Kadaň – Litoměřice 1:6 (kon.) | Zlín – Zvolen 6:1 (kon.) | Litvínov – Ústí n/L 6:2 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:2 (kon.) | Bílina – Děčín 8:7 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 6:1 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 4:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 5:2 (kon.)
Tábor – Havlíčkův Brod 4:5 (0:2 po s.n.) | Řisuty – Kobra 5:2 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Tábor
4:5 (0:2, 2:1, 2:1 - 0:0)
BK Havlíčkův Brod
Úterý 04.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Tábor • Přípravné zápasy • Přátelské utkání
Partner:
     
    To je ode mne z Tábora pro dnešek vše. Děkuji vám za pozornost a těším se u dalších onlajnů. Přeji hezký zbytek týdne. (20:32:32)
     
    Dramatickou bitvu rozhodly až samostatné nájezdy. Domácí mužstvo ani jeden pokus neproměnilo, po trefách Ondřeje Procházky s Davidem Michálkem se tak z těsného vítězství radují hráči Havlíčkova Brodu.

    Je čeká v dalším zápase už první utkání nové sezony proti Moravským Budějovicím, Jihočeši ještě narazí v ostré generálce na Kobru Praha.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Havlíčkův Brod.

    O rozhodující branku v samostatných nájezdech se postaral ONDŘEJ PROCHÁZKA, jenž hned v první sérii našel skulinku pod betony domácího brankáře.
     
    5. série
    0:2
    David Michálek zvolil střelu nad vyrážečku, kterou umístil s chirurgickou přesností.
     
    4. série
    0:1
    Jan Březina už zasouval puk za Čeňka Nováka, ten ale kotouč dokázal ještě nataženým betonem vykopnout před brankovou čarou.
     
    4. série
    0:1
    Střela Jana Milfaita se mezi tři tyče nevešla.
     
    3. série
    0:1
    Jakub Matušík chtěl roztáhnout hostujícího brankáře, ten ale domácího kapitána vybruslil.
     
    3. série
    0:1
    Miroslav Třetina nenašel mezírku mezi betony Milana Dudáčka.
     
    2. série
    0:1
    David Blažek při střele zlomil hůl, Čeněk Novák tak v klidu zakročil.
     
    2. série
    0:1
    Forhendový blafák Vojtěcha Holendy ztroskotal na vyrážečce Dudáčka.
     
    1. série
    0:1
    Radim Heřman zvolil střelu, hostující klec ale přestřelil.
     
    1. série
    0:1
    Ondřej Procházka si najel hodně zeširoka a procedil puk pod Dudáčkovy betony.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Prodloužení rozuzlení dnešního zápasu nepřineslo, přestože hosté měli k dispozici přesilovou hru. Na řadu tak přicházejí samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:52
    V závěru prodloužení hrají s kotoučem domácí. Pískot tribun si vysloužil zákrok Jiřího Kopice, který u hrazení tvrdě tělem zastavil postup soupeře.
     
    64:25
    Radim Heřman se natlačil až před brankoviště, kde Bruslaři odehráli puk na poslední chvíli. Domácí útočník zůstává po souboji ležet na ledě, a hra je tak přerušena.
     
    64:06
    Petr Kuchta sebral kotouč ve středním pásmu, přešel modrou čáru a vyslal prudkou ránu zápěstím, která trefila Milana Dudáčka do ramene.
     
    63:09
    Bruslaři i při vyrovnaném počtu hráčů na ledě tlačí svého soupeře, jako by hráli přesilovou hru, Milan Dudáček ale drží své spoluhráče ve hře.
     
    61:59
    Tábor se osvobodil, puk ale odkrytou bránu netrefil. S návratem Radima Heřmana na led se do brankoviště vrací také Čeněk Novák.
     
    61:30
    Netradiční taktický prvek Havlíčkova Brodu. Čeněk Novák vyrazil na střídačku a Bruslaři hrají v pěti proti třem.
     
    61:20
    Bruslaři rychle zavezli puk do pásma a Martin Nepokoj vypálil od modré čáry, Milan Dudáček zakročil lapačkou.
     
