Mladá Boleslav – Pardubice 8:2 (kon.) | Liberec – Chomutov 5:1 (kon.) | K. Vary – Sokolov 4:0 (kon.)
Šumperk – Moravská Třebová 9:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Dubnica 5:3 (kon.) | Kolín – Dvůr Králové n. L. 3:5 (kon.)
Bílina – Řisuty 0:7 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 06.09.2018, 17:30 • Home Credit Arena, Liberec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Home Credit Arena se raduje popáté, je tu další využitá přesilovka! Opět to byla krásná akce. Martin Ševc na modré čáře naznačil ránu, místo toho však dokonale nalezl volnou uličku mezi Chomutovskými a umožnil JAKUBU VALSKÉMU další snadný zásah do prázdné klece. Asistence: Martin Ševc, Libor Hudáček.
     
    38:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Třetí využitá přesilovka Tygrů znamená zvýšení na 4:1! Opět to byla velice pěkná situace. Michal Bulíř zpoza klece našel na levém kruhu Radana Lence, jenž z prvního doteku přenesl hru na JAKUBA VALSKÉHO. Ten už mohl s radostí zamést černou pryž do vyklizené svatyně. Asistence: Radan Lenc, Michal Bulíř.
     
    22:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští snižují na rozdíl dvou gólů! Jan Stránský přihrál zpoza brány na modrou čáru, kde měl napřaženo STANISLAV DIETZ, jehož rána bez přípravy pokazila Willovi naděje na čisté konto. Asistence: Jan Stránský.
     
    19:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    V samotném závěru první části přidávají domácí další pěkný gól! Kapitán PETR JELÍNEK vedl protiútok, který už Chomutovští zřejmě trošku podcenili. Od pravého hrazení si poté najel na osu ledové plochy, odkud milimetrově přesnou ranou trefil nevelkou mezírku mezi Stezkovým ramenem a horní tyčkou! Asistence: Taylor Doherty.
     
    15:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři si přichystali parádu a skórují i ve druhé přesilovce! LIBOR HUDÁČEK měl na pravém kruhu po pobídce od Ševce spoustu času. Dlouho míchal s pukem, až donutil Stezku povyjet. Posléze jej ladně přehodil a navýšil tak vedení svého celku! Asistence: Martin Ševc, Michal Teplý.
     
    13:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se v přesilové hře ujímají vedení! Jan Ordoš dlouho vyčkával s pukem na holi za levým kruhem. Poté jej po ledě nastřelil před branku, kde Aleš Stezka betonem odrazil kotouč k PETRU JELÍNKOVI. Ten jej poté bekhendem procedil pod gólmanem do sítě! Asistence: Jan Ordoš.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 14. Jelínek (Ordoš), 16. Hudáček (Ševc, Teplý), 20. Jelínek (Doherty), 39. Valský (Lenc, Bulíř), 47. Valský (Ševc, Hudáček) – 23. Dietz (Stránský)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Derner, Stříteský, Šmíd, Doherty, Ševc, Havlín, Hanousek – Ordoš, Jelínek, Bulíř, Chrtek, Hudáček, Lenc, Valský, Redenbach, Lakatoš, Krenželok, Vlach, Teplý.
    Piráti Chomutov: Stezka (Lukeš) – Jank, Štich, Mrázek, Valach, Dietz, Knot, Blaha – Sklenář, Růžička, Skokan – Tomica, Huml, Klhůfek – Šťovíček, Vantuch, Stránský – Dlouhý, Chlouba, Koblasa.

    Diváci: 1 195
    thejrc.org