IFK Helsinky – Bolzano 1:2 (1:2 po s.n.) | TPS – Mnichov 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Něman Grodno 6:2 (kon.)
Junosť Minsk – Malmö Redhawks 6:2 (kon.) | Frölunda – Zürich 4:2 (kon.) | Skellefteå – Tychy 6:2 (kon.)
Aalborg – Vienna Capitals 1:6 (kon.) | Salzburg – Cardiff 4:2 (kon.) | Bern – Växjö 4:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
HK Něman Grodno
Čtvrtek 06.09.2018, 18:00 • DRFG arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký den z Brna. Kometa se po čtrnácti dnech opět představí v domácím prostředí, tentokrát už však nepůjde o přípravné střetnutí, nýbrž o první odvetu v bojích skupiny Ligy mistrů. Do DRFG arény přicestoval běloruský Němen Grodno, který v prvním měření sil možná tak trochu senzačně českého mistra porazil. Dokáží Brňané zvládnout odvetu na domácím ledě a připsat si důležité body do tabulky skupiny?
     
    Něman Grodno: Hokejový klub z Grodna patří mezi běloruské přední kluby, není tak divu, že v Lize mistrů kroutí třetí ročník. Postup ze skupiny se však beloruskému klubu zatím nikdy nepovedlo dotáhnout do zdárného konce. Nyní k tomu Grodno vykročilo velmi slibně, když hned v prvním utkání skupiny skolilo na svém ledě brněnskou Kometu. Nedělní vystoupení ve Švýcarském Zugu však už tak veselé nebylo a Něman se vracel domů na východ bez bodu, když padl 2:4. Nyní přichází odveta na brněnském ledě a Něman touží dokázat, že vítězství nad českým mistrem z minulého týdne nebyla náhoda, podaří se to?
    Kometa vyhlíží první odvetu
     
    Kometa Brno: Český mistr dokázal na bělorusko-německém tripu vydolovat tři body. Po nepovedeném utkání v Grodnu si modrobílí spravili chuť na ledě Berlína, kde zvítězili 3:2. Brněnská Kometa se netají faktem, že do Ligy mistrů nasazuje také hráče mládežnických kategorií a není se čemu divit. Vždyť loni dokráčela Kometa do čtvrtfinále s týmem plných mladíků, kteří nasbírali potřebné zkušenosti a neztratili se ani v přípravě, logicky se tak nabízí jejich nasazení i do mezinárodních střetnutí. Zkušenosti ovšem brněnský tým v zápasech mezi evropskou smetánkou rozhodně nepostrádá. Na domácí půdě bude chtít Kometa určitě dokázat, že soutěž, kterou na jaře podruhé v řadě vyhrála má svou kvalitu a ta se může odrazit právě ve výsledcích českých klubů mezi nejlepšími celky Evropy.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Langhammer (Vejmelka) – Němec, Mikuš, Štencel, Gulaši, Bartejs, Malec, Mikyska – Mueller, Holík, Zaťovič, Kašpar, Hruška, Plášek, Köhler, Čermák, Dočekal, Horký, Nahodil, Zohorna.

    HK Něman Grodno: Trus (Šamankov) – Kryskin, Grišanov, Šuba, Derljuk, Choromando, Koršunov, Lebědjev, Petrov – Kisly, Remezov, Levša, Malinovsky, Smurov, Čelišenko, Maljavko S., Pitule, Maljavko A., Kozači, Savinov, Varivončik.

    Rozhodčí: Nikolič (AUT), Pešina (CZE) – Lhotský, Svoboda (CZE).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Odvetné utkání mezi Brnem a Grodnem odstartovalo, kotouče se ve středním pásmu ujímá domácí tým.
     
    00:39
    Holík poslal Zaťoviče do jízdy na levém křídle, ten zamířil až k těsné blízkosti brankáře Truse a zpětnou přihrávkou se snažil najít Holíka, jeho záměr však dokázali včas zblokovat obránci Němanu.
     
    01:10
    Kometě v úvodu utkání vůbec nedělá problém přejít střední pásmo, Něman má obranu hodně zatáhlou.
     
    01:53
    Kometa se nyní usazovala v útočném pásmu, ale vlastní vinou musí pro kotouč zpět až k brankáři Langhamerovi.
     