    61:03
    Od modré čáry pálil Tomáš Semrád i Jan Milfait, vyražený kotouč ovšem sebrala domácí obrana a vyhodila jej přes všechny čáry.
     
    60:25
    Luboš Voříšek po krátké kombinaci poslal puk mezi kruhy na Davida Michálka, ten ale jeho výzvu v dobré pozici promáchl.
     
    60:07
    Bruslaři hned po buly dostávají výhodu přesilové hry, Radim Heřman (TAB) je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Tábor zkraje třetí třetiny využil nejprve přesilovou hru pěti proti třem, následně i klasickou početní převahu a po gólech Dominika Točíka s Kryštofem Hralou se dostal do vedení. Zanedlouho ovšem vyrovnal Matěj Blinka, který pak neproměnil trestné střílení. Blízko gólu byli také Ondřej Procházka s Tomášem Semrádem, jejich pokusy ale zastavila branková konstrukce, a skóre je tak po základní hrací době nerozhodné.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:04
    Vojtěch Holenda zavezl puk do útočného pásma, kde jej přenechal Vojtěchu Šmídovi. Ten zpoza branky našel napřahujícího Patrika Přidala, jeho rána byla ale zablokována.
     
    58:26
    V závěru utkání se na hole obou mužstev vkrádá nervozita. Bruslaři si teď nerozuměli při rozehrávce a po zakázaném uvolnění se bude vhazovat po pravici Čeňka Nováka.
     
    57:53
    Útok Havlíčkova Brodu k ohrožení brány nevedl, na druhou stranu se naopak řítili domácí. Akci vedl po levé straně Martin Havran, jeho rána od mantinelu ovšem zamířila do brankářovy lapačky.
     
    56:55
    Tábor se držel v útočném pásmu, s pukem míchal Kryštof Hrala. Do žádné šance se ale nedostal. Puk mu odebral Ondřej Procházka, který ulevil svému mužstvu přihrávkou na obránce za vlastní bránu.
     
    55:34
    Bruslaři i nadále svírají svého soupeře. Milan Dudáček musel předvést sérii zákroků. Pak se do puku opřel na modré čáře také Martin Nepokoj, jeho ránu ale zablokovali obránci domácích.
     
    54:42
    Havlíčkův Brod se tlačí dopředu, obrana Jihočechů si ovšem počíná pozorně. Teď se ovšem bude vhazovat po pravici Milana Dudáčka, jelikož se domácí provinili zakázaným uvolněním.
     
    53:43
    David Kozlík využil zaváhání v domácí rozehrávce a ocitl se sám před bránou. Jeho bekhendový pokus ale skončil na betonech Milana Dudáčka, k úspěchu nevedla ani jeho následná dorážka.
     
    52:01
    Matěj Blinka nevymýšlel žádnou kličku a snažil se domácího brankáře překvapit rychlou střelou nad lapačku, jenže jeho rána těsně minula levou tyč jihočeské klece!
     
    52:01
    Matěj Blinka ujel ve vlastním oslabení, Martin Havran (TAB) mu ale znemožnil zakončení kvůli faulu. Bylo nařízeno trestné střílení!
     
    51:50
    Domácí získali puk z vhazování a začali kombinovat. David Blažek vyslal nebezpečnou ránu z pravého kruhu, kterou Čeněk Novák vyrazil pravým betonem.
     
    51:24
    Bruslaři si k nelibosti domácích fanoušků počínají důrazně. Teď za to ale pykají, Miroslav Třetina (HBR) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    50:40
    Tomáš Semrád se prezentoval nádhernou akcí, které chyběl jen gól! Sám prošel přes trojici protihráčů a dostal se až před brankoviště, kde se pokusil o bekhendový blafák, nezvedl puk ale dostatečně a Milan Dudáček jej vyrazil levým betonem!
     
    49:03
    Martin Havran skočil z trestné lavice rovnou do šance! Dostal přihrávku na pravé křídlo, kde měl dostatek prostoru, jeho ránu zápěstím ale Čeněk Novák zastavil mezi rukou a tělem.
     
