Kadaň – Litoměřice 1:6 (kon.) | Zlín – Zvolen 6:1 (kon.) | Litvínov – Ústí n/L 6:2 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:2 (kon.) | Bílina – Děčín 8:7 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 6:1 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 4:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 5:2 (kon.)
Tábor – Havlíčkův Brod 4:5 (0:2 po s.n.) | Řisuty – Kobra 5:2 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Tábor
4:5 (0:2, 2:1, 2:1 - 0:0)
BK Havlíčkův Brod
Úterý 04.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Tábor • Přípravné zápasy • Přátelské utkání
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Havlíčkův Brod.

    O rozhodující branku v samostatných nájezdech se postaral ONDŘEJ PROCHÁZKA, jenž hned v první sérii našel skulinku pod betony domácího brankáře.
     
    44:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Miroslav Třetina přešel modrou čáru na ose hřiště, jeho rána ale minula branku. Jenže puk se od zadního hrazení odrazil k MATĚJI BLINKOVI, jenž jej z úhlu na levé straně dokázal dorazit za brankářova záda! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    42:02
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí využívají i klasickou přesilovou hru a rázem jsou ve vedení! KRYŠTOF HRALA vybruslil z rohu hřiště před bránu, kde obstřelil betony klečícího Čeňka Nováka! Asistence: Ladislav Hlaveš.
     
    41:23
    Tábor právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jakub Matušík po vyhození Havlíčkova Brodu vybojoval útočné pásmo rychle zpátky a přihrávkou z pravé strany přes celé pásmo uvolnil DOMINIKA TOČÍKA, jenž se trefil do odkryté klece! Asistence: Jakub Matušík.
     
    35:25
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí se po zmaru v předchozích přesilových hrách konečně prosazují! Jakub Matušík nabil na pravý kruh DAVIDU BLAŽKOVI, jenž se trefil přesně k bližší tyči a svým druhým zásahem v utkání snižuje znovu na rozdíl jediné branky! Asistence: Jakub Matušík, Kamil Černý.
     
    29:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ze strany hostujícího mužstva přichází rychlá a rázná odpověď. MIROSLAV TŘETINA nejprve po přiťuknutí Vojtěcha Holendy minul domácí svatyni, následně však šikovně tečoval ránu Jiřího Kopice od modré čáry mimo brankářův dosah! Asistence: Jiří Kopic, Martin Kříž.
     
    28:12
    Tábor právě vstřelil branku!
    Třetí formace Havlíčkova Brodu si vytvořila další šance, Milan Dudáček ale všechny zlikvidoval. Červené světlo se naopak rozsvítilo na druhé straně! DAVID BLAŽEK se dostal až před brankoviště, kde po kličce zasunul kotouč za brankářovy betony! Asistence: Radim Heřman.
     
    13:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se ujímají dvoubrankového vedení po hokejové lahůdce! Filip Beneš před brankovištěm naznačil střelu, pak ale přihrál doprava úplně volnému DAVIDU MICHÁLKOVI. Ten měl dostatek času, aby si pohodlně zpracoval puk a poslal jej do odkryté části klece! Asistence: Filip Beneš, Jan Milfait.
     
    03:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kohouti se dostali k první střele, která jen díky bravurnímu Čeňku Novákovi neskončila gólem! Bruslaři okamžitě otočili hru a po střele Filipa Beneše mohl do zcela odkryté klece dorážet JAN MILFAIT! Asistence: Filip Beneš.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 29. Blažek (Heřman), 36. Blažek (Matušík, Černý), 42. Točík (Matušík), 43. Hrala (Hlaveš) – 4. Milfait (Beneš), 14. Michálek (Beneš, Milfait), 30. Třetina (Kopic, Kříž), 45. Blinka (Třetina), rozh. náj. Procházka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Procházka (HBR)
    0:1   Heřman (TAB)
    2. série:
    0:1   Holenda (HBR)
    0:1   Blažek (TAB)
    3. série:
    0:1   Třetina (HBR)
    0:1   Matušík (TAB)
    4. série:
    0:1   Milfait (HBR)
    0:1   Březina (TAB)
    5. série:
    0:2   Michálek (HBR)


    HC Tábor: Dudáček (M. Novák) – Havran, Duben, Černý, Raiterman, Hlaveš, Košař, Tesař, Pípal – Blažek, Matušík (C), Heřman – Březina, Kalaš, Točík – Prášek, Kadilák, Hrala
    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – Nepokoj, Semrád, Šmíd, Vala, Kopic, Kříž – Beneš, Milfait (A), Michálek – Holenda, Třetina (C), Přidal – Blinka, Voříšek, Procházka – Kuchta, Ludvík, Kozlík
    thejrc.org