Jekatěrinburg – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – HC Slovan 3:0 (kon.)
Jaroslavl – Novosibirsk 5:0 (kon.) | Čerepovec – Ufa 4:5 (po pr.) | Dynamo Moskva – Omsk 1:5 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
4:5 (1:3, 2:0, 1:1 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 04.09.2018, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:12 Jonas KEMPPAINEN
     
    64:12
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté vítězí! Kemppainen nahrál Omarkovi, který si vytáhl z branky Dominika Furcha a vrátil puk JOONASOVI KEMPPAINENOVI, jenž zakončoval do prázdné. Asistence: Linus Omark.
    59:33 Anton BURDASOV - 4:4
     
    59:33
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají 27 sekund před koncem! ANTON BURDASOV obdržel přihrávku na pravý kruh a z první překonal Furcha, který se proti němu nestačil přesunout – 3:3. Asistence: Zachar Arzamascev.
    43:32 Jurij TRUBAČJOV - 4:3
     
    43:32
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté měli tlak, ale žádná z jejich střel za záda Furcha nespadla a tak přišel rychlý brejk Severstalu! Ten táhl Igor Geraskin, který zajel s pukem až za branku a zdálo se, že ji bude chtít ve velké rychlosti obkroužit. Místo toho však všechny překvapil přihrávkou na JURIJE TRUBAČJOVA, který z bezprostřední blízkosti uklidil kotouč za záda Metsoly. Asistence: Igor Geraskin a Daniil Vovčenko.
    31:06 Daniil VOVČENKO - 3:3
     
    31:06
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí stahují dvougólové manko, je srovnáno! Od modré čáry pálil Denis Kuljaš. Metsola puk vyrazil jen k DANIILOVI VOVČENKOVI a ten ho z levé strany zametl do sítě. Asistence: Denis Kuljaš.
    22:00 Sergej MONACHOV - 2:3
     
    22:00
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí se prosadili až po skončení početní výhody! Rybin našel zpoza branky SERGEJE MONACHOVA, který do puku plácl bekhendem a černý kus gumy propadl výstrojí Metsoly až za brankovou čáru. Asistence: Maxim Rybin.
    12:27 Dmitrij KUGRYŠEV - 1:3
     
    12:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    Celek Ufy vede o dva góly! DMITRIJ KUGRYŠEV se prosadil poměrně nenápadnou střelou zápěstím z levého kruhu, která zapadla k bližší tyčce Furchovy branky – 1:3. Asistence: Maxim Osipov.
    07:29 Maxim MAJOROV - 1:2
     
    07:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hráči Ufy si dělali v útočném pásmu doslova, co chtěli! Přihrávka Sergejeva nakonec prošla až MAXIMA MAJOROVA, jenž si puk posunul na střed a střelou po ledě, kterou zřejmě ještě tečoval někdo z bránících hráčů, překonal Furcha – 1:2. Asistence: Arťom Sergejev.
    04:46 Alexandr KADĚJKIN - 1:1
     
    04:46
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! Útočníkům Ufy se podařilo zcela rozebrat defenzivu soupeře! Po finální přihrávce Vladimira Žarkova pálil ALEXANDR KADĚJKIN z pravého kruhu do odkryté klece – 1:1. Asistence: Vladimir Žarkov a Maxim Majorov.
    03:05 Carter ASHTON - 1:0
     
    03:05
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Alexandr Bumagin našel přihrávkou z rohu kluziště CARTERA ASHTONA, kterého hostující obrana zapomněla pokrýt a útočník Čerepovce zblízka překonal Metsolu. Asistence: Alexandr Bumagin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Ashton (Bumagin), 22. Monachov (Rybin), 32. Vovčenko (Kuljaš), 44. Trubačjov (Geraskin, Vovčenko) – 5. Kadějkin (V. Žarkov, M. Majorov), 8. M. Majorov (Ar. Sergejev), 13. Kugryšev (M. Osipov), 60. Burdasov (Arzamascev), 65. Kemppainen (Omark)


    Severstal Čerepovec: Furch (Magarilov) – Kuljaš, A. Kulda, Lekomcev, Kornějev, Malevič, Kalašnikov, Syčuškin, Kudako – Ashton, Boychuk, Bumagin – Vovčenko, Trubačjov, Geraskin – Kazakovcev, Jašin, Rybin – I. Zacharčuk, Karlin, Monachov.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin, Larsen, Arzamascev, Ar. Sergejev, M. Osipov, S. Těreščenko, Ljakov – Hartikainen, Kemppainen, Omark – Kugryšev, Osnovin, Tkačov – Burdasov, Chochrjakov, Fjodorov – V. Žarkov, Kadějkin, M. Majorov – Šen.

    Rozhodčí: Beljajev, Judakov – Viljugin, Krasotin

    Diváci: 3408
    thejrc.org