    48:26
    Bruslaři se dokázali usadit v pásmu Jihočechů a znovu byli blízko k brance! Tomáš Semrád vystřelil zápěstím od modré čáry. Jeho rána byla ještě jemně tečována a zacinkala na levou tyč Dudáčkovy svatyně!
     
    48:08
    Domácí se brání úspěšně. Obránce Tábora sebral kotouč a snažil se jej vyhodit přes všechny čáry. Puk mu ale sklouzl z hole a zamířil na domácí střídačku, kde trefil jednoho z hráčů do helmy.
     
    47:46
    Havlíčkův Brod se dlouho držel v pásmu soupeře, bránu Tábora ale neohrozil. Martin Nepokoj vyslal od modré čáry prudkou ránu, ta byla ale zablokována a skončila mimo.
     
    46:56
    Znovu se vylučuje, tentokráte na straně Tábora. Martin Havran (TAB) je potrestán za držení protihráče.
     
    46:26
    Hosté dostali Kohouty pod tlak. Hraje se před Milanem Dudáčkem, který se v brankovišti opravdu nenudí. Naposledy chytil do lapačky ránu Tomáše Semráda od modré čáry.
     
    45:20
    Centimetry dělily Bruslaře od vedoucí branky. Po tvrdém hitu Petra Kuchty v obranném pásmu se na pravé straně otevřel prostor pro Ondřeje Procházku. Ten z úrovně kruhu vyslal jedovatou ránu zápěstím, které se odrazila do ochranné sítě od břevna!
     
    44:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Miroslav Třetina přešel modrou čáru na ose hřiště, jeho rána ale minula branku. Jenže puk se od zadního hrazení odrazil k MATĚJI BLINKOVI, jenž jej z úhlu na levé straně dokázal dorazit za brankářova záda! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    43:20
    Domácí mohli svému soupeři odskočit na rozdíl dvou branek! Dominik Točík dostal přihrávku na spodek pravého kruhu, jeho ránu bez přípravy ovšem vyrazil pohotový Čeněk Novák, který se stačil bleskově přesunout!
     
    42:27
    Hosté se po inkasované brance okamžitě usadili v útočném pásmu. Vojtěch Šmíd dostal přihrávku na modrou čáru, na jeho ránu měl ale Milan Dudáček optimální výhled a v klidu ji ukryl do výstroje.
     
    42:02
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí využívají i klasickou přesilovou hru a rázem jsou ve vedení! KRYŠTOF HRALA vybruslil z rohu hřiště před bránu, kde obstřelil betony klečícího Čeňka Nováka! Asistence: Ladislav Hlaveš.
     
    41:23
    Tábor právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jakub Matušík po vyhození Havlíčkova Brodu vybojoval útočné pásmo rychle zpátky a přihrávkou z pravé strany přes celé pásmo uvolnil DOMINIKA TOČÍKA, jenž se trefil do odkryté klece! Asistence: Jakub Matušík.
     
    41:00
    Bruslaři se budou 27 sekund bránit ve třech. David Vala (HBR) nabral kotouč a odpálil jej mimo hřiště, za což musí následovat vyloučení za zdržování hry.
     
    40:18
    Hosté vyhráli buly a hned vyhodili puk přes všechny čáry. Ten pak Matěj Blinka vybojoval pro Ondřeje Procházku, jehož ránu od levého mantinelu vyrazil Milan Dudáček pravým ramenem. Při zákroku byla posunuta brána, hra je tak přerušena.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda přinesla pro diváky atraktivní podívanou plnou šancí, ze kterých nakonec vzešly tři branky. Nejprve se před brankovištěm prosadil David Blažek, o pár chvil později odpověděl Miroslav Třetina. Bruslaři ovšem v druhé polovině prostřední části hry sehrávali sérii tří oslabení. Ve druhém z nich inkasovali a skóre svým druhým gólem v utkání upravil David Blažek. Třetí třetina začne přibližně v 19:34.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Ve vlastním oslabení se však málem prosadili hosté. Patriku Přidalovi ale v klíčové chvilce sjel puk z hole, Miroslavu Třetinovi se pak nepodařilo vyšťourat puk, který neměl domácí brankář zcela pod kontrolou.
     
