IFK Helsinky – Bolzano 1:2 (1:2 po s.n.) | TPS – Mnichov 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Něman Grodno 6:2 (kon.)
Junosť Minsk – Malmö Redhawks 6:2 (kon.) | Frölunda – Zürich 4:2 (kon.) | Skellefteå – Tychy 6:2 (kon.)
Aalborg – Vienna Capitals 1:6 (kon.) | Salzburg – Cardiff 4:2 (kon.) | Bern – Växjö 4:3 (kon.)
konec
Junosť Minsk
6:2 (2:0, 2:0, 2:2)
Malmö Redhawks
Čtvrtek 06.09.2018, 18:00 • Čižovka-Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Junosť Minsk

    Minsku se v letošním ročníku Ligy mistrů nedaří. Ve dvou zápasech se mu nedařilo získat ani bod a je třetí jen díky lepšímu skóre. Podařilo se jim vstřelit čtyři branky, jenže jich inkasovali hned osm! Celkem se jim však daří v přesilovkách, jelikož mají úspěšnost 25%.

    Nejproduktivnější hráč:
    Michajl Stefanovič – 2 body (0+2).
     
    Malmö Redhawks

    Švédský hokejový tým je na tom o poznání lépe. Vede tabulku skupiny B, když vyhrál oba své dosavadní zápasy. Navíc v nich dal skvělých 12 gólů! Přesilovky má ještě lepší než jeho dnešní soupeř. Využil jich neskutečných 57,14%.

    Nejproduktivnější hráč:
    Lars Bryggman – 5 bodů (0+5)
     
    1. vzájemné utkání:

    Malmö – Minsk 4:1

    Branky a nahrávky: 1. Bryggman (Händemark), 10. Bryggman (Lerby, Komarek), 17. Sylvegård, 23. Görtz (Olofsson, Sylvegård) – 37. Grin (K. Brikun, Stefanovič).

    Malmö Redhawks: Alsenfelt (Gidbark) – Warg, Ekberg, Setkov, Mylläri, Lerby, Olsson, Forsberg, Cronholm – M. Sylvegård, Händemark, Bryggman – Storm, Wemmenborn, Hardt – E. Sylvegård, Komarek, Görtz – Olofsson, Janolhs, Rosdahl.

    Junosť Minsk: Borodulja (I. Brikun) – Barkovskij, Antonov, Kazakevič, Jerocho, Tarletskij, Mitškevič, Bogoslovskij, Rybčik – Kulakov, Razvadovskij, Kogalev – Grin, K. Brikun, Stefanovič – Volček, Lopačuk, Protasenja – Kaškar, Karakulko, Gajnetdinov.
     
    Úvodní sestavy:

    Junosť Minsk: I. Brokin (Borodulja) – Šočin, Antonov, Mickevič, Bogoleiša, Kazakevič, Tarleckij, Nogačjov, Jerokho – Grin, K. Brikun, Stefanovič – Kulakov, Razvadovskij, Kogalev – Lopačuk, Drozd, Protasenja – Kaškar, Karakulko, Gajnetdinov.

    Malmö Redhawks: Alsenfelt (Nihlstorp) – Ekberg, Warg, Olsson, Lerby, Öhman, Mylläri, Rosdahl, Setkov – Sylvegård, Händemark, Bryggman – Sylvegård, Komarek, Görtz – Olofsson, Forsberg, Janolhs – Strom, Wemmenborn, Hardt.

    Rozhodčí: Müller, Amosov – Kliaščeunikau, Paliakou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Utkání nám odstartovalo! Domácí Minsk nastupuje v červených dresech, zatímco hokejisté hostujícího Malma v bíločerné kombinaci.
     
    00:48
    A v první minutě jsme viděli také první střelu utkání. Hráč domácího celku si najel k mantinelu a pálil na vzdálenější tyč. Alsenfelt bez potíží vyrazil.
     
    01:24
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Martin Janolhs – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    02:02
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Tak to bylo rychlé! Minsk využil přesilovou hru a dostává se jako první do vedení. Puk se odrazil k EDUARDOVI GRINOVI, jenž z první prostřelil hostujícího gólmana. Asistence: Kirill Brikun a Sergej Drozd.
    02:02 GRIN - 1:0
     
    03:16
    Hráči v červených dresech jsou na začátku utkání aktivnější a Malmö se ještě nedostalo pořádně do útočné třetiny. Švédský tým se bude muset zvednout.
     
