Jekatěrinburg – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – HC Slovan 3:0 (kon.)
Jaroslavl – Novosibirsk 5:0 (kon.) | Čerepovec – Ufa 4:5 (po pr.) | Dynamo Moskva – Omsk 1:5 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
CSKA Moskva
Úterý 04.09.2018, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Ilja KRIKUNOV - 3:1
     
    59:58
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí získali puk v obranné třetině, ale neuspěchali to. Přihrávku dostal úplně volný ILJA KRIKUNOV, který dokázal zamířit do odkryté klece a definitivně rozhodnout o třech bodech pro Avtomobilist! Asistence: Georgij Mišarin a Vjačeslav Litovčenko.
    54:53 Alexandr KUČERJAVENKO - 2:1
     
    54:53
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté otáčí necelých pět minut před koncem třetí části vývoj tohoto utkání a dostávají se do vedení! Vypadalo to, že z celého přečíslení nic nebude, puk pak dostal do mezikruží ALEXANDR KUČERJAVENKO, který z bekhendové strany překonal Sorokina! Asistence: Ilja Krikunov.
    43:03 Francis PARÉ - 1:1
     
    43:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Na modré čáře zůstali dva úplně volní domácí hráči. Přihrávku dostal FRANCIS PARÉ, jehož rána končí až za zády hostujícího brankáře Sokorina. Ten toho přes clonícího útočníka příliš neviděl. Avtomobilist využívá přesilovou hru a srovnává! Asistence: Dan Sexton a Nikita Trjamkin.
    23:35 Linden VEY - 0:1
     
    23:35
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se z ničeho nic dostává do vedení! Na konci rychlé akce byl LINDEN VEY, který se dostal do samostatného úniku. Útočník moskevského CSKA vzápětí volil střelu do horní části branky, díky které překonal Kováře a otevřel skóre dnešního duelu! Asistence: Alexej Marčenko a Kirill Kaprizov.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 44. Paré (Sexton, Trjamkin), 55. Kučerjavenko (Krikunov), 60. Krikunov (Mišarin, Litovčenko) – 24. Vey (Marčenko, Kaprizov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij, Mamkin, Mišarin, Jegoršev, Ljamin, Valitov – Česalin, Kučerjavenko, Krikunov (A) – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (A) – Sexton, Paré, Bělousov – Litovčenko, V. Popov, Rassejkin – Obidin.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Jermakov, Pašnin, M. Robinson (A), Dahlbeck, Marčenko, Nestěrov (A), Romanov – Kalinin, Andronov (C), Tělegin – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Al. Popov, Šalunov, Slepyšev – Okulov, Světlakov, Hansen.

    Rozhodčí: Fraňo, Naumov – Bitjukov, Lazarev
    thejrc.org