Fiorentina – Udinese 1:0 (kon.) | Atalanta BC – Cagliari 0:1 (kon.) | Chievo – Empoli 0:0 (kon.)
Lazio – Frosinone 1:0 (kon.) | Sassuolo – Janov 5:3 (kon.) | Turín – Spal 1:0 (kon.)
Sampdoria – Neapol 3:0 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
5:3 (4:1)
Janov CFC
Neděle 02.09.2018, 20:30 • Mapei Stadium-Città del Tricolore, Reggio Emilia • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu už je to všechno, přeji Vám hezký zbytek dne. (22:34:10)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 2:3. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:20.
     
    Sassuolo tedy potvrdilo solidní vstup do sezóny a minimálně do konce reprezentační pauzy se posunulo za Juventus na druhé místo. Pro Janov je to naopak první prohra v sezóně, ve které zatím odehrál dva zápasy a v nejbližší době mu bude patřit 14. příčka.
     
    Je dobojováno! Utkání mezi Sassuolem a Janovem muselo nezaujaté fanoušky rozhodně bavit, neboť v něm padlo málo vídaných osm branek. Hned pět z nich se vešlo do prvního poločasu, ve kterém domácí inkasovali jako první, ale po několika chybách janovské obrany otočili stav na 4:1. Po změně stran ještě udeřil Ferrari, ale to už bylo ze strany zelenočerných vše. Závěr paradoxně patřil hostům, kteří už neměli co ztratit a naopak těžili z menší laxnosti soupeřů, když nejprve snížil Panděv a svým druhým gólem skóre uzavřel Piątek.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí se zprava dostali do velkého vápna, ale k právoplatné střele na branku se nedostali. Naopak se musí hodně rychle vracet do obrany.
     
    90+3
    Mezi Biraschiho a balón se dostal Kevin-Prince Boateng, jenž byl zezadu poslán k zemi a získal rozehrávku pro Sassuolo.
     
    90+2
    Ještě jedná žlutá karta, která opět vzešla ze střetu uprostřed hřiště. Tentokrát ji viděl domácí záložník Duncan.
     
    90+2
    Trocha času Janovu ještě zbývá, neboť se nastavuje celkem pět minut. Vstřelení dvou gólů by však bylo velkým husarským kouskem.
     
    90+1
    Daniel Bessa si pomohl rukama v rychlostním souboji a jako napomenutí dostává žlutou kartu.
     
    90
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Mauricio Lemos, přichází Cristian Dell'Orco.
     
    89
    Drtivá většina soubojů v poslední době vyznívá lépe pro Janov, který bude rozehrávat ze středového kruhu po nedovoleném zastavení Biraschiho.
     
    87
    Další nevole v hostujícím sektoru. Rômulův centr jeden z obránců odvrátil jen na kopačky protihráče, ale ten nemohl nic dalšího vymýšlet kvůli odpískanému faulu.
     
    86
    Sassuolo pustilo aktivně hrající protivníky do vlastního vápna, kde to zavánělo rukou Locatelliho po střele Panděva, ale podle všeho se o penaltový prohřešek nejednalo.
     
    85
    A územní převaha hostů pokračuje i pár chvil po rozehrávce. Consigli a jeho spoluhráči budou mít ještě co dělat, aby zápas dotáhli do vítězného konce.
    83. Krzysztof PIĄTEK - 5:3
     
    83
    Janov právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě zajímavé! Janov opět trestá laxní přístup a snižuje na rozdíl dvou gólů! KRZYSZTOF PIATEK byl naprosto volný v pokutovém území, kam dostal od Favilliho přihrávku z úrovně brankové čáry a bez problémů zacílil k bližší tyči.
     
    82
    S těmi si však defenziva Sassuola ví rady. Následoval tradiční rychlý přechod a dobrý výběh Marchettiho, který se nezalekl napadajícího Boatenga.
     
    81
    A pochvalu si zaslouží také hostující kotel, který mnohdy vytváří janovským domácí atmosféru. Mezitím se po zásahu Rogéria chystá desátý roh.

    Michal Břuchanský

    Branky: 34. K-P. Boateng (Babacar), 38. Lirola, 41. Babacar, 45+2. Spolli (vla.), 62. G. M. Ferrari (Magnani) – 27. K. Piątek, 70. Panděv, 83. K. Piątek (Favilli)

    Karty:   31. Rogério (SAS), 33. Magnani (SAS), 90+2. Duncan (SAS) – 29. K. Piątek (JAN), 52. Criscito (JAN), 90+1. Biraschi (JAN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 2:3. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:20.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Lemos (90. Dell'Orco), Magnani, G. M. Ferrari – Lirola, Locatelli, Duncan, Rogério – D. Berardi (C) (57. Bourabia), Babacar (78. Boga), K-P. Boateng.
    Náhradníci: Pegolo – Adjapong, Boga, Bourabia, Brignola, Dell'Orco, Di Francesco, Djuričić, Matri, Odgaard, Sensi, Sernicola.

    Janov CFC: Marchetti – Biraschi, Spolli (63. Bessa), E. Zukanović – Lazović (46. Favilli), Rômulo, Panděv, Hiljemark, Criscito (C) – K. Piątek, Kouamé (67. Dalmonte).
    Náhradníci: Radu – Bessa, Dalmonte, Favilli, Günter, Lakićević, Lapadula, Lisandro López, L. Mazzitelli, I. Medeiros, P. Pereira, Rolón.

    Rozhodčí: Rocchi – Rocca, Colarossi
    bahis siteleri