    04:01
    Teď už se však podařilo hostujícímu týmu usadit se v útočném pásmu, kde rozjel kombinaci. Nakonec od modré vypálil Öhman, jehož ránu Brikun chytil do lapačky.
     
    04:34
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Parádní start do utkání v podání Minsku, jelikož vede už o dvě branky! Běloruský tým byl důrazný u mantinelu, díky čemuž se dostal k puku. Před bránou byl navíc úplně volný JEGOR GAJNETDINOV, jenž procpal kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Alexandr Karakulko.
    04:34 GAJNETDINOV - 2:0
     
    05:10
    A Malmö, které doposud vyhrávalo zápasy bez větších potíží najednou neví, kudy kam. Vypadá to, že Minsk se na svého soupeře dobře připravil, ale ještě zbývá spousta času do konce zápasu.
     
    05:59
    Na druhé straně přišlo nahození z velké vzdálenosti, které Brikun vyrazil do rohu. Zde vybojovali puk hosté a Olofsson dostal puk do ideální palebné pozice, odkud trefil jen připraveného brankáře!. Poté se strhla menší mela u domácí klece, ale vylučovat se nebude.
     
    06:16
    Vyloučení v týmu Junosť Minsk (Jegor Gajnetdinov – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    06:30
    Hostující hokejisté mají velmi dobrou možnost na snížení stavu. Hned od začátku kombinovali ve svém útočném pásmu a Brikun si musel připsat jistý zákrok.
     
    07:24
    Místo toho ale mohli jít domácí do tříbrankového vedení, a to hned dvakrát! Dvakrát jeli hráči Minsku sami na gólmana, přesto je to stále o dvě branky. Nejprve předvedl dobrý zákrok Alsenfelt. Podruhé šla střela mimo.
     
    08:05
    Hráči Redhawks utahují smyčku kolem obranné čtyřky, která začíná být viditelně unavená. Nakonec se jí však podařilo odpálit puk přes celé hřiště a vystřídat.
     
    08:57
    Hostujícímu týmu se přesilová hra neúprosně krátí. Navíc si v ní nedokázal připsat žádný nebezpečný pokus, naopak. Mohl několikrát inkasovat.
     
    10:16
    A je po přesilové hře! Minsk ji bránil velmi dobře a svého soupeře pustil jen k chvilkovému tlaku. Švédům se naopak početní výhoda moc nepovedla.
     
    10:47
    Gajnetdinov měl další dobrou šanci na vstřelení druhé branky v zápase! Ocitl se sám před brankářem, jenže puk mu na poslední chvíli sjel a běloruský útočník ani nezakončil.
     
    11:34
    U puku jsou nyní hráči hostujícího týmu, avšak zatím je to hra po mantinelu. Přesto se nakonec dostali ke střele, kterou obětavým zákrokem zastavil obránce.
     
    12:13
    A Malmö musí začínat znovu od své branky. Zkoušeli to dlouhou přihrávkou o zadní mantinel, a nakonec se k puku dostali. Poté se ještě srazil domácí obránce se svým gólmanem, ale hosté toho nevyužili.
     
    12:56
    O chvilinku později už to ovšem gólovka byla! Sám na hranici brankoviště se objevil útočník Redhawks, jenž nedokázal poslat puk do sítě.
     
    13:06
    Máme zde druhou komerční přestávku. Těsně před ní pálil hostující obránce od modré, ale Brikun si ucpal mezírku mezi tělem a rukou. Malmö začíná stupňovat své tempo.
     
    13:41
    Střely na bránu: 6 – 9
     
    14:08
    Další závar před bránou Brikuna. Ten jen vyrazil střelu od modré vedle sebe, jenže Rosdahl nedokázal zvednout puk nad jeho beton. To byla dobrá šance.
     
    14:40
    Znovu museli začínat hráči hostujícího týmu až od své brány. Rychlým přechodem se dostali až k ohrožení branky, ale nakonec skončil v bráně jen Sylvegård, kterému k tomu hodně pomohl protihráč.
     
    15:20
    Je vidět, že hráči hostujícího týmu se z úvodní pasáže oklepali a v tomto čase diktují temp hry a mají velkou převahu střel, góly však nepřichází.
     