    02:19
    Brňané zatím přecházejí do útočného pásma jako nůž máslem, rychle se rozvíjející kombinaci zakončil dělovou ránou z mezikruží Horký, Trus zkrotil puk ve své výstroji.
     
    02:34
    Něman Grodno právě vstřelil branku! Jako blesk z čistého nebe! Tak by se dal popsat momentální úder běloruského celku. Brankář Langhamer rozehrál tak nešťastně, že přihrál na modrou čáru, kde stál Remezov a okamžitě puk nastřelil na opuštěnou branku, kotouč se odrazil na hůl ARŤOMA LEVŠI a ten z bezprostřední blízkosti poslal kotouč do brněnské branky. Asistence: Nikita Remezov.
    02:34 LEVŠA - 0:1
     
    03:43
    Kometa se nechce nešťastnou brankou odradit a nadále aktivně útočí.
     
    04:13
    Kometa bojuje o kotouč v obranném pásmu soupeře, ale pozorná obrana Němanu zatím nepovoluje Brňanům tvorbu kombinace.
     
    04:41
    Nyní kotouč vybojoval Köhler a zkoušel to na Truse střelou z levého úhlu, mířil nad rameno hostujícího brankáře, ale branku netrefil.
     
    05:04
    Na druhé straně se na Langhamera řítil Savinov, brněnský brankář si připsal úspěšný zákrok.
     
    05:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa nachází rychlou odpověď na vedení Němanu! Radim Zohorna se s kotoučem prohnal přes střední pásmo a doslova naservíroval na zlatém podnose příležitost pro LUBOŠE HORKÉHO, brněnský mladík nezaváhal a z voleje nedal Trusovi šanci. Asistence: Radim Zohorna, Ondřej Němec.
    05:17 HORKÝ - 1:1
     
    06:06
    Nepozornosti v brněnské obraně nyní mohl využít Sergj Maljavko, to by však z mezikruží nesměl zamířit mimo Langhamerovu branku.
     
    06:52
    Tempo utkání zatím jednoznačně udává brněnská Kometa, Němanu se však podařilo z minima vytěžit maximum a jde vidět, že Bělorusové budou nejspíš čekat na chyby domácích.
     
    07:37
    Další slibná akce Zohorny ve spolupráci s Horkým, která tentokrát byla zastavena faulem. Menší trest fasuje Nikita Kryškin za hákování.
     
    07:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa bleskově využívá přesilovou hru! Bránící čtveřice Němanu byla hned po vhazování úplně dezorientována a Štencel tak mohl přihrát na zcela volného Muellera, jeho střelu Trus dokázal vyrazit, ale pouze na hůl číhajícího LUKÁŠE NAHODILA, jenž svou trefou obrací vývoj utkání. Asistence: Peter Mueller, Jan Štence.
    07:47 NAHODIL - 2:1
     
    08:12
    Další krušné chvíle pro Něman Grodno, dvě minuty za podražení pro Derljuka.
     
    08:37
    Kometa opět dokázala hosty uzamknout v jejich obranném pásmu a nebezpečnou střelou zápěstím se prezentoval Mueller, Trus vyrazil a jeho spoluhráči následně kotouč vyhodili do bezpečí.
     
    09:17
    Němanu se opět podařilo na chvíli vymanit z modrobílého sevření.
     
    10:05
    Kometě se opět podařilo dokonale rozebrat bránící čtveřici hostů a na zakončení se připravoval Němec, brněnskému obránci však střela příliš nesedla a Něman se mohl osvobodit.
     
    10:12
    Grodno hraje v plném počtu.
     
    11:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa neustává v náporu a sklízí zasloužené plody svého úsilí! Zohorna dokázal v rohu pásma vybojovat kotouč a poslal jej Nahodilovi, ten už byl v ostrém úhlu, ale bekhendovou přihrávkou si všiml výborně postaveného LUBOŠE HORKÉHO a ten pohotovým zakončením pouze potvrdil, že dres Top Scorer nenosí v Kometě nadarmo. Asistence: Lukáš Nahodil, Radim Zohorna.
    11:10 HORKÝ - 3:1
     
    12:34
    Kometa je po třech přesných trefách na koni, zpoza branky nyní vyzval Hruška k zakončení z voleje Kašpara, Trus nejspíš ani neví, jak jej kotouč trefil.
     
