Celta Vigo – Atlético 2:0 (kon.) | Real Madrid – Leganés 4:1 (kon.)
konec
Real Madrid
4:1 (1:1)
CD Leganés
Sobota 01.09.2018, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 77 % : 23 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:11. (22:37:38)
     
    Je konec! První poločas sice skončil nerozhodným výsledkem 1:1, ten druhý ale nabídl jednostrannou záležitost v podání Realu Madrid. Hned v úvodu druhého dějství se dokázal prosadit Benzema, jehož branku ještě musel hlavní sudí zkoumat u videa. Francouzský forvard se trefil i za dalších deset minut, tentokráte se jednalo o střelu z hranice šestnáctky. Aby toho nebylo málo, tak zmar hostujících hráčů završil Bustinza, který zbytečně v pokutovém území fauloval Asenia. Následný pokutový kop hravě proměnil Ramos, který tak určil konečnou podobu výsledku, která zní 4:1.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Kdepak, dnešní utkání se spíše už jen dohrává. Bílý balet se snaží neudělat další chybu, někteří fanoušci opouštějí útroby Santiaga Bernabéua.
     
    90+2
    Aby toho nebylo málo, tak si drobným faulem pomohl Casemiro, což uviděl také hlavní sudí. Ještě jedna standardka pro Leganés.
     
    90+1
    Isco to nyní vzal sám na sebe, jenomže narazil hned na prvního protihráče, který ho čistým způsobem připravil o balón.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Real Madrid spíše nechává soupeře hrát, hosté jsou ale daleko od branky belgického brankáře.
     
    87
    Jedno je jisté, Mariano Díaz, coby nová posila Realu Madrid, se dnes na hrací plochu nedostane. Lodivod Realu Madrid využil všechny střídání.
     
    86
    Rolán se snažil obehrát obětavého Casemira, který nakonec v souboji na brankové čáře uspěl. Bude z toho odkop od domácí svatyně.
     
    85
    Navíc jsme sledovali nepřesnost domácí strany, která znamená autové vhazování pro Leganés. Silva poslal dalekonosný hod kousek za půlící čáru.
     
    84
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Gareth Bale, přichází Lucas Vázquez.
     
    84
    Benzema ještě dokázal na dlouhou nohu předat míč Ceballosovi, který ale ideální moment na přihrávku prováhal. Obrana soupeře je statická.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Real Madrid si v poklidu hlídá tříbrankové vedení, Leganés se nemůže dostat na dostřel.
     
    82
    Na pravém křídle si Carvajal naložil pořádné sousto, neboť se snažil proniknout mezi přesilou protihráčů, což se mu navíc nepodařilo.
     
    81
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Michael Santos, přichází Diego Rolán.
     
    80
    Kroos si vybral volného Isca, který se dokázal zorientovat v přehuštěném prostoru a následně předal předmět Ceballosovi.
     
    79
    Potlesk stadionu si nyní vyslechl Marcelo, který se vzorně vrátil do obrany, kde odrazil útok soupeře. Leganés ale konečně začalo hrát.
     
    78
    Isco se prezentoval dalším skvělým průnikem, po kterém přihrál na pravou stranu na Balea. Rána welšského křídelníka putovala opět nad branku.

    David Suchý

    Branky: 17. Bale (Carvajal), 50. Benzema (Asensio), 61. Benzema (Modrić), 66. Ramos (pen.) – 24. Carrillo (pen.)

    Karty:   3. Modrić (REA) – 27. Santos (LGS)


    Držení míče: 77 % : 23 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:11.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Modrić (62. Isco), Casemiro, Kroos – Bale (84. L. Vázquez), Benzema, Asensio (77. D. Ceballos).
    Náhradníci: Navas – Nacho Fernández, L. Vázquez, Isco, M. Llorente, D. Ceballos, Díaz.

    CD Leganés: Cuéllar – Juanfran, Bustinza, Siovas, J. Silva – Gumbau, R. Pérez (C) – El Zhar (70. Nasjrí), Eraso (69. Vesga), Santos (81. Rolán) – Carrillo.
    Náhradníci: Serantes – Ojeda, Rolán, Nyom, Nasjrí, Vesga, Omeruo.

    Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco

    Diváci: 59255
    thejrc.org