    16:02
    V nadějném útoku zastavil Wemmenborna jeho spoluhráč, který byl v útočné třetině dávno před tím než on. Škoda pro hosty, Wemmenborn měl dobrou rychlost.
     
    16:43
    Jinak se ale v této pasáži nehraje moc pohledný hokej. Kombinaci hodně brzdí nepřesnosti a domácí se spíše brání, než že by útočili.
     
    17:52
    Lopačuk se snažil vysoko napadat rozehrávku soupeřova týmu. Pro hosty to však nebyl nejmenší problém a ve čtveřici hráčů v pohodě vykombinovali.
     
    18:06
    Gólová šance na straně Malma! Parádní střelu zápěstím vyslal jeho hráč. Brikun byl překonán, ale puk zastavila vzdálenější tyčka.
     
    18:42
    Domácí hokejisté jsou pod tlakem, jenže Malmö zatím svou převahu nedokázalo vyjádřit gólově. Minsk se osvobodil jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    19:00
    Byla ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    19:11
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Jens Olsson – 2 min., sekání).
     
    19:38
    Dobře hráči Redhawks šetří čas. S ničím se neukvapili, vyvezli puk do útočného pásma, kde o něj několik vteřin bojovali. Třetina skončí za stavu 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi velmi zajímavá první třetina utkání hokejové Logy mistrů mezi Minskem a Malmö. Po té vede domácí Junosť 2:0, když oba dva góly vstřelil na začátku utkání. Poté se Malmö zvedlo a bylo lepším týmem, jenže svou převahu nedokázalo zúročit gólově. Uvidíme, co nám přinese zbytek utkání.
     
    Statistiky první třetiny:

    Střely: 8-19
    Střely na bránu: 7 – 16
    Přesilové hry: 1/2 – 0/2
    Vhazování: 8 – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 18:54.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Už nám začala i druhá třetina. Její začátek odehrají hráči hostujícího týmu v oslabení. To bude trvat ještě necelou minutu.
     
    20:42
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Nebude, jelikož Minsk využívá i tuto přesilovou hru a dostal se do vedení o tři branky! MICHAIL STEFANOVIČ dostal nabito od mantinelu a jeho rána z první zapadla k bližší tyči. Alsenfelt neměl čas reagovat. Asistence: Eduard Grin a Kirill Brikun.
    20:42 STEFANOVIČ - 3:0
     
    21:18
    A domácí měli další možné příležitosti na vstřelení gólu.Tentokrát Alsenfelt vytáhl několik velmi dobrých zákroků a zachránil svůj tým od další inkasované branky.
     
    22:14
    Minsk tedy vlétl do druhé třetiny stejně jako do té první. Podaří se mu přidat další branku? Nebo se Malmö zase vzchopí a přebere iniciativu?
     
    22:58
    Kogalev bojoval o kotouč v útočném pásmu jako lev, ale nevybojoval ho. Malmö tak může začít s postupnou kombinací.
     
    23:21
    A ta nebyla vůbec špatná, jelikož mohlo být sníženo! Händemark dostal puk na osu hřiště a jel sám na gólmana. Toho si položil, ale nedokázal dostat puk do horních pater brány!
     
    24:28
    Eduard Grin poslal kotouč přesně na hůl svého soupeře. Měl jediné štěstí, že to byl v útočné třetině a Malmö toho nedokázalo využít rychlým protiútokem.
     
    24:40
    Vyloučení v týmu Junosť Minsk (Sergej Bogolejša – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Emil Sylvegård – 2 min., hrubost).
     
    25:29
    Stanislav Lopačuk se objevil ve velmi dobré pozici s kotoučem na holi, ale z hranice brankoviště nedokázal překonat hostujícího gólmana.
     
    26:13
    Při hře ve čtyřech se toho ale zatím moc nestalo. Oba brankáři si sice museli připsat nějaký zákrok, ale ten rozhodně nepatřil do kategorie fantastických.
     
    26:43
    Oba týmy hrají v plném počtu! Moc vzrušení nám tedy hra ve čtyřech nepřinesla. nN druhou stranu druhá třetina je trochu slabší než ta první.
     
    27:20
    Malmö se usadilo v útočné třetině, ale k něčemu nebezpečnému to nevedlo. Hráč hostí se pokusil o střelu, jenže ta byla zablokována prvním soupeřem.
     