    39:27
    Filip Beneš (HBR) vystavil stupku protihráči ve středním pásmu. Přestože měl ruce u těla, je vyloučen na 2 + 10 minut za zásah do hlavy nebo krku.
     
    38:47
    Oba brankáři si teď po zběsilém tempu mohou trochu oddychnout. Obě mužstva bojují o kotouč, ani jednomu celku se nedaří propracovat do alespoň střelecké pozice.
     
    37:19
    Jan Milfait ovšem kotouč udržel v držení a umožnil tak dostat se do šancí svým spoluhráčům. Milan Dudáček ovšem vyrazil střelu Martina Kříže od modré čáry, poradil si i se zakončením Patrika Přidala z blízkosti brankoviště.
     
    36:49
    Bruslaři teď byli trošku pod tlakem, Vojtěch Šmíd ale získal kotouč a obloučkem do středního pásma našel Jana Milfaita. Ten byl ale tísněn Štěpánem Kadilákem a do šance se nedostal.
     
    35:25
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí se po zmaru v předchozích přesilových hrách konečně prosazují! Jakub Matušík nabil na pravý kruh DAVIDU BLAŽKOVI, jenž se trefil přesně k bližší tyči a svým druhým zásahem v utkání snižuje znovu na rozdíl jediné branky! Asistence: Jakub Matušík, Kamil Černý.
     
    34:41
    Tábor bude hrát znovu v pěti proti čtyřem. Jiří Kopic (HBR) při soupeřově přečíslení skvěle lehl na led a zablokoval přihrávku na volného útočníka, jenže padl pod nohy přihrávajícímu protihráči, což je vyhodnoceno jako podražení.
     
    33:56
    Domácím přesilová hra ani tentokrát nevyšla, naopak se mohlo měnit skóre na druhé straně. Tomáš Semrád přihrál doprava Miroslavu Třetinovi, jenž přes šířku pásma ještě uvolnil Ondřeje Procházku, který ale z úhlu puk za Milana Dudáčka nedostal!
     
    32:40
    Jakub Matušík kombinoval s Radimem Heřmanem, jejich akci ale vystihla obrana Havlíčkova Brodu, která se podruhé v krátkém sledu osvobodila dlouhým vyhozením.
     
    31:48
    Tábor může opět snížit na rozdíl jediné branky v přesilové hře, Petr Kuchta (HBR) je vyloučen za sekání.
     
    30:36
    To je hokej! Na pravé straně měl dostatek prostoru Matěj Blinka, jeho kličku ale zastavil Milan Dudáček betony. Hned nato letěla přihrávka přes celé hřiště na zcela volného Jakuba Matušíka, ani on tváří v tvář Čeňku Novákovi ale neuspěl!
     
    29:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ze strany hostujícího mužstva přichází rychlá a rázná odpověď. MIROSLAV TŘETINA nejprve po přiťuknutí Vojtěcha Holendy minul domácí svatyni, následně však šikovně tečoval ránu Jiřího Kopice od modré čáry mimo brankářův dosah! Asistence: Jiří Kopic, Martin Kříž.
     
    29:00
    Přihrávka Davida Valy byla sice zablokována, puk přesto mířil mezi dvojici domácích beků, kam se rychle řítil Filip Beneš. Kotouč nakonec doklouzal až k Milanu Dudáčkovi, který raději přerušuje hru.
     
    28:12
    Tábor právě vstřelil branku!
    Třetí formace Havlíčkova Brodu si vytvořila další šance, Milan Dudáček ale všechny zlikvidoval. Červené světlo se naopak rozsvítilo na druhé straně! DAVID BLAŽEK se dostal až před brankoviště, kde po kličce zasunul kotouč za brankářovy betony! Asistence: Radim Heřman.
     
    26:35
    Hra má v těchto chvílích pořádný spád. Hosté se nedostali k nebezpečné dorážce a rázem museli čelit přečíslení. To ale zažehnal Tomáš Semrád, který odpálil puk na zakázané uvolnění. To Bruslaři vyhráli a opět rychle otočili hru, jenže Ondřej Procházka Tomáše Semráda v přečíslení dvou na jednoho nenašel.
     
