Jekatěrinburg – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – HC Slovan 3:0 (kon.)
Jaroslavl – Novosibirsk 5:0 (kon.) | Čerepovec – Ufa 4:5 (po pr.) | Dynamo Moskva – Omsk 1:5 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 04.09.2018, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:41
    V voleje a zároveň vrcholu levého kruhu vypálil Grigorij Denisenko. Jeho pokus letěl do vzdálenější šibenice, ale Danny Taylor předvedl parádní zákrok lapačkou!
     
    50:13
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Oleg Piganovič – 5 min., faul kolenem + 2+2 min, bitka).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Arťom Iljenko – 2+2 min, bitka).
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Oleg Piganovič – osobní trest do konce utkání, faul kolenem).
    49:52 Jegor AVERIN - 5:0
     
    49:52
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Panečku to byla akce! Nikolaj Demidov předvedl na vlastní modré čáře obrovskou hrubici a Sibir dostává bůra! JEGOR AVERIN zachytil puk a vyměnil si jej se Stěpanem Sannikovem. Prvně jmenovaný poté využil situace a umístil kotouč do branky. Asistence: Stěpan Sannikov.
     
    44:48
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Rušan Rafikov – 2 min., hození hole nebo předmětu).
     
    44:30
    Na modrou čáru dostal přihrávku Nikolaj Demidov, jenž trefil prvního bránícího hráče. Ovšem akce Sibiru pokračovala, ale Enver Lisin na dvakrát nepřekonal z hranici brankoviště českého gólmana.
     
    43:48
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikita Čerepanov – 2 min., podrážení).
    37:56 Alexander Salák vytáhl parádní zákrok betonem
     
    37:56
    Neskutečný Alexander Salák! Střelu z vrcholu kruhů vyrazil český brankář před sebe, kam si dojel Jegor Dugin. Jeho pokus už mířil do odkryté části branky, ale Salák vytáhl parádní zákrok pravým betonem!
     
    36:35
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Grigorij Denisenko – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    34:32
    Střídání v týmu HK Sibir Novosibirsk: ze hřiště odchází Alexej Krasikov, přichází Danny Taylor.
    34:32 Petri KONTIOLA - 4:0
     
    34:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Myslím si, že o osudu duelu je již rozhodnuto. PETRI KONTIOLA dostal přihrávku do útočného pásma, kde z levého kruhu pro vhazování přesnou střelou překonal gólmana. Alexej Krasikov se musí nyní pod maskou hodně červenat. Asistence: Brandon Kozun.
     
    31:57
    Ani Jegor Korškov netrefuje prázdnou klec z pravého kruhu pro vhazování. Sibir může soupeři děkovat, že má ještě nějakou šanci alespoň na remízu.
     
    31:34
    Přihrávku k pravé tyči dostal Grigorij Denisenko, před nímž už zívala odkrytá branka. Zakončení domácího hráče se ale do prostoru tří tyčí nevešlo.
     
    30:15
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Charles Bertrand – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    29:25
    Od mantinelu dostal přihrávku mezi kruhy Denis Alexejev který si počkal na vhodnou příležitost. Jenže jeho pokus zamířil jen do lapačky brankáře, jenž si zákrok patřičně vychutnal.
    26:48 Denis ALEXEJEV - 3:0
     
    26:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Po srážce dvou hráčů Sibiru se ke střele prodral někdo z domácích. Alexej Krasikov vyrazil puk za branku, kam si najel DENIS ALEXEJEV který obkroužil bránu a zasunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Daniil Apalkov a Stěpan Sannikov.
     
    26:17
    Krásná akce Lokomotivu. Brandon Kozun dal přihrávku k mantinelu, odkud okamžitě Andrej Loktionov hledal před brankou najíždějícího finského spoluhráče. Jenže Petri Kontiola neusměrnil puk mezi tři tyče.
     
    24:44
    Další povedená akce hostujícího celku. Zpoza branky dostal na hranici brankoviště kotouč Charles Bertrand, jehož okamžitá střele mířila ke vzdálenější tyči. Jenže Alexander Salák se po zakončení natáhl a lapačkou jej zneškodnil.
    22:45 Nikolaj KOVALENKO - 2:0
     
    22:45
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do dvoubrankového vedení! Artur Kajumov obkroužil branku a od mantinelu přihrál před branku. V tomto prostoru pracoval NIKOLAJ KOVALENKO, jenž byl poslán bekem k ledu, ale jeho pokus po ledě skončil u levé tyče branky Sibiru. Asistence: Artur Kajumov a Maxim Afanasjev.
     
    16:37
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Jegor Dugin – 2 min., sekání).
    02:11 Petri KONTIOLA - 1:0
     
    02:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek rychle využívá přesilovou hru. O střelu z pravého kruhu se pokusil Andrej Loktionov, jenže puk se odrazil mezi kruhy, odkud jej za bezmocného gólmana uklidil PETRI KONTIOLA. Ten hned v úvodních minutách posílá Lokomotiv do vedení. Asistence: Andrej Loktionov a Daniil Apalkov.
     
    01:56
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Gleb Zyrjanov – 2 min., příliš mnoho hráčů).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. Kontiola (Loktionov, Apalkov), 23. Kovalenko (Kajumov, Afanasjev), 27. Alexejev (Afanasjev, Sannikov), 35. Kontiola (Kozun), 50. Averin (Sannikov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Nakládal, Pajgin, Koledov, Čerepanov, Afanasjev, Rafikov, Jelesin – Kozun, Kontiola, Loktionov – Denisenko, Iljenko, Korškov – Sannikov, Apalkov, Alexejev – Ivanov, Kajumov, Averin – Kovalenko.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (35. D. Taylor) – Savčenko, Morozov, Demidov, K. Alexejev, Ignatovič, Naumov, Piganovič – Bertrand, Junttila, J. Peltola – Lisin, Emmerton, Šarov – Dugin, Barbašev, Pešechonov – Zyrjanov, Pervušin, Michajlov – Romancev.

    Rozhodčí: Olenin, Sidorenko – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri