Gap – Znojmo 2:4 (kon.) | Miskolc – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
Rapaces de Gap
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
HC LERAM Orli Znojmo
sk Pátek 31.08.2018, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Najlepší hráči zápasu

    Gap – Elvijs Biezais
    Znojmo – Jakub Stehlík (17:02:02)
     
    V doplnkových samostatných nájazdoch uspel Gap, ktorý získava jeden pomocný bod do tabuľky.

    Ďakujeme za pozornosť počas sledovania tohto on-line prenosu. Večer Tatranský pohár pokračuje zápasom medzi DVTK Miškolc a HC Vítkovice.

    Dočítania, priatelia.
     
    V tretej tretine sme videli veľmi dobrý výkon od hráčov Znojma. Trikrát postupne skórovali Kalus, Stehlík a na 2:4 spečatil víťazstvo Znojma gólom do prázdnej brány McPherson. Orli si vďaka tejto výhre vybojovali aj účasť v nedeľnom finále, keďže už majú na konte 5 bodov po včerajšej výhre nad Košicami. Gap si buď zahrá o tretie alebo piate miesto, záleží na výsledku zápasu s Košicami.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:24
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Orli pečatia víťazstvo v tomto stretnutí. ALLAN McPHERSON sa zmocnil puku na obranej modrej čiare a bezpečne ho poslal cez všetky čiary do odkrytej bránky!
    Bez asistencie.
     
    59:07
    Gap už odvolal brankára Cookea a Francúzi hrajú powerplay v šestici. Znojmo sa sústreďuje na defenzívu.
     
    58:37
    Pekne po osi ihriska prekorčuľoval Jeffrey Brown, ktorý sa dostal aj do streleckej pozície. Halász bol pozorný, pokľakol a betónmi zneškodnil strelu.
     
    58:25
    HC Orli Znojmo si berie oddychový čas! Vhadzuje sa pred gólmanom Gapu.
     
    57:53
    Hokejisti Gapu pomaličky akosi strácajú sily. Znojmo má síce v nohách ešte aj včerajší zápas s Košicami, no predvádza v tretej tretine veľmi koncentrovaný výkon.
     
    56:51
    Stehlík poslal puk na bránku, pred ktorou bol postavený aj Tomáš Guman a snažil sa o teč. Puk sa mu zrejme podľa môjho pohľadu neobtrel okolo hokejky. Cooke tak mal čistý zákrok.
     
    56:29
    Stehlík nahadzoval puk od modrej čiary. Cooke ho prikryl a pre istotu ho podržal až do hvizdu hlavného rozhodcu. Vhadzuje sa pred Cookeom.
     
    55:34
    Reno si nerozumel stopercentne s Kambeitzom. Prenechanie puku im nevyšlo, Gap bol vyprevadený von z útočného pásma a musí sa rozbiehať odznova.
     
    54:29
    Strela Sarlieveho z pravého kruhu mierila ponad Halászovu svätyňu. Gap sa snaží pomaličky oveľa viac síl sústrediť do ofenzívnej práce.
     
    53:41
    Parkkonenovo nahodenie puku na bránku ešte následne dorážal aj Patrik Novák, ale už sa do výraznejšej príležitosti nepretlačil.
     
    52:58
    Oba tímy za posledných 25 sekúnd predviedli dve rýchle akcie. Pred bránkou Cookea bolo počuť odraz od mantinelu, na opačnej strane zase bočnú konštrukciu Halászovej brány.
     
    52:32
    Nahodenie puku z hokejky Melina od mdorej čiary nemalo možno hlbokú myšlienku, no Gap ešte dokázal na chvíľu udržať útočné pásmo.
     
    51:31
    Stretch unikol spoločne s Anthonym Lucianim do prečíslenia. Stretch naznačil prihrávku, no napokon z ľavého kruhu prudko švihom vystrelil. Puk opečiatkoval protiľahlú žrď!
     
    50:30
    Labrecque ideálne nabil šírkovou prihrávkou Robertsovi Jekimovsovi, ktorý sa poriadne silno oprel do puku a nekompromisne vypálil. Jeho delovka preletela ponad bránu a Halász si ju aj omylom posunul.
     
    50:06
    Presilovka pre Rapaces de Gap. Jakub Stehlík dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Kambeitz (Reno), 28. Abramov (Biezais) – 21. Lattner (Stehlík, McPherson), 45. Kalus (Kruckovyč), 48. Stehlík (Lattner), 60. McPherson


    Rapaces de Gap: Cooke (Darier) – Gibb (C), Labrecque, Reno, Nelson, Faure, Melin – Kambeitz, Biezais, Kontos, Bouvet, Abramov, Jekimovs, Brown, Colomban, Sarlieve, Schmitt, Gallet, Loizeau, Mokšancev, Gutierrez
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Nechvátal) – Sedlák, Parkkonen, Stehlík, Lattner, Tejnor, Oščádal, Kruckovyč – Kalus, Stretch, Luciani, Hlava, Braes, McPherson, Němec, Matuš, Mrázek, Novák, Bartoš, Guman, Špaček

    Rozhodčí: Novák – Šoltés, Gajan
    thejrc.org