    25:56
    První útočná formace Tábora se dostala do další dobré pozice. Na pravém kruhu mířil Radim Heřman pod horní tyč, Čeněk Novák ovšem jeho pokus pomocí masky vyrazil na zadní plexisklo.
     
    25:14
    Hra byla přerušena kvůli přihrávce rukou hostujícího celku. Následnou buly ve středním pásmu vyhráli domácí, kteří přešli modrou čáru a Jakub Matušík ihned vypálil, na Čeňka Nováka si ovšem nepřišel.
     
    24:34
    Jihočeši se po delší odmlce dostali do útočné třetiny, příliš dlouho v ní ale nepobyli. Za hostující bránou přišli o kotouč, hra se ale před Čeňka Nováka vrátí po zakázaném uvolnění Havlíčkova Brodu.
     
    23:44
    Mužstvo z Vysočiny se po vyhrané buly drželo v útočném pásmu. Od modré čáry tvrdě vypálil Martin Nepokoj, po němž se snažil ještě dorážet Tomáš Ludvík, ten už ale puk na bránu nedostal.
     
    23:06
    Kohouti se na chvíli dostali ven z vlastního pásma, pak se ale museli znovu bránit. Ondřej Procházka vnikl do útoku po levé straně, odkud také vystřelil, Martin Havran ale jeho pokus srazil do ochranné sítě.
     
    22:34
    Na druhé straně zazlobil třetí útok Havlíčkova Brodu. Luboš Voříšek viděl před brankovištěm číhajícího Matěje Blinku, jeho přihrávku z rohu pásma ale přikryl Milan Dudáček a hra je přerušena.
     
    21:48
    Bruslaři drželi svého soupeře v sevření, ale ke střele se nedostali. Naopak do přečíslení dvou na jednoho ujeli domácí, jenže Dominik Točík na přihrávku Milana Kalaše dosáhnout nemohl, jelikož byla příliš dlouhá.
     
    20:30
    Z počátku druhé periody bylo rušno před Čeňkem Novákem, nebezpečně vyhlížející akce ale nakonec tak vážná nebyla. David Blažek ani Radim Heřman puk na hostující svatyni nenasměrovali.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Bruslaři jsou od úvodních minut lepším mužstvem a zaslouženě vedou o dvě branky. Domácí brankář byl v obou případech bezmocný, neboť Jan Milfait i David Michálek zakončovali do odkryté klece. Domácí přesto tu a tam vystrkovali růžky. Nejblíže gólu byli v desáté minutě, jenže Kryštof Hrala svůj únik neproměnil. Druhá dvacetiminutovka začne přibližně v 18:47.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Přeci jen se ještě Havlíčkovu Brodu v závěru početní převahy podařilo svého soupeře sevřít. Výbornou práci však odvedl David Blažek, jenž dvakrát obětavě zablokoval tvrdé střely hostů. Vyznamenal se i Milan Dudáček, jenž vytěsnil střelu Miroslava Třetiny z pravého kruhu.
     
    18:48
    Filip Beneš nahazoval puk na bránu od modré čáry, jeho pokus byl ale zablokovaný a puk vypadl do středního pásma. Od té doby se Kohouti brání úspěšně.
     
    18:07
    Tábor získal kotouč a chyběl kousek, aby se dostal do úniku. Ten zhatila nepřesná přihrávka a Bruslaři tak budou znovu dobývat útočnou třetinu.
     
    17:30
    Přesilovou hru si vyzkouší také mužstvo z Vysočiny. Kamil Černý (TAB) je potrestán dvěma minutami za krosček.
     
    16:57
    Čtvrtá formace Havlíčkova Brodu se postaral o rozruch před kasou Milana Dudáčka, puk po otočce Petra Kuchty ale jenom projel brankovištěm bez povšimnutí. Domácí se pak pokusili o rychlý protiútok, zastavil je ale ofsajd.
     
    15:37
    Táborští se dostali do útočného pásma s pukem na holích, jenže Bruslaři je nepustili do nebezpečné pozice. Ondřej Procházka zastavil puk u hrazení a Vojtěch Šmíd jej následně poslal do soupeřova pásma tak, aby se nejednalo o zakázané uvolnění.
     