    13:11
    Kometa si v útočném pásmu dělá co chce, Dočekal nyní bez větších problému servíroval Köhlerovi, tomu se však nepodařilo kotouč ideálně trefil a Trus neměl problém jej vyrazit.
     
    13:53
    Další chvíle vzruchu pro brněnské tribuny! Gulaši nahodil kotouč a Süss jej šikovně tečoval, puk se však svezl těsně kolem tyče Trusovy brány.
     
    15:01
    Brněnská nadvláda v útočném pásmu nebere konce, Mueller nyní zpoza branky našel Zaťoviče, ten z bezprostřední blízkosti trefil přemísťujícího se brankáře Trusa, který následně dokázal kotouč ukrýt ve své výstroji a přerušil hru.
     
    15:26
    Po delší době se bude vhazovat v obranném pásmu Komety, brankář Langhamer si na kotouč už dlouho nesáhl.
     
    16:05
    Nyní už si Langhamer zákrok musel připsat, když betonem pohotově vyrazil střelu od mantinelu v podání Levši, před brankou ještě úřadoval Remezov, ale kotouč se nedotkl.
     
    17:21
    Něman přitvrdil, nyní jsme byli svědky několika tvrdých soubojů u hrazení, vše však v hranicích pravidel.
     
    17:46
    Nyní už se však vylučovat bude a první přesilovou hru si zahraje běloruský tým, dvě minuty za nedovolené bránění pro Gulašiho.
     
    18:14
    Kometa se zatím úspěšně brání, Něman se ještě nedokázal usadit v útočném pásmu.
     
    19:22
    Kometa znovu úspěšně vyhodila, Němanu se stále nedaří projít na výsostné území brněnského celku.
     
    19:46
    Kometa kompletní.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Skončila první třetina odvetného utkání CHL, ve které dominovala domácí Kometa. Do vedení se sice díky chybě domácí obrany dostal hostující tým, ale to bylo ze strany Bělorusů zatím vše. Kometa od prvních minut diktovala tempo hry a na brankáře Truse se valila jedna akce za druhou. Brňané nakonec dokázali vsítit tři branky, když nejprve vyrovnali v přesilové hře a poté předvedli příkladný důraz do brány a prosadili se z bezprostřední blízkosti znovu. Něman bude muset v šatně hodně přemýšlet, pokud chce s vývojem utkání něco udělat. Druhá třetina odstartuje v DRFG aréně přibližně v 18:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Kometa začíná druhou třetinu zostra, hned v úvodních vteřinách přihrával Holík přes šíří pásma Muellerovi, ten pálil z voleje, ale střela mu úplně dokonale nesedla a Trus se stačil včasně přemístit.
     
    20:58
    Zakázané uvolnění Němanu, hra se stěhuje zpět do obraného pásma hostů.
     
    21:06
    Bartejs nyní svým pokusem od modré čáry nadělal problémy brankáři Trusovi, ten kotouč dokázal svou vyrážečkou vyrazit, ale vůbec nevěděl, kam puk zamířil, kotouč mu málem zapadl za jeho záda.
     
    21:40
    Něman se snaží přizpůsobit tempu brněnské Komety, ale ambiciózní pokusy hostujících hráčů končí ještě ve středním pásmu.
     
    22:05
    Vyloučení na obou stranách, za Kometu míří na trestnou lavici Čermák, dvě minuty za hrubost. Stejný prohřešek zaznamenal také Choromando. Bude se hrát ve čtyrech na obou stranách.
     
    23:05
    Hra ve čtyrech je zatím hodně rozlétaná, kotouč směřuje ze strany na stranu a ani jednomu z celků se momentálně nedaří tvořit.
     
    24:05
    Oba celky hrají v plném počtu.
     
    24:24
    Mueller vyvážel kotouč do útočného pásma a hned zaměstnal Čermáka, jenž se čerstvě vrátil z trestné lavice, brněnský kapitán se snažil sklepnout kotouč ze vzduchu, ale jeho záměr mu bohužel nevyšel a Grodno tuto situaci ustálo bez úhony.
     
    25:48
    Tempo hry se mírně snížilo, nedá se však říct, že by za to mohli hráči Němanu jako spíš nepřesnost na hokejkách modrobílých borců.
     
