Leicester – Liverpool 1:2 (kon.) | Brighton – Fulham 2:2 (kon.) | Crystal Palace – Southampton 0:2 (kon.)
Everton – Huddersfield Town 1:1 (kon.) | Chelsea – Bournemouth 2:0 (kon.) | West Ham – Wolverhampton 0:1 (kon.)
Manchester City – Newcastle 2:1 (kon.)
konec
West Ham United
0:1 (0:0)
Wolverhampton Wanderers
Sobota 01.09.2018, 16:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost, přeji pohodový zbytek sobotního dne a zase někdy na počtenou! (17:58:30)
     
    Počet zákroků brankáře Rui Patrício (Wolves) – 3
     
    Počet zákroků brankáře Łukasz Fabiański (West Ham) – 5
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:7. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:11.
     
    Je hotovo. Kolumbijec Sánchez zpytuje svědomí, domácí trenér Pellegrini je, stejně jako jeho svěřenci, zdrcen dalším špatným výsledkem, a nespokojení jsou samozřejmě i domácí fanoušci. Naopak na lavičce Wolves je veselo, nováček připisuje první prvoligové vítězství a po čtyřech kolech má na kontě už pět bodů. Naopak West Ham ani napočtvrté nebodoval, znovu vyšel i gólově naprázdno a zůstává přikován na poslední příčce tabulky Premier League.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Adama TRAORÉ - 0:1
     
    90+3
    Wolves právě vstřelili branku!
    Sánchez na středu hřiště ztratil balon a na konci rychlé kombinace posunul Bonatini balon doprava na rozběhnutého ADAMU TRAORÉHO, který dokázal zamířit podél skluzujícího Diopa a propálil Fabiańského.
     
    90+2
    Andersonův střílený pas směřoval na Hernándeze, nicméně nohu do dráhy míče vložil jeden z bránících hráčů v oranžovém a míč srazil směrem k Patríciovi, který ho sebral a poté vrátil do hry dlouhým odkopem.
     
    90+1
    Vinagre se řítil na Frederickse a pokusil se ho zmást několika přešlapovačkami, domácí bek se ale nenechal rozhodit a mladého hráče Wolverhamptonu prostě odstavil tělem.
     
    90
    Nad rámec druhé půle budou nastaveny čtyři minuty.
     
    89
    Fredericks posunul míč na Jarmolenka, který ještě patičkou hledal Hernáneze. Ten už neobešel obránce a hosté mohou vhazovat.
     
    88
    Vinagre se hned zapojil do ofenzivy a na levé straně kooperuje s Jonnym Castrem. Poté se k míči ještě dostal Traoré, jehož centr si našel Bonatini a akrobaticky zakončoval. Fabiański byl připraven.
     
    87
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Raúl Jiménez, přichází Ruben Vinagre.
     
    86
    Jarmolenko prováhal dobrou střeleckou pozici. Byl nyní sám nějaké čtyři metry za vápnem a místo zakončení ještě nesmyslně hledal spoluhráče ve vápně, ke kterým balon přes obránce nemohl projít.
     
    85
    Hra běží dál. Traoré dostihl balon na hrací ploše, jeho zpětný pas však doputoval jen k Balbuenovi. S dalším útokem potom přispěchal Neves, jeho kolmici ale Jiménez nepochopil a balon tak končí u domácích fotbalistů.
     
    83
    Už téměř dvě minuty lékaři hostujícího týmu ošetřují Patrícia, který je po tvrdé ráně Arnautoviće hodně otřesený. John Ruddy ale zatím jen sedí na lavičce, nevypadá to, že by se mělo střídat.
     
    81
    Skvělý zákrok Patrícia! Hernández vyslal dopředu Arnautoviće, který svůj únik po pravé straně zakončil hezkou kličkou proti Coadymu, načež zblízka pálil na branku. Portugalský gólman se skvěle roztáhl a balon zastavil hlavou.

    Michal Konvalina

    Branky: 90+3. Traoré (Bonatini)

    Karty:   24. Fredericks (WHU), 60. Cresswell (WHU) – 79. R. Bennett (WOS)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:7. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:11.
    West Ham United: Fabiański – Fredericks, Balbuena, Diop, Cresswell – Ca. Sánchez, Wilshere (64. Obiang) – Antonio (75. J. Hernández), Anderson, Snodgrass (46. Jarmolenko) – Arnautović (C).
    Náhradníci: Adrián – Zabaleta, Obiang, Noble, Rice, J. Hernández, Jarmolenko.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Boly – Doherty, Neves, Moutinho, J. Castro – Costa (72. Bonatini), Diogo Jota (62. Traoré) – Jiménez (87. Vinagre).
    Náhradníci: Ruddy – Vinagre, Hause, Gibbs-White, Saïss, Bonatini, Traoré.

    Rozhodčí: Kavanagh – Long, Massey-Eliss
    thejrc.org