Jekatěrinburg – HC Slovan 3:2 (po pr.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Čerepovec – Omsk 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Ufa 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 6:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:2 (1:2, 2:0, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 06.09.2018, 18:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:26 Alexandr KUTUZOV - 4:2
     
    48:26
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky pro Lokomotiv! Loktionov kotouč posílal z otočky před branku kde se úžasně zorinetoval Kozun a posunul puk za sebe na ALEXANDRA KUTUZOVA, který z první poslal puk do sítě – 4:2! Asistence: Brandon Kozun a Andrej Loktionov.
    29:34 Jakub NAKLÁDAL - 3:2
     
    29:34
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv otáčí skóre dnešního utkání! Český obránce JAKUB NAKLÁDAL napřáhl od modré a v přesilové hre prostřelil všechno co mu stálo v cestě a dává svou první branku v této sezoně – 3:2! Asistence: Andrej Loktionov.
    22:10 Alexandr JELESIN - 2:2
     
    22:10
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Nikolaj Kovalenko poslal puk na modrou, odkud nahozoval kotouč ALEXANDR JELESIN a kotouč prošel až do sítě! Nutno říct, že Metsola měl výrazně stížený výhled – 2:2! Asistence: Artur Kajumov a Nikolaj Kovalenko.
    13:58 Arťom ILJENKO - 1:2
     
    13:58
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Krásnou akci předvedla druhá formace Lokomotivu! Danil Jurtajkin prostrčil kotouč útočném pásmu na hůl Jegora Averina, jenž poté předal puk na zlatém podnose do prázdné branky ARŤOMU ILJENKOVI a ten se mohl radovat. Krásná akce celého druhého útoku – 1:2! Asistence: Jegor Averin, Danil Jurtajkin.
    11:24 Maxim MAJOROV - 0:2
     
    11:25
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté ujeli v oslabení ve dvou proti jedinému obránci a Alexandr Kadějkin naservíroval kotouč před prázdnou branku MAXIMU MAJOROVI a ten nemohl minout. Hosté tak k brance v přesilovce přidávají i branku v oslabení – 0:2!.Asistence: Alexandr Kadějkin, Grigorij Panin
    06:50 Joonas KEMPPAINEN - 0:1
     
    06:50
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec využívají klasickou přesilovou hru! Teemu Hartikainen našel z poza branky JOONASE KEMPPAINENA, který na poprvé nepřekonal Konovalova, ale dorážkou zamířil již přesně a posílá hosty do vedení – 0:1! Asistence:Teemu Hartikainen

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 14. Iljenko (Averin, Jurtajkin), 23. Jelesin (Kajumov, Kovalenko), 30. Nakládal (Loktionov), 49. Kutuzov (Kozun, Loktionov) – 7. Kemppainen (Hartikainen), 12. M. Majorov (Kadějkin, Panin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Salák) – Nakládal, Kutuzov, Čerepanov, Koledov, Rafikov, Afanasjev (A), Jelesin – Kozun, Kontiola, Loktionov – Jurtajkin, Iljenko (A), Averin (C) – Apalkov, Alexejev, Sannikov – Kovalenko, Ivanov, Kajumov – Kartajev.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (60. Karejev) – Larsen, Panin (C), Ar. Sergejev, Nazarevič, S. Těreščenko, M. Osipov, Ljakov, S. Garejev – Hartikainen, Kemppainen, Omark – Burdasov (A), Chochrjakov, Tkačov – Šen, Osnovin, Fjodorov – M. Majorov, Kadějkin, V. Žarkov.

    Rozhodčí: Gofman, Soin – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 8000
    thejrc.org