Jekatěrinburg – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – HC Slovan 3:0 (kon.)
Jaroslavl – Novosibirsk 5:0 (kon.) | Čerepovec – Ufa 4:5 (po pr.) | Dynamo Moskva – Omsk 1:5 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
CSKA Moskva
Úterý 04.09.2018, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:23:58)
     
    Je dobojováno! Hosté ve druhé části získali těsné vedení, následně si vypracovali několik slibných příležitostí. Ty proměnit nedokázali a v závěrečné třetině byli potrestáni třemi přesnými zásahy ze strany domácího celku. Výborný výkon v bráně Jekatěrinburgu předvedl Jakub Kovář, který inkasoval pouze jednou. Avtomobilist tak vítězí i podruhé v této sezoně, zatímco CSKA ztrácí první body.
     
    Konec zápasu.
    59:58 Ilja KRIKUNOV - 3:1
     
    59:58
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí získali puk v obranné třetině, ale neuspěchali to. Přihrávku dostal úplně volný ILJA KRIKUNOV, který dokázal zamířit do odkryté klece a definitivně rozhodnout o třech bodech pro Avtomobilist! Asistence: Georgij Mišarin a Vjačeslav Litovčenko.
     
    59:31
    Hostující celek nakonec přeci jen využívá hry bez brankáře, hrát se tak bude v pěti na obou stranách, do konce zbývá necelá půlminuta.
     
    59:12
    Tohle domácím vyhovuje! Jekatěrinburg drží puk v útočné třetině, hosté se snaží napadat, na vyrovnání jim už příliš času nezbývá!
     
    58:24
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    57:34
    Domácí tým se dostal do přečíslení dva na jednoho. Paré hledal Sextona, který na kotouč nedokázal dosáhnout.
     
    57:02
    Jekatěrinburg se osvobozuje jen za cenu dlouhého výhozu do útočného pásma, zakázané uvolnění to ale nebude.
     
    56:17
    Další zákrok hostujícího gólmana přišel po střele Golyševa, vhazovat se bude po levé ruce Sorokina. Ještě předtím ale kratší úprava ledové plochy.
     
    55:41
    Další zaváhání v hostující rozehrávce, dnes už několikáté. S ránou Da Costy si Sorokin dokázal poradit a puk vyrazil před sebe!
    54:53 Alexandr KUČERJAVENKO - 2:1
     
    54:53
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté otáčí necelých pět minut před koncem třetí části vývoj tohoto utkání a dostávají se do vedení! Vypadalo to, že z celého přečíslení nic nebude, puk pak dostal do mezikruží ALEXANDR KUČERJAVENKO, který z bekhendové strany překonal Sorokina! Asistence: Ilja Krikunov.
     
    53:34
    Rozhodčím se příliš nechce vylučovat! Jekatěrinburg se dožadoval faulu, který k překvapení všech zůstává bez povšimnutí.
     
    52:24
    Hraje se především ve středním pásmu, oba celky střídají. Celá akce domácích hokejistů začíná až zpoza brány Kováře.
     
    51:45
    V posledních minutách sledujeme velmi opatrné utkání, nikdo nechce udělat chybu, která by mohla jeden či druhý tým připravit o body.
     
    50:56
    Hosté se dostávali do zajímavého přečíslení. Dva hráči však odjeli střídat a z celé akce nakonec nic nebylo, hra je znovu přerušena.
     
    50:13
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka třetí části. Plné ruce práce měl teď Kovář, který si nakonec dokázal poradit s nahozením od modré čáry.
     
    49:23
    Spoustu prostoru na pravé straně dostal Dawes, který se rozhodl pro střelu. Ta ke smůle domácího hokejisty byl nepřesná a skončila v ochranné síti.
     
    48:58
    Domácí celek se dostával do slibné situace. Vzrušení bylo zbytečné, celou akci totiž přerušil čárový rozhodčí, který pískal ofsajd!
     
    47:56
    To byla tvrdá rána od Marčenka! Sorokin vyrazil do rohu kluziště, v hledišti to znovu jen zašumělo, Jekatěrinburg má navrch!
     
    47:05
    Po delší době se v útočném pásmu usadili také hosté. Pokus Jermakova však nijak nevystrašil Kováře, který raději přerušuje hru.
     
    46:22
    Kotouč končí v hledišti, posledním hráčem, který se puku dotkl, byl podle všeho francouzský hokejista Da Costa.
     
    45:53
    Litovčenko hrát nemohl, byl totiž v ofsajdu. To neuniklo čárovému rozhodčímu, celou situaci posoudil jako úmyslné postavení mimo hru.
     