    13:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se ujímají dvoubrankového vedení po hokejové lahůdce! Filip Beneš před brankovištěm naznačil střelu, pak ale přihrál doprava úplně volnému DAVIDU MICHÁLKOVI. Ten měl dostatek času, aby si pohodlně zpracoval puk a poslal jej do odkryté části klece! Asistence: Filip Beneš, Jan Milfait.
     
    13:02
    Tato přesilová hra domácímu mužstvu vůbec nevyšla. Hostující brankář nemusel ani jednou zasahovat, teď už je potrestaný útočník Havlíčkova Brodu zpátky na ledě.
     
    11:51
    Kohouti vyhráli buly v útočném pásmu, po nepřesné střele ale o území přišli. Od té doby se jim nedaří před bránou Čeňka Nováka usadit, hosté se brání úspěšně.
     
    11:02
    Nápor Havlíčkova Brodu opadl a Jakub Matušík se procpal mezi trojicí Bruslařů až do prostoru mezi kruhy. Matěj Blinka (HBR) jej ale sekl přes hokejku, za což jej nemine menší trest.
     
    09:18
    Bruslaři neudrželi kotouč v útočném pásmu a Kryštof Hrala se dostal do samostatného úniku! Když dobruslil na úroveň pravého kruhu, tak vystřelil. Jeho pokus ale skončil na betonech Čeňka Nováka!
     
    08:53
    Tomáš Semrád udělal dva obloučky ve vlastním pásmu, až se mu na pravém křídle ukázal Petr Kuchta. Ten dostal přesnou přihrávku až na útočnou modrou čáru, pak ale o kotouč přišel.
     
    07:20
    Na led se dostala dvojice Matěj Blinka – Ondřej Procházka, která drží soupeře v hloubi jeho pásma. Matěj Blinka se dostal dokonce k nebezpečné střele, kterou Milan Dudáček vyrazil pravým betonem.
     
    06:39
    Tábor dlouho kombinoval v pásmu mužstva z Vysočiny. Střelu Jakuba Matušíka od modré čáry zablokoval Tomáš Semrád, následně musel zasahovat i Čeněk Novák. Bruslaři se osvobodili.
     
    05:52
    Tábor zavřel svého soupeře v pásmu. Jejich tlak přerušil až faul Tomáše Ludvíka (HBR), jenž si odpyká dvouminutový trest za podražení.
     
    04:48
    Matěj Blinka zachytil domácí rozehrávku ve středním pásmu a přihrál doleva na rozjetého Ondřeje Procházku. Ten se dostal do velice ostrého úhlu, odkud trefil Milana Dudáčka do masky.
     
    03:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kohouti se dostali k první střele, která jen díky bravurnímu Čeňku Novákovi neskončila gólem! Bruslaři okamžitě otočili hru a po střele Filipa Beneše mohl do zcela odkryté klece dorážet JAN MILFAIT! Asistence: Filip Beneš.
     
    02:54
    Tomáš Ludvík přešel střední pásmo po pravém křídle a v přečíslení tří na dva přihrál na osu hřiště Tomáši Semrádovi, jehož ránu vytěsnil Milan Dudáček vyrážečkou.
     
    02:22
    Na led se dostala třetí formace Havlíčkova Brodu, která nepustila soupeře z pásma. Ondřej Procházka nabil mezi kruhy Matěji Blinkovi, který nasměřoval puk do prostředka brány na připraveného Milana Dudáčka.
     
    01:34
    Havlíčkův Brod znovu obral soupeře o kotouč a usadil se v útočné třetině. Od modré čáry vystřelil Vojtěch Šmíd, jeho přízemní rána skončila v lapačce Milana Dudáčka.
     
    00:29
    Na buly byli sice úspěšnější domácí, ti si ale nerozuměli v rozehrávce, a Bruslaři tak vybojovali kotouč. Tomáš Semrád nahazoval puk od levého hrazení a Jan Milfait tečoval jeho pokus, puk ale mířil mimo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Čeněk Novák přivedl na ledovou plochu hostující mužstvo v červených dresech, po něm nastupuje na led i domácí Tábor, který pro dnešní přípravné utkání obléká bílou variantu dresů.