    27:08
    Něman ve signalizované výhodě dokázal Kometě zatopit a na konci všeho byl u branky Langhamera český útočník Pitule, jenž se však marně snažil procpat kotouč za brněnského brankáře. Nicméně Grodno si zahraje druhou přesilovou hru v dnešním utkání, jejím strůjcem je Holík, jenž si odsedí dvě minuty za vysokou hůl.
     
    27:12
    Přesilová hra Němanu je u konce, hned po vhazování se menším trestem provinil Malinovsky a odsedí si dvě minuty za vysokou hůl.
     
    28:07
    Kometa opět nebezpečná, Hruška dojel nahozený kotouč a přesným bekhendem našel před brankou Kašpara, tomu se však ani v další slibné příležitosti nepodařilo překonat brankáře Truse.
     
    29:02
    Něman úřadoval v útočném pásmu, slibný střelecký pokus si připravoval Petrov, ale jeho střela byla včas zablokována.
     
    29:24
    Na druhé straně se opět rodila slibná spolupráce, tentokrát v podání Holíka se Zaťovičem, druhý jmenovaný mířil mezi nohy brankáře Truse, ale ten dokázal včas zaklapnout odkrytý prostor mezi svými betony.
     
    30:15
    29 4 Něman se vzchopil a nyní znovu dokázal výrazně ohrozit branku brněnské Komety, nejprve to zkoušel z mezikruží Varivončík, jeho bekhend Langhamer vyrazil, ale ke kotouč se ještě dostal Kozači a z otočky se snažil snížit skóre, leč bez úspěchu, puk si našel brankář Langhamer a podržel Kometu.
     
    30:30
    Slibně se rozvíjející nápor Grodna může být podpořen přesilovou hrou, dvě minuty za podrážení totiž odsedí Čermák.
     
    31:08
    Grodno hraje zatím svou nejlepší přesilovku, Lebědjev našel výborně postaveného Koršunova, ten se opřel do střely a trefil tyč!
     
    31:30
    Něman Grodno právě vstřelil branku! Něman využívá přesilovou hru! Vzrůstající nápor Němanu se dočkal úspěchu. Výbornou přihrávkou se prezentoval Levša, jenž našel u pravé tyče zcela osamoceného ARŤJOMA KISLIJE, jenž uklidil kotouč, tam kam patří. Asistence: Arťom Levša, Sergei Maljavko.
    31:30 KISLIJ - 3:2
     
    32:29
    Nyní si v početní výhodě zahraje brněnská Kometa, dvě minuty za hákování pro Kozáčiho.
     
    33:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si bere zpět svůj dvoubrankový náskok! Kašpar přihrál na modrou čáru JURAJI MIKUŠOVI, ten napřáhl a kotouč doplachtil až za záda bezmocného brankáře Truse.
    33:02 MIKUŠ - 4:2
     
    33:23
    Trend častých vyloučení ve druhé třetině pokračuje, dvě minuty za držení fasuje Gulaši.
     
    33:41
    Kometa se bude bránit ve třech a to po dobu jedné minuty a devatenácti vteřin, menším trestem je totiž potrestán Bartejs, konkrétně za hákování.
     
    33:44
    Kometa se ihned po vhazování osvobozuje.
     
    34:12
    Něman je v přesilovce opět nebezpečný, Levša přihrávkou zpoza branky našel Kislijeva, jenž pálil z voleje, ale Langhamer jeho střelu dokázal pohotově vyrazit, z následné dorážky se kotouč dostal mimo ledovou plochu a hra se stěhuje do středního pásma.
     
    35:01
    Dvojnásobná přesilová hra pro Grodno skončilo, její konec způsobil podrážením Sergei Majlavko.
     
    35:18
    Langhamer nyní musel znovu vytáhnout pohotový zákrok, když likvidoval jedovatou střelu v podání Kislijeva, ten je ve druhé třetině velmi aktivním hráčem.
     
    35:23
    Kometa ve čtyrech.
     
    35:41
    Kometa hraje v plném počtu, startuje její zkrácená přesilová hra.
     
    36:35
    Závar před brankou Grodna, kam kotouč dopravila trojice Holík – Hruška – Mueller, především posledně jmenovaný byl při snaze procedit kotouč do branky hodně aktivní, ale ten se nakonec našel až po odpískání rozhodčích pod brankářem Trusem.
     
