Mladá Boleslav – Pardubice 8:2 (kon.) | Liberec – Chomutov 5:1 (kon.) | K. Vary – Sokolov 4:0 (kon.)
Šumperk – Moravská Třebová 9:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Dubnica 5:3 (kon.) | Kolín – Dvůr Králové n. L. 3:5 (kon.)
Bílina – Řisuty 0:7 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
5:3 (1:3, 1:0, 3:0)
TSS GROUP Dubnica
Čtvrtek 06.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • Přípravné zápasy • Přátelské utkání
Partner:
     
    59:39
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    PETR DVOŘÁK nakonec přece jen doklepal skákající kotouč do prázdné svatyně hostí a definitivně tak stvrzuje vítězství Valachů v dnešním duelu. Bez asistence.
     
    52:14
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Zkušený harcovník ONDŘEJ MARTINÍK otáčí průběh utkání, když si zkušeně obhodil tváří v tvář kotouč kolem Gibla a nedal mu žádnou šanci při svém lišáckém zakončení pod vyrážečku. Asistence: Michal Koňařík.
     
    42:14
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valaši srovnávají stav duelu. MARTIN KÝVALA zamířil přesně z prostoru mezikruží a definitivně stahuje tříbrankový náskok soupeře. Asistence: Ondřej Martiník.
     
    21:10
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    JOSEF DANĚK snižuje stav utkání na rozdíl pouhé jediné branky, když dostal kotouč před branku zpoza brány a přesnou ranou pod horní tyč nedal Giblovi šanci. Bez asistence.
     
    16:17
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valaši se také dočkávají v první třetině svého prvního zásahu. V přečíslení tři na jednoho našel přesnou žabičkou hokejku PETRA DVOŘÁKA Brunec, a centr první útočné formace Bobrů pálil ranou z první přesně do odkryté části Giblovy svatyně. Asistence: Tomáš Brunec.
     
    11:38
    Tým Dubnica nad Váhom právě vstřelil branku! Slovák dnes kapituluje už potřetí, když si nepohlídal mezírku mezi betony, kterou naprosto přesnou ranou trefil VLADIMÍR LANTOŠ, a ten tak kompletuje během prvních dvanácti minut na Bobři hrázi čistý hattrick v dnešním duelu. Asistence: Denis Rehák.
     
    05:41
    Tým Dubnica nad Váhom právě vstřelil branku! VLADIMÍR LANTOŠ přidává svůj druhý gól v dnešním utkání. Jeho lehké nahození od modré Slovák vůbec neviděl a puk zaplaval až za jeho záda, kde jej zastavila až vnitřní síť branky. Asistence: Denis Rehák.
     
    03:08
    Tým Dubnica nad Váhom právě vstřelil branku! VLADIMÍR LANTOŠ posílá hosty do vedení. Od Kútného dostal pří útočné akci kotouč přesně na hokejku a ranou z první jej zavěsil nechytatelně do pravého horního růžku Slovákovy svatyně. Asistence: Vladimír Kútný.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 17. Dvořák (Brunec), 22. Daněk, 43. Kývala (Martiník), 53. Martiník (Koňařík), 60. Dvořák – 4. Lantoš (Kútný), 6. Lantoš (Rehák), 12. Lantoš (Rehák)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Plšek) – Žák, Báchor, Weintritt, Ostrčil, Váňa, Baroš, Holiš – Brunec, Dvořák, Pořický – Seidler, Daněk, Vaněk – Dubnický, Martiník, Dalajka – Koňařík, Peška, Kývala
    TSS GROUP Dubnica: Gibl (Paypach) – Kozačuk, Rehák, Jarábek, Hohl, Vladimirov, Brňák, Hlaváček – Hegyi, Kanaet, Mrava, Lantoš, Krajčí, Kútný, Trenčan, Macek, Jakubík, Vakramev, Medek

    Rozhodčí: Novák, Smílek
    ocianews.com