Tisková konference Českého svazu házené (kon.) | Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice (kon.)
Tisková konference Českého veslařského svazu (kon.) | Tisková konference před turnajem LAPP Cup Zlín (kon.)
konec
Tisková konference před turnajem LAPP Cup Zlín

Úterý 04.09.2018, 18:05 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tiskové konference
     
    Jakub Kudláč (ředitelství turnaje): "Děkujeme za účast na tiskové konferenci, budeme se těšit od čtvrtka do soboty na PSG aréně, zveme všechny fanoušky, vstup je zdarma. Doufáme, že vstoupíme do dvacáté sezóny našeho klubu úspěšně." (19:16:13)
     
    Zdeněk Hábl (útočník SHK LAPP Zlín): "Jsem za to rád, bylo to dlouhých osm let v roli kapitána. Konečně si to céčko někdo vzal místo mě a já se mohu plně soustředit jen a jen na sebe."
     
    Jakub Kudláč (ředitelství turnaje): "Závěrem ještě aktuální zpráva ze zlínské kabiny, po osmi letech náš tým mění kapitána. Zdeňka Hábla nahradí na pozici lídra kabiny Marian Ligda."
     
    Jakub Kudláč (ředitelství turnaje): "Čeká se opravdu nesmírně vyrovnaný turnaj. Nemáme ještě všechny soupisky, ale již nyní víme, že Vídeň bude založena na olomouckých hráčích, v norském celku Välerenga se zase představí nebezpečná dvojice Pedersen – Bakke."
     
    Tomáš Sedláček (trenér SHK LAPP Zlín)
    "Musíme se připravit hlavně na Švédy, kteří dokáží hrát pomalou hrou, ale dokáží využít téměř všechny svoje šance, čemuž musíme zabránit."
     
    Jakub Kudláč (ředitelství turnaje)
    "Zlínský tým začne ve čtvrtek 6.9. v 10:25 v souboji s německým týmem Weserstars Bremen, ve 14:40 se pak utká s švédským týmem FIFH Malmö. V pátek se poté bude hrát zápase od 9:25 hodin s norským týmem Välerenga, mimochodem na tento duel je již téměř vyprodáno. Následuje zápas od 13:40 s Vídní a od 16:30 s italským týmem South Tyrols Eagles. Věříme, že v sobotu budeme hrát o medaile, o bronz se bude hrát v 9:30, finále poté 11:30."
     
    Zdeněk Hábl (útočník SHK LAPP Zlín): "Rozhodně si věříme, umíme otáčet zápasy, stejně tak je ale umíme i ztratit."
     
    Tomáš Sedláček (trenér SHK LAPP Zlín): "Cílem je určitě nějaká medaile, brambor už máme dost. Na druhou stranu, všechny týmy jsou silné. Každý může skončit první, stejně tak ale každý může být poslední. Půjdeme zápas po zápase a uvidíme. Hraje se ve skupině pouze 2x15 minut, tudíž jeden hloupý gól může rozhodnout."
     
    Jakub Kudláč (ředitelství turnaje): "Medaile se z domácího turnaje podařila našemu klubu získat pouze v prvních dvou ročnících roku 2011 a 2012, to byla bronzová. Následně jsme končili mimo medailová umístění, přitom poslední tři roky jsme byli čtvrtí."
     
    Zdeněk Hábl (útočník SHK LAPP Zlín)
    "S klukama, co nás posílí, hrávám v reprezentaci v jedné formaci. Občas hledím, co dokáží. Určitě budou velmi platní a na spolupráci s nimi se velmi těším."
     
    Tomáš Sedláček (trenér SHK LAPP Zlín)
    "Jan Zapletal je takový zlínský Pražák. Má velmi dobrou a tvrdou střelu a rozhodně bude skvělou oporou. Začínal kdysi ve Zlíně, a i když je nyní hráčem Sparty, stále se rád k nám vrací na tyto turnaje."
     
    Tomáš Sedláček (trenér SHK LAPP Zlín)
    "Pavel Kubeš je univerzální hráč, velmi kvalitní. Pavel Doležel velmi zodpovědný, velmi důrazný, rozhodně bude platným hráčem dopředu i dozadu. Michal Geier obleče zlínský dres poprvé v historii, slibujeme si od něj hodně. Je to nesmírně šikovný hráč s rychlou a přesnou střelou."
     
    Tomáš Sedláček (trenér SHK LAPP Zlín):
    "Naše nominace se odvíjí podle toho, že je to velmi kvalitní turnaj. Většina týmu zde jezdila téměř s celou reprezentací. V beku budou posily Jan Zapletal ze Sparty nebo Pavel Kubeš z Pardubic. V útoku budou posily třeba Michal Geier z Karlových Varů a Pavel Doležal z Pardubic."

    Celková nominace SHK LAPP Zlín: brankáři: Stanislav Molek, Jan Matoušek, obránci: Pavel Julina, Zdeněk Hábl, Jan Zapletal, Pavel Kubeš, útočníci: Michal Geier, Martin Joppa, Marian Ligda, Pavel Doležal, David Hábl, Róbert Turic, Aleš Rauš. Trenér: Tomáš Sedláček, realizační tým: Petr Julina, Jaroslav Mikulka, Jakub Kudláč.
     
    Jakub Kudláč (ředitelství turnaje):
    "Na LAPP Cupu bude šest týmu, poprvé nepřijede ruský tým který vždy turnaj vyhrál. Otevírá se tak šance na zlato pro ostatní celky."
     
    Jakub Kudláč (ředitelství turnaje): "Vítám vás na tiskové konferenci dva dny před startem turnaje LAPP Cup Zlín 2018 – Memoriál Jaroslava Knedly. Turnaj je pojmenován po první zlínském a zároveň i českém sledge hokejovém brankáři, který v roce 2008 náhle zemřel."
     
    Vítejte u sledování on-line přenosu tiskové konference sledge hokejového týmu SHK LAPP Zlín před startem 8. ročníku turnaje LAPP Cup Zlín 2018 – Memoriál Jaroslava Knedly. Ten se bude konat od 6. do 8. září ve Zlíně. Mistrovský klub z posledních čtyř let České ligy a zakladatel sledge hokeje v Česku dnes představí turnajovou nominaci a další novinky.

    Letošní ročník opět nabídne souboj elitních evropských klubů. Nejkvalitnější evropský turnaj ponese rovněž jméno prvního zlínského a českého sledge hokejového brankáře Jaroslava Knedly, který náhle zemřel v roce 2008. Turnaje se letos zúčastní šest týmů ze šesti zemí.

    SHK LAPP Zlín (Česko)
    South Tyrol Eagles (Itálie)
    FIFH Malmö (Švédsko)
    Weserstars Bremen (Německo)
    Vålerenga (Norsko)
    Vienna Warriors (Rakousko)

    Turnaje se původně měl zúčastnit i ruský zástupce OK TULA Region, který svoji účast na Lapp Cupu odřekl. Poprvé v historii tak turnaj nevyhraje ruský tým!

    Tiskové konference, která se uskuteční na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně, se zúčastní:

    Jakub Kudláč (ředitelství turnaje)
    Tomáš Sedláček (trenér SHK LAPP Zlín)
    Zdeněk Hábl (útočník SHK LAPP Zlín)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.

    Lukáš Mihal

    Účastníci tiskové konference:
    Jakub Kudláč (ředitelství turnaje)
    Tomáš Sedláček (trenér SHK LAPP Zlín)
    Zdeněk Hábl (útočník SHK LAPP Zlín)
    bahis siteleri