Malmö Redhawks – Junosť Minsk 4:1 (kon.) | Tychy – Skellefteå 1:8 (kon.) | Něman Grodno – Zug 2:4 (kon.)
Mnichov – TPS 5:1 (kon.) | Eisbären – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Třinec – Tappara 2:8 (kon.)
Mountfield HK – Rouen 3:2 (kon.) | Kärpät – Norimberk 9:3 (kon.) | Storhamar – Djurgården 2:3 (po pr.)
Bolzano – IFK Helsinky 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
Les Dragons de Rouen
Neděle 02.09.2018, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:27 GUTTIG - 3:2
     
    52:27
    Rouen právě vstřelil branku!
    Teď už ale mohou Francouzi slavit, dvojnásobnou početní výhodu proměnili v kontaktní branku! Domácí gólman si nebyl jistý, kde má po střele z pravého kruhu puk, a toho využil ANTHONY GUTTIG. Ten přijel k pravé tyči a došťouchl kotouč mezi gólmanovými betony do brány – 3:2. Asistence: Alexander Aleardi.
    32:43 CIBULSKIS - 3:1
     
    32:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesně minutu po zahájení čtyřminutové přesilovky se domácí prosazují a odskakují na rozdíl dvou branek! Východočeši ujížděli na bránu v přečíslení dva na jednoho, které vyřešili velmi rychle. OSKARS CIBULSKIS vzal střelu na sebe a parádně mířenou jedovkou se trefil mezi ruku a tělo brankáře – 3:1. Asistence: Tomáš Vincour.
    20:56 RÁKOS - 2:1
     
    20:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pouhých 23 vteřin uplynulo od prvního gólu Hradce a máme tu obrat ve skóre! V rychlé akci putoval puk od Petra Zámorského na Lukáše Vopelku, jenž ho posunul do jízdy DANIELU RÁKOSOVI. Východočeský forvard nastavil hůl a přiťukl puk za přesouvajícího se gólmana – 2:1. Asistence: Lukáš Vopelka, Petr Zámorský.
    20:33 VINCOUR - 1:1
     
    20:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už ale Hradečtí recept na svého soupeře našli a z klasické přesilovky vyrovnávají! Lukáš Cingel se pokoušel propasírovat puk za brankářova záda téměř z úrovně brankové čáry a na hraně brankoviště ukázal důraz TOMÁŠ VINCOUR. Ten šťouchl do puku a mezi betony ho dostal až do sítě – 1:1. Asistence: Lukáš Cingel.
    08:57 RITZ - 0:1
     
    08:57
    Rouen právě vstřelil branku!
    Mountfield je sice střelecky aktivnější, první branku dnešního zápasu ale střílejí hosté! Mathieu Roy dobře viděl v mezikruží postaveného NICOLASE RITZE, jemuž od pravého mantinelu směřoval střílenou nahrávku. Francouzský útočník pouze nastavil hůl a tečoval puk přesně k levé tyči – 0:1. Asistence: Mathieu Roy, Florian Chakiachvili.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 21. Vincour (Cingel), 21. Rákos (Vopelka, Zámorský), 33. Cibulskis (Vincour) – 9. Ritz (Roy, Chakiachvili), 53. Guttig (Aleardi)


    Mountfield HK: Maxwell (D. Dvořák) – Zámorský, Linhart, Cibulskis, Graňák (A), Piché, F. Pavlík, Havránek – Vopelka, Koukal (C), Rákos (A) – Vincour, Cingel, R. Pavlík – Miškář, Bičevskis, Chalupa – Pilař, Berger, Bezúch – Paulovič. Trenér: Tomáš Martinec.
    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Papillon) – Chakiachvili, Roy (C), Brodeur, Makinen, Dusseau, Langlais, Reynaud, Cantagallo – Deschamps, Guttig (A), Aleardi – Koivisto, Ritz, Miklík – Lampérier (A), Caron, Thinel – Bedin, Colotti, Nesa. Trenér: Fabrice Lhenry.

    Rozhodčí: Sewell (GBR), Hribik – Brejcha, Hynek (všichni CZE)

    Diváci: 2448
    thejrc.org