    Presilovka pre Rapaces de Gap. Jakub Stehlík dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    47:05
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Štyri sekundy pred koncom trestu Gutierreza strieľa Znojmo vedúci gól! Orli rozbehli presilovkový kolotoč, na modrú čiaru sa dostal puk k JAKUBOVI STEHLÍKOVI, ktorý len napriahol a prestrelil takmer nič nevidiaceho Cookea!
    Asistencia: Jan Lattner.
     
    46:04
    Stretch peknou krížnou prihrávkou našiel Jana Lattnera na modrej čiare. Jeho následný pokus príklepom Cooke skrotil lapačkou.
     
    45:09
    Presilovka pre Orli Znojmo. Romain Gutierrez dostáva dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    44:04
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Zdá sa, že Znojmo konečne našlo slabinu gólmana Cookea v tomto stretnutí! MAREK KALUS to z ľavého kruhu skúsil pomerne jednoduchou strelou príklepom medzi nohy, ktorá gólmanovi Gapu poľahky prepadla do brány.
    Asistencia: Michal Kruckovyč.
     
    39:32
    Veľmi nádherne našiel Hlava krížnou prihrávkou cez stredné pásmo Camerona Braesa, ktorý si to namieril sám na bránu, ale ani on nenašiel recept na gólmana Gapu.
     
    39:06
    Jakub Stehlík promptne prikorčuľoval pred bránku a snažil sa okamžite krátkym náprahom dorážať puk po strele z opačnej strany, no Cooke dokázal zachytiť aj túto strelu.
     
    37:17
    V tomto stretnutí sa síce veľa zatiaľ nevylučuje, hrá sa fair-play, no teraz prichádza trest pre Adama Kambeitza za krosček. Znojmo si zahrá dvojminútovú presilovku.
     
    36:56
    Gap sa dopustil menšej chybičky v striedaní, Špaček sa ukázal spoluhráčovi na modrej čiare, zaklepal si hokejkou o ľad a dostal prihrávku. Prenechal puk medzi kruhmi Radimovi Matušovi, ktorý naznačil prihrávku, no svižne potom vystrelil. Brankár Cooke bol opäť nekompromisný.
     
    32:46
    Gallet zakorčuľoval poza bránku, pozrel sa následne pred bránkovisko, či má voľných spoluhráčov. Napokon sa mu ukázali dvaja, nespracovali si puk ideálne, ale vystreliť nakoneic Labrecque dokázal. Halász takisto podržal Znojmo.
     
    27:16
    Tím Gap práve strelil gól!
    Gap sa dostáva do vedenia v stretnutí po získanej presilovke. Biezais krížnou prihrávkou na ľavom kruhu našiel NORBERTA ABRAMOVA, ktorý pálil z prvej po ľade a podstrelil v tej chvíli pomaly presúvajúceho sa Halásza!
    Asistencia: Elvijs Biezais.
     
    25:50
    Obrátilo sa to v prospech Gapu. Erik Němec putuje na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    25:50
    Znojmo strelilo gól, no po porade trojice rozhodcov je verdikt zmenený! Gól neplatí pre predchádzajúce hákovanie a stav teda ostáva nezmenený.
     
    23:52
    Gapskej obrane unikol po osi ihriska Marek Kalus, ktorý smeroval sám na Cookea a snažil sa ho prekvapiť strelou popri alebo popod betóny. Gólman francúzskeho celku ukázal dobrý zákrok.
     
    20:53
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Orli vstupujú do druhej tretiny veľmi dobre, trestajú vylúčenie protihráča. JAN LATTNER sa zmocnil puku za ľavým kruhom a tvrdou delovkou prepálil Cookea!
    Asistencie: Jakub Stehlík, Allan McPherson.
     
    18:57
    Znojmo si zahrá prvú presilovú hru v zápase. Roberts Jekimovs dostáva dve minúty za seknutie.
     
    18:14
    Marek Špaček ostal nestrážený pred bránkoviskom a po prihrávke bez prípravy pálil. Jeho delovka skončila na gólmanovi Jordonovi Cookeovi, ktorý sa vyznamenal zákrokom.
     
    14:37
    Gapu sa podarilo získať útočné pásmo a strelecky sa predviedol Jeffrey Brown, ktorého zakončenie z otočky spomedzi kruhov bolo veľmi rýchle a Halász stihol strelu včas spozorovať.
     
    13:29
    Brown vykorčuľoval po pravom krídle a šírkovou prihrávkou pred bránku našiel Kambeitza, ktorý však už bol aj natlačený do bránkoviska a hra bola prerušená.
     
    11:09
    Tím Gap práve strelil gól!
    Orli už boli v plnom počte, no nestihli sa zorganizovať v defenzíve a inkasovali. Šikovná strela švihom Rena z pravého kruhu Halászovi vypadla. Pred bránkoviskom najlepšie pracoval ADAM KAMBEITZ a nekompromisne dorazil puk do odkrytej časti bránky!
    Asistencia: Parker Reno.
     
    08:53
    Presilovka pre Gap. Marek Špaček dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    08:28
    Luciani prekorčuľoval klzisko po pravej strane. Prešiel až k zadnému mantinelu, odkiaľ posielal puk pred bránku na Mareka Kalusa, no ten letiacu prihrávku v správnom čase netrafil a teda ani nezakončil.
     
    05:01
    Nicolas Hlava veľmi rozumne čítal hru súpera, zachytil prihrávku medzi kruhmi, puk si pripravil na hokejku a promptne vystrelil. Cooke jeho zakončenie dokázal zneškodniť.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Kambeitz (Reno), 28. Abramov (Biezais) – 21. Lattner (Stehlík, McPherson), 45. Kalus (Kruckovyč), 48. Stehlík (Lattner), 60. McPherson


    Rapaces de Gap: Cooke (Darier) – Gibb (C), Labrecque, Reno, Nelson, Faure, Melin – Kambeitz, Biezais, Kontos, Bouvet, Abramov, Jekimovs, Brown, Colomban, Sarlieve, Schmitt, Gallet, Loizeau, Mokšancev, Gutierrez
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Nechvátal) – Sedlák, Parkkonen, Stehlík, Lattner, Tejnor, Oščádal, Kruckovyč – Kalus, Stretch, Luciani, Hlava, Braes, McPherson, Němec, Matuš, Mrázek, Novák, Bartoš, Guman, Špaček

    Rozhodčí: Novák – Šoltés, Gajan
    bahis siteleri