    37:01
    Grodno kompletní, po delší odmlce zde máme opět hru v plném počtu hráčů na obou stranách.
     
    38:00
    Varivončík vedl kotouč po levém křídle a snažil se svižnou střelou zaskočit Langhamera, ten však pohotově sklepl betony a kotouč zamířil mimo dosah brněnské svatyně.
     
    38:50
    Grodno se nyní snaží najít cestu přes střední pásmo, ale zatím marně, Kometa už běloruský tým do ničeho nepouští.
     
    39:48
    Brňané kontrolují závěr druhé třetiny a zdá se, že si do šaten opět ponesou dvoubrankový náskok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část hry přinesla dvě branky, po jedné na každé straně. Něman Grodno rozhodně předvedl lepší výkon než v úvodní dvacetiminutovce a chvílemi dokonce i českého mistra přehrával, především krátce po polovině základní hrací doby dokázal Něman ze svého náporu vytěžit kontaktní branku, když přesilovou hru využil Kislij. Kometa však záhy dokázal na branku odpovědět a opět se dostala do dvoubrankového vedení, když rovněž v přesilové hře udeřil Mikuš. Kometa pak hru opět kontrolovala, ale ofenzivně už nebyla tak mimořádně aktivní. Třetí třetina odstartuje v Brně v 19:47.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:33
    Něman v úvodu třetiny zahrozil, na modré čáře zachytil kotouč Kryškin a vypálil, kotouč k Langhamerovi sice nedoputoval, ale dostal se na hůl Levši, jenž se snažil z podobné pozice jako v první třetině překonat brněnského brankáře, ten však tentokrát jeho pokus dokázal zneškodnit.
     
    41:10
    Na druhé straně přihrával Plášek Hruškovi, jenž vystřelil z hranice levého kruhu, Trus byl připraven zasáhnout.
     
    42:24
    Něman se snaží najít cesty, které by vedly k delšímu pobytu v útočném pásmu, zatím se to však běloruskému týmu nedaří, protože Kometa je při obraně zodpovědná a rozhodně nechce připustit, aby se dostala pod tlak.
     
    43:15
    29 28 Nyní byl Něman hodně blízko ke kontaktní brance. Varivončik poslal kotouč zpoza branky na zcela volného Kislijeva, jenž byl při své koncovce zastaven jen za cenu faulu, kterého se dopustil Holík, jenž míří na trestnou lavici za hákování.
     
    43:59
    Něman drží útočné pásmo, po střele Lebedjeva však kotouč končí mimo ledovou plochu, směr kotouče prudce změnil svým zásahem bránící Dočekal.
     
    44:18
    Kometa půjde po druhé v utkání do tří. Dvě minuty za podrážení fasuje útočník Mueller. Dvojnásobná početní výhoda soupeře potrvá sedmapadesát vteřin.
     
    44:43
    Rána Petrova se pouze svezla po zadním mantinelu, Něman však nadále drží útočné pásmo.
     
    44:58
    Gulaši nyní osvobozuje Kometu a za obrovského potlesku haly vyhazuje kotouč do bezpečí.
     
    45:15
    Kometa už hraje ve čtyrech.
     
    45:44
    Zaťovič nyní napadá rozehrávku soupeře hluboko v útočném pásmu a sbírá pro svůj tým cenné vteřinky.
     
    45:59
    Nezdar v přesilové hře Němanu potvrzuje právě odpískané zakázané uvolnění.
     
    46:18
    Kometa hraje v plném počtu.
     
    47:02
    Leoš Čermák nyní po pravém křídle putoval s kotoučem do útočného pásma, předložil jej Zohornovi, jenž hledal výhodnou pozici pro Horkého, tentokrát však z této spolupráce branková radost nevznikla.
     
    48:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přidává důležitou pojistku ve svém vedení! JAN HRUŠKA si při své jízdě útočným pásmem narazil s Pláškem, jenž jej znovu našel na brankové čáře, odkud nebyl problém pro brněnského útočníka poslat kotouč tam, kam patří. Asistence: Karel Plášek, Lukáš Kašpar.
    48:41 HRUŠKA - 5:2
     
    49:13
    Nyní se vylučuje na obou stranách. Za Něman Grodno odsedí dvě minuty Pitule, za brněnskou Kometu Mikuš. Prvně jmenovaný vyfasoval 2 plus 2 minuty za faul loktem. Brněnský obránce pak menší trest za sekání.
     