    Ještě se pozdraví kapitáni obou mužstev a utkání bude moct začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Hockey Club Tábor: Dudáček (M. Novák) – Havran, Duben, Černý, Raiterman, Hlaveš, Košař, Tesař, Pípal – Blažek, Matušík (C), Heřman – Březina, Kalaš, Točík – Prášek, Kadilák, Hrala

    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – Nepokoj, Semrád, Šmíd, Vala, Kopic, Kříž – Beneš, Milfait (A), Michálek – Holenda, Třetina (C), Přidal – Blinka, Voříšek, Procházka – Kuchta, Ludvík, Kozlík
     
    BK Havlíčkův Brod odehrál již 8 přípravných zápasů a v šesti z nich se radoval z vítězství. V posledním střetnutí ovšem těsně podlehl krajskému rivalovi ze Žďáru nad Sázavou. Je však potřeba zmínit, že do tohoto utkání nenastoupily největší opory Havlíčkova Brodu.

    Do posledního zápasového testu, jímž pro Bruslaře duel s Táborem je, hosté naopak nastoupí se dvěma posilami v útočných řadách. Trenér Jiří Čelanský zvýšil konkurenci v týmu příchodem důrazného Matěje Blinky a talentovaného Ondřeje Procházky.

    Poslední zápasy Bruslařů:

    30.08.2018 Žďár nad Sázavou – Havlíčkův Brod 6:5
    28.08.2018 Havlíčkův Brod – Pelhřimov 7:4
    23.08.2018 Havlíčkův Brod – Hodonín 6:7sn
     
    HC Tábor má za sebou 7 přípravných duelů, ze kterých třikrát vzešel vítězně. Naposledy si před zraky vlastních fanoušků hladce poradil se švýcarským celkem Yverdon-les-Bains. Proti zahraničnímu soupeři nastoupili junioři i hráči B-týmu.

    Teď už ovšem trenér Arpád Györi všechno směřuje k startu soutěže. Proti Havlíčkovu Brodu, který je pro Jihočechy předposledním soupeřem v přípravě, se do sestavy vrátí zkušení hráči a mezi třemi tyčemi začne Milan Dudáček.

    Poslední zápasy Kohoutů:

    31.08.2018 Tábor – Yverdon-les-Bains (SUI) 6:0
    28.08.2018 Moravské Budějovice – Tábor 4:2
    23.08.2018 Tábor – Pelhřimov 2:3
     
    Vítáme vás u on-line přenosu přípravného utkání druholigových soupeřů ze skupiny Jih. HC Tábor se na domácím ledě utká s týmem BK Havlíčkův Brod. Utkání začíná v 18:00.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 29. Blažek (Heřman), 36. Blažek (Matušík, Černý), 42. Točík (Matušík), 43. Hrala (Hlaveš) – 4. Milfait (Beneš), 14. Michálek (Beneš, Milfait), 30. Třetina (Kopic, Kříž), 45. Blinka (Třetina), rozh. náj. Procházka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Procházka (HBR)
    0:1   Heřman (TAB)
    2. série:
    0:1   Holenda (HBR)
    0:1   Blažek (TAB)
    3. série:
    0:1   Třetina (HBR)
    0:1   Matušík (TAB)
    4. série:
    0:1   Milfait (HBR)
    0:1   Březina (TAB)
    5. série:
    0:2   Michálek (HBR)


    HC Tábor: Dudáček (M. Novák) – Havran, Duben, Černý, Raiterman, Hlaveš, Košař, Tesař, Pípal – Blažek, Matušík (C), Heřman – Březina, Kalaš, Točík – Prášek, Kadilák, Hrala
    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – Nepokoj, Semrád, Šmíd, Vala, Kopic, Kříž – Beneš, Milfait (A), Michálek – Holenda, Třetina (C), Přidal – Blinka, Voříšek, Procházka – Kuchta, Ludvík, Kozlík
    bahis siteleri