    45:12
    Netrvalo to dlouho, je tady další výhoz hostů přes všechny čáry. Avtomobilist střídá, vhazovat se bude po levé ruce Sorokina.
     
    44:58
    V posledních minutách jsou to domácí hokejisté, kteří mají navrch. Moskva se osvobodila jen za cenu zakázaného uvolnění!
     
    44:15
    Domácí příznivci ožili. Skvělá zadovka od Rassejkina na Ljamina. Obránce Jekatěrinburgu trefil jen dobře postaveného Sorokina!
    43:03 Francis PARÉ - 1:1
     
    43:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Na modré čáře zůstali dva úplně volní domácí hráči. Přihrávku dostal FRANCIS PARÉ, jehož rána končí až za zády hostujícího brankáře Sokorina. Ten toho přes clonícího útočníka příliš neviděl. Avtomobilist využívá přesilovou hru a srovnává! Asistence: Dan Sexton a Nikita Trjamkin.
     
    42:14
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Linden Vey – 2 min., držení).
     
    41:27
    Ze středního pásma nahazoval Paré. Sorokinovi kotouč propadl a mířil do sítě. Hostující brankář předvedl rychlý reflex a puk dokázal na brankové čáře zachytit!
     
    40:49
    Domácí si v útočné třetině nerozuměli a přišli o kotouč. Moskevský klub tak další akci rozvíjí až zpoza vlastní brány, oba týmy střídají.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Víc už se v prostřední části nestalo. Hosté měli navrch a po zásluze se dostali do vedení, ve čtvrté minutě se prosadil Vey. CSKA si poté vytvořilo několik slibných šancí, jenže Kováře už podruhé překonat nedokázalo. A v poslední minutě mohlo být srovnáno, kapitán Trjamkin však nedokázal skórovat z obtížného úhlu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:12
    V závěru druhé dvacetiminutovky mohlo být srovnáno! Domácí se totiž znovu dostali do šance po chybě v soupeřově rozehrávce. Kapitán Trjamkin objel bránu, překonat Sorokina se mu bohužel pro Jekatěrinburg nepodařilo!
     
    38:49
    Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná minuta druhé části, tvrdou ránu Robinsona dokázal Kovář vyrazit do ochranné sítě!
     
    37:57
    Hodně aktivní Šalunov se tlačil na bližší tyčku, kam nakonec skutečně zakončoval. Kovář si připisuje další úspěšný zákrok a přerušuje hru!
     
    37:31
    Od modré čáry nahazoval Nestěrov, střela zůstala pod hostujícím brankářem. Poté přišel zbytečný zákrok od Šalunova, vylučovat se nakonec nebude.
     
    36:29
    Dahlbeck čekal na to, až jeho spoluhráči vystřídají. Poté se vydal do útočného pásma, o které hosté po chvíli stejně přišli.
     
    35:19
    Na jedné straně střela Grigorenka, na té druhé přečíslení domácího týmu. Celou situaci bez větších potíží vyřešil gólman Sorokin!
     
    34:40
    Další přerušení přichází po zakázaném uvolnění od domácích hokejistů, hostující obránce Nestěrov se totiž k puku dostal jako první
     
    34:22
    Od modré čáry střílel znovu Šalunov. Kovář měl odkrytý výhled a připsal si snadný zákrok, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    34:01
    Tak to byla obrovská příležitost pro CSKA na navýšení skóre! Šalunov střílel z mezikruží a dlouho se nevědělo, kde je puk. Ten nakonec vypadl na brankovišti a domácí odehráli do bezpečí.
     
    32:55
    Spousta nepřesností na obou stranách, v posledních minutách se hraje především ve středním pásmu.
     
    32:03
    Hosté už jsou kompletní a mohli se dokonce dostat do přečíslení. Celou situaci však nevyřešili nejlépe, oba celky střídají.
     
    31:14
    Třetí přesilová hra Jekatěrinburgu v tomto duelu se blíží ke svému konci, domácí se znovu nemohou dostat do výraznější příležitosti.
     
    30:04
    Střelecký pokus domácích hokejistů z mezikruží, tečovaný puk končí v ochranné síti, vhazovat se bude před Sorokinem.
     
    29:34
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mat Robinson – 2 min., podrážení).
     
    28:59
    Už necelou minutu se hraje před Kovářem, který musí být na pozoru. Někteří diváci hlasitě pískají, Jekatěrinburg se nemůže osvobodit.
     
    28:09
    Těch přerušení je i nadále velmi málo a hra se přelévá ze strany na stranu. V dobré střelecké pozici se ocitl Hansen. Hostujícího hokejistu vychytal Kovář!
     