    50:09
    Kometa rozebírá obranu Grodna jako stavebnici z Lega, nyní byl na konci celé akce Mueller, jenž trefil tyč Trusovy brány!
     
    50:48
    Po přihrávce Němce pálil jeho kolega z obrany Bartejs, Trus měl však na ránu brněnského beka luxusní výhled a bez problému ji ukryl ve své výstroji.
     
    51:05
    Něman se ve vlastním oslabení pokusil o protiútok, ale daleko nedošel, píská se postavení mimo hru.
     
    51:19
    Dnešní utkání sleduje 3240 diváků.
     
    51:38
    Čermák zpoza branky připravil další střeleckou pozici pro Muellera, tomu se však dnes zatím nedaří najít recept na brankáře Truse.
     
    52:43
    Něman se s kotoučem dostal do útočného pásma, ale krom střely Petrova se nic zásadního nestalo, brankář Langhamer zmiňovanou střelu bez problému vyrazil.
     
    53:50
    Alexander Maljavko přenechal kotouč Kryškinovi, jenž dostatečně dlouze mířil, ale trefil pouze připravenou vyrážečku brankáře Langhamera.
     
    54:19
    Brněnský kapitán Čermák nyní v individuální akci, kdy se snažil sám zavést kotouč až za Truse, bekhendové zakončení mu však nevyšlo podle jeho představ.
     
    55:44
    Po delší době hra přerušena, zakázané uvolnění Komety.
     
    56:47
    Kometa kontroluje kotouč a s ubíhajícím časem ji momentální trend hry maximálně vyhovuje, Něman se zatím k závěrečnému náporu nenadechuje.
     
    57:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Naopak Kometa zasazuje definitivní ránu soupeřovým nadějím! Hruška s Pláškem vybojovali kotouč v útočném pásmu a prvně jmenovaný jej předložil do mezikruží LUBOŠI HORKÉMU, jenž zaznamenává v dnešním utkání hattrick! Asistence: Jan Hruška, Karel Plášek.
    57:26 HORKÝ - 6:2
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:56
    Kometa už se nikam nežene a vyčkává, zda se ještě Něman pro něco nadchne.
     
    59:28
    Utkání se dohrává, tribuny brněnské DRFG arény začínají slavit úspěšnou odvetu.
     
    Konec zápasu.
     
    Kometa má za sebou třetí utkání v rámci skupinové fáze Ligy mistrů. Brňané dnes zvládli odvetu proti běloruskému Němanu Grodno a po výsledku 6:2 oplácí běloruskému mistrovi porážku z minulého týdne. Vítězství domácích je zcela zasloužené, Kometa ovládla první třetinu a po většinu zbytku utkání měla hru plně pod kontrolou. Program českého mistra pokračuje v neděli, kdy v DRFG aréně přivítá Berlín. Ode mne je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost při sledování přenosu a z Brna přeji příjemný zbytek večera.
     
    Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni:

    Tomáš Pitule (NEM)

    Luboš Horký (KOM) (20:22:44)

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 6. Horký (Zohorna, Němec), 8. Nahodil (Mueller, Štencel), 12. Horký (Nahodil, Zohorna), 34. Mikuš (Kašpar, Hruška), 49. Hruška (Plášek, Kašpar), 58. Horký (Hruška, Plášek) – 3. Levša (Remezov), 32. Kislij (Levša, Maljavko S.)


    HC Kometa Brno: Langhamer (Vejmelka) – Němec, Mikuš, Štencel, Gulaši, Bartejs, Malec, Mikyska – Mueller, Holík, Zaťovič, Kašpar, Hruška, Plášek, Köhler, Čermák, Dočekal, Horký, Nahodil, Zohorna.
    HK Něman Grodno: Trus (Šamankov) – Kryskin, Grišanov, Šuba, Derljuk, Choromando, Koršunov, Lebědjev, Petrov – Kislij, Remezov, Levša, Malinovsky, Smurov, Jeljušenko, Maljavko S., Pitule, Maljavko A., Kozači, Savinov, Varivončik.

    Rozhodčí: Nikolič (AUT), Pešina (CZE) – Lhotský, Svoboda (CZE)

    Diváci: 3240
    ocianews.com