Tisková konference Českého svazu házené (kon.) | Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice (kon.)
Tisková konference Českého veslařského svazu (kon.) | Tisková konference před turnajem LAPP Cup Zlín (kon.)
konec
Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice

Úterý 04.09.2018, 13:00 • Madeta, České Budějovice • Tiskové konference
    Kapitán Zdeněk Kutlák pózuje s novým dresem

     
    Otázka: Chystá se nějaké retro utkání?
    Tomáš Kučera (PR ředitel): "Ano, bude jich více. Zároveň chystáme speciální utkání pro ženy, seniory a jedno charitativní. Dresy pro retro duel necháme vybrat fanoušky." (13:25:14)
     
    Otázka: I pro vás sponzory bylo důležité, že do týmu přišel Václav Prospal?
    Milan Teplý: "Určitou roli to rozhodně sehrálo. Myslím si, že by pro celý kraj bylo skvělé, kdyby se podařilo postoupit do nejvyšší soutěže. Obdivuji pana Prospala, protože čelí obrovské výzvě a bude neustále pod velkým tlakem."
     
    Otázka: Čím si vysvětlujete, že prodej permanentek narostl?
    Stanislav Bednařík : "Myslím si, že velkým faktorem byl příchod nového trenéra Václava Prospala. Nebudeme si nic nalhávat, je to pro fanoušky i sponzory velký tahák. Kdyby se diváci rozhodovali podle výsledků v uplynulé sezoně, tak by jich asi moc nepřišlo."(úsměv)
     
    Otázka: Bude sestava v generálce proti Prostějovu stejná sestava jako v sobotu v prvním kole?
    Václav Prospal (hlavní trenér Motoru): "Nebude. Dva hráči zítra hrát nebudou, ale nastoupí až v sobotu. Důvody si nechám pro sebe, je to interní záležitost klubu."
     
    Otázka: Doplnili jste kádr tak, jak jste si představovali?
    Václav Prospal (hlavní trenér Motoru): "Jsem maximálně spokojen s tím, jaké mají kluci nasazení v tréninku i v zápase. Je možné, že ještě někdo do týmu přijde, ale přál bych si, aby se hráčům, co máme, dařilo a měli dobrý vstup do sezony."
    Momentka z tiskové konference

     
    Nyní dochází na představení dresu pro novou sezonu, který navrhli fanoušci klubu.
     
    Roman Turek (prezident klubu): "Naše cíle se nemění. Chceme předvádět atraktivní hokej a hlavním cílem je postup do extraligy. Chceme, aby všechny týmy v klubu vyznávaly stejný styl hokeje. Dále chceme zapojovat mladé hráče z akademie do dospělého hokeje, což se nám v přípravě dařilo. Šanci už dostávali a dařilo se jim nad očekávání dobře. I nadále bude probíhat development Aleše Kotalíka, kde bude pro hráče prostor zdokonalovat své individuální dovednosti."
     
    Stanislav Bednařík (generální manažer): "Mládežnický rozpočet se bude pohybovat kolem dvaceti milionů, z velké části se na tom podílí město České Budějovice. Počet prodaných permanentek se zvýšil. Loni jsme jich měli před začátkem sezony prodáno 4150, dnes jich je kolem 4500."
     
    Stanislav Bednařík (generální manažer Motoru): "Zásadní změnou je pro nás změna realizačního týmu. Hlavním trenérem bude Václav Prospal, asistent Aleš Totter, kondičním trenérem Tomáš Cibulka, videokoučem František Bombic, vedoucím mužstva Ladislav Gula. Maséry Pavel Vlašic a Pavel Bláha. Po minulé sezoně jsme zůstali v zisku 3,5 milionu, uvažujeme o nějakých investicích. Rozpočet pro příští sezonu bude podobný jaký jsme měli v uplynulé sezoně, pohybovat se bude kolem 55 milionů. Věříme, že se nám ho povede zvýšit, protože sponzoři nám poskytnou další finance po splnění sportovních cílů.
     
    Milan Teplý (majitel Madety): "Jsem rád, že tu mohu všechny přivítat. Máme tu krásné prostory, které díky spolupráci bude moci Motor také využívat. Věřím, že naše spolupráce s hokejovým budějovickým klubem bude trvat co nejdéle. Držím Motoru palce, aby se mu v sezoně co nejvíce dařilo."
     
    Mezi novináře v úterý dorazí prezident klubu Roman Turek, generální manažer Stanislav Bednařík, hlavní trenér Václav Prospal, kapitán Zdeněk Kutlák a marketingový a PR ředitel Tomáš Kučera.
     
    Los Motoru v úvodu sezony:

    8.9. v 17:00 – Motor vs. Benátky
    10.9. v 17:30 – Jihlava vs. Motor
    12.9. v 17:30 – Motor vs. Slavia
    15.9. v 17:00 – Přerov vs. Motor
    22.9. v 17:00 – Motor vs. Prostějov
    24.9. v 18:00 – Kadaň vs. Motor
    26.9. v 17:30 – Motor vs. Kladno
     
    Realizační tým:

    Hlavní trenér: Václav Prospal, asistent trenéra: Aleš Totter, trenér brankářů: Stanislav Hrubec, videotrenér: František Bombic, kondiční trenér: Tomáš Cibulka, hlavní skaut: Jaroslav Jágr, vedoucí A-týmu: Ladislav Gula, maséři: Pavel Vlašic a Pavel Bláha, lékaři: Zdeněk Vodička a Filip Krejčí.
     
    Kádr Motoru před sezonou:

    Brankáři: Petr Kváča, Jan Strmeň, Daniel Svoboda.
    Obránci: Zdeněk Čáp, Vojtěch Doktor, Mitchell Fillman, Zdeněk Kutlák, Žiga Pavlin, Karel Plášil, Pavel Pýcha, René Vydarený.
    Útočníci: Jakub Babka, Martin Beránek, Cody Bradley, Miloslav Čermák, Jakub Čížek, Milan Dančišin, Jakub Doktor, Zdeněk Doležal, Lukáš Endál, David Gilbert, Martin Heřman, Martin Novák, Pavel Novák, Rok Pajič, Roman Přikryl, Jiří Šimánek, Ondřej Šulek.
     
    Motor v přípravě:

    Plzeň – Motor 4:1
    Motor – Plzeň 2:3
    Motor – Pavlodar 4:0
    Motor – Linec 6:5p
    Linec – Motor 1:0
    Motor – Lausitzer 5:1
    Motor – Lausitzer 6:1
    Motor – Chabarovsk 4:2

    Motor – Prostějov (středa 5.9. v 16:00)
     
    Vítejte při sledování online přenosu z předsezónní tiskové konference ČEZ Motoru České Budějovice. Ta se uskuteční v úterý 4. 9. ve 13 hodin v prostorách Akademie Madeta, jednoho z hlavních partnerů českobudějovického klubu.

    Filip Kortus

    bahis siteleri