    27:19
    Domácí příznivci se v tuto chvíli dožadovali odpískání faulu. Oba rozhodčí zůstávají v klidu, hra pokračuje, vylučovat se nebude.
     
    26:41
    Vypadalo to na zakázané uvolnění, čárový rozhodčí však nakonec upažil, skvělou práci totiž předvedl Tělegin, který se k puku dostal jako první.
     
    25:34
    Hosté jsou po vstřelené brance aktivnějším týmem a ženou se za dalším gólem. Domácí se nemohou vymanit z obranného pásma.
     
    24:46
    Před brankou číhali Šalunov s Slepyševem. Jako první se k puku dostal domácí brankář, který pro jistotu přerušil hru.
    23:35 Linden VEY - 0:1
     
    23:35
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se z ničeho nic dostává do vedení! Na konci rychlé akce byl LINDEN VEY, který se dostal do samostatného úniku. Útočník moskevského CSKA vzápětí volil střelu do horní části branky, díky které překonal Kováře a otevřel skóre dnešního duelu! Asistence: Alexej Marčenko a Kirill Kaprizov.
     
    22:52
    Po puku se natahoval Kučerjavenko, který by mohl postupovat úplně sám na branku. Domácí hráč na kotouč nakonec nedosáhl.
     
    22:02
    Postavení hostujícího hokejisty v brankovišti. Hlavní rozhodčí přerušuje hru, vhazovat se bude za malou chvíli ve středním pásmu.
     
    21:31
    Tak to byla jednoznačně největší příležitost dosavadního průběhu utkání! Po obrovské chybě v hostující rozehrávce se úplně sám před Sorokinem ocitl Golyšev. Hostující gólman si připsal důležitý zákrok!
     
    20:18
    Od modré čáry střílel Jermakov, před Kovářem projížděl Andronov, který mu překážel ve výhledu. Střela nakonec skončila ve dle branky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka hry je za námi. Hrálo se bez výraznějších přerušení, oba brankáři si připsali jeden důležitý zákrok. Jinak jsme moc šancí neviděli, utkání je opatrné z obou stran!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Ljamin nahazoval před branku, kde číhal Bělousov. Jako první se k puku dostal obránce Marčenko, víc už se v první části pravděpodobně nestane.
     
    18:51
    Hostující Hansen byl v tuto chvíli moc rychlý, čárový rozhodčí píská postavení mimo hru, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    18:34
    Střela sice mířila mimo branku, Kovář puk raději podržel ve své lapačce, hra se přerušila po necelých sedmi minutách hry.
     
    17:33
    Stále se nepřerušuje, brankáři na obou stranách jsou zatím téměř bez práce. Sorokin jen pohledem zkontroloval nepřesné nahození domácího hokejisty Mamkina.
     
    16:12
    Oba celky střídají, hosté zklidňují hru za bránou Sorokina. Do konce úvodní části zbývají necelé čtyři minuty hry.
     
    15:33
    Téměř čtyři minuty bez přerušení, hra se přelévá ze strany na stranu, brankáři však příliš práce nemají, na úvodní branku stále čekáme.
     
    14:03
    Také domácí svou úvodní početní nevýhodu zvládli na jedničku a CSKA se do žádné větší příležitosti nedostalo, u puku jsou domácí.
     
    13:11
    Dva střelecké pokusy od modré čáry, Kovář měl v obou případech dobrý výhled a dokázal zasáhnout, domácí znovu vyhazují.
     
    12:34
    Zadovka zpoza branky teď na modré čáře nenašla žádného z hostujících hráčů, domácí vyhazují a rychle míří vystřídat!
     
    11:56
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Alexandr Kučerjavenko – 2 min., vysoká hůl).
     
    11:28
    Ani druhá přesilová hra gólem neskončí, Nestěrov před malou chvíli naskočil na led, hosté hrají v plném počtu.
     
    10:36
    Domácí teď drží svého unaveného soupeře v jeho pásmu a přihrávají si, po nahození od modré čáry to v ochozech jen zahučelo!
     
    10:01
    Spoustu prostoru dostal Dawes, jehož střela mířila k tyči. Výborný zákrok předvedl Sorokin, který prokázal rychlý reflex!
     
    09:27
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Nestěrov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    08:43
    Až teď se Jekatěrinburg dostává do kombinace v útočném pásmu. Početní výhoda se ovšem blíží ke svému konci.
     
    07:58
    Přesilová hra se domácím hokejistům zatím vůbec nedaří a Moskva už podruhé vyhazuje. Na led míří druhá speciální pětka!
     
    07:19
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Jermakov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:50
    Hostující Jermakov si nyní pomohl pouze za cenu faulu a vypadá to, že se vůbec poprvé v dnešním utkání bude vylučovat.
     
    05:44
    Krikunov nahodil do útočného pásma, vzápětí se sám vydal za pukem. Ten vybojovat nedokázal a spolu s Kučerjavenkem spěchá střídat.
     
    04:59
    Zatím se hraje téměř bez přerušení, úvodní pětiminutovka hry je za námi, domácí teď hlasitě povzbuzují svůj tým a přejí si branku.
     
    04:25
    Druhá pětka CSKA teď zamkla domácí celek v jeho vlastní třetině, Grigorenko nakonec nenašel žádného ze svých spoluhráčů.
     
    03:31
    Puk po ráně Dahlbecka končí v ochranné síti, žádná teč z domácí strany tam pravděpodobně nebyla, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    02:56
    Hraje se zatím hodně tvrdě! Ostrých soubojů je v úvodu opravdu mnoho, na první vyloučení však čekáme, u puku hosté.
     
    02:11
    Domácí se před malou chvílí jen marně dožadovali odpískání faulu. Vůbec poprvé se přerušuje, vhazovat se bude před Kovářem.
     
    01:23
    První velká šance přišla na hostující straně! Od modré pálil Dahlbeck, Kovář vyrazil před sebe. Následné dvě dorážky nakonec za zády českého gólmana neskončily!
     
    00:45
    Český brankář Kovář musel ven z branky, aby dokázal rozehrát svým spoluhráčům. Domácí teď musí vyklidit útočné pásmo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij, Mamkin, Mišarin, Jegoršev, Ljamin, Valitov – Česalin, Kučerjavenko, Krikunov (A) – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (A) – Sexton, Paré, Bělousov – Litovčenko, V. Popov, Rassejkin – Obidin.

    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Jermakov, Pašnin, M. Robinson (A), Dahlbeck, Marčenko, Nestěrov (A), Romanov – Kalinin, Andronov (C), Tělegin – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Al. Popov, Šalunov, Slepyšev – Okulov, Světlakov, Hansen.

    Rozhodčí: Fraňo, Naumov – Bitjukov, Lazarev.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Pohled na vzájemné zápasy hovoří lépe pro CSKA. Moskevští hokejisté zvítězili všechny tři poslední střetnutí, ve kterých nastříleli shodně po třech gólech. Jak utkání dopadne nyní? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
     
    Na druhé straně CSKA Moskva, která v úvodním kole zvítězila na ledě Čeljabinsku 3:0. Největší zásluhu na tom měl Mikhail Grigorenko, který byl hned u tří branek svého celku. Hosté se loni dokázali dostat až do finále play-off, tam však nestačili na Kazaň. Příprava týmu z hlavního města Ruska byla rozložena do osmi přípravných duelů, ze kterých svěřenci Igora Nikinina zaznamenali tři porážky a pět výher. CSKA půjde do utkání minimálně podle sázkových kanceláří v roli mírného favorita!
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg hned na úvod sezony sezony přehrál lotyšský celek Dinamo Riga 4:2. V utkání dominovala především první lajna, vždyť čtyřiatřicetiletý Ilja Krikunov nasbíral tři body za tři asistence. S Jekatěrinburgem se letos rozhodně musí počítat! Vždyť domácí odehráli deset přípravných soubojů, přičemž hned devětkrát hráli proti soupeři z KHL. Prohráli pouze jednou a to bylo v prodloužení pro Ufě. Loni se Avtomobilist dostal do play-off, jeho cesta však skončila hned v prvním kole. Nad jeho síly byl Magnitogorsk.
     
    Pěkný den přeji všem hokejovým příznivcům! Kontinentální hokejová liga začala před pár dny, většina týmů má na programu své druhé zápasy. Avtomobilist Jekatěrinburg v jednom takovém na domácím ledě přivítá favorita, kterým bude CSKA Moskva.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 44. Paré (Sexton, Trjamkin), 55. Kučerjavenko (Krikunov), 60. Krikunov (Mišarin, Litovčenko) – 24. Vey (Marčenko, Kaprizov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij, Mamkin, Mišarin, Jegoršev, Ljamin, Valitov – Česalin, Kučerjavenko, Krikunov (A) – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (A) – Sexton, Paré, Bělousov – Litovčenko, V. Popov, Rassejkin – Obidin.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Jermakov, Pašnin, M. Robinson (A), Dahlbeck, Marčenko, Nestěrov (A), Romanov – Kalinin, Andronov (C), Tělegin – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Al. Popov, Šalunov, Slepyšev – Okulov, Světlakov, Hansen.

    Rozhodčí: Fraňo, Naumov – Bitjukov, Lazarev
    bahis siteleri