    27:54
    Alsenfelt si zatím musel připsat těžší zákroky než jeho soupeř na druhé straně. Obrana mu dnes moc nepomáhá. Tentokrát vytáhl reflexivní zákrok lapačkou.
     
    28:21
    Před Birukinem byla clona několika hráčů. Proto se hostující obránce rozhodl pro střelu od modré, avšak domácí gólman má puk v lapačce.
     
    28:49
    Forsberg přenechal zadovkou kotouč Olofssonovi, který už si ho rovnal na střelu. Na poslední chvíli mu do hokejky plácl soupeř a kotouč mu utekl.
     
    29:29
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (AntonMylläri – 2+2 min, vražení na hrazení).
     
    29:44
    Přesilovou hru sice mají domácí hokejisté, ale do dobré šance se dostali ti hostující. Jeden z hráčů Minsku upadl, díky čemuž se ke kotouči dostal útočník hostí. Předložil ho před bránu, kde jeho spoluhráč zakončil, ovšem Brikun vytáhl zákrok lapačkou!
     
    30:55
    Ne, Junosťu se početní výhoda zatím vůbec nedaří. Do dalšího útoku se vydali Redhawks, ale jejich útočné snažení nedošlo ani ke střele.
     
    31:41
    Konečně se hokejisté v červeném dostali do tlaku v útočné třetině a hned z toho byla dobrá šance! Gajnetdinov dostal nabito na modrou a Alsenfelt měl co dělat, aby jeho ránu do protipohybu vykopl.
     
    32:31
    Z přesilové hry zbývá poslední minuta a domácí toho zase tak moc nepředvedli. Malmu se opět podařilo vyhodit přes všechny čáry a čtyřka může vystřídat.
     
    33:29
    Tentokrát domácí hráči svou přesilovou hru nevyužili, navíc v ní neměli nijak velký tlak. Malmö tedy hraje v pěti a může znovu útočit.
     
    34:09
    Puk se všemožně odrážel před brankovištěm domácích. Nakonec do puku plácl Rosdahl, jehož střela se zastavila o hradbu těl před gólmanem.
     
    35:06
    Hostující hráč se již natahoval po odraženém puku, ale nakonec mu kousek chyběl! To byla škoda, jinak by dával do prázdné a mohlo to být o dvě branky.
     
    35:39
    Malmö Redhawks by se zápasem rádo něco udělalo, ale ve druhé třetině to není výkon, jako v té první. Minsk se zlepšil v bránění a k ničemu ho nepouští.
     
    36:28
    Zatím je druhá perioda taková nemastná neslaná. Ani jeden z týmů se nemůže dostat do souvislejšího tlaku a kombinace brzdí nepřesné přihrávky.
     
    37:02
    Marcus Sylvegård zůstal ležet na ledě poté, co se mu nepříjemně proplo koleno. Se útočníkem hostujícího týmu to nevypadá nejlépe a pro dnešek nejspíše končí! Na střídačku ho podpírají dva spoluhráči a Sylvegård jde rovnou do šatny!
     
    37:34
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Martin Janolhs – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:59
    Utkání se nám o něco přiostřilo v osobních soubojích. V přesilové hře je Minsk v útočném pásmu, ale obrana hostí zatím odolává.
     
    38:31
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Na tuhle parádní akci už však obranná čtyřka nestačila a Junosť vede již o čtyři góly! Kulakov vyslal skvělou křižnou přihrávku na zcela volného ALEXANDRA KOGALEVA, který to měl s dorážkou do prázdné brány jednoduché. Asistence: Alexandr Kulakov a Stanislav Lopačuk.
    38:31 KOGALEV - 4:0
     
    39:23
    Hostující tým by rád odpověděl na změnu skóre do konce druhé třetiny, ale má k tomu již minimum času. Navíc Minsk se dobře brání.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu Junosť Minsk (Sergej Drozd – 2 min., držení).
     
    40:00
    Branka nakonec není uznána, jelikož padla těsně po skončení druhé třetiny! Minsk tak stále vede o čtyři branky a Redhawks budou hrát úvod třetí periody v přesilovce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi i druhá třetina, která již neměla takový spád jako ta první, přesto v ní Minsk znovu vstřelil dvě branky a jde si pro tři body v tomto utkání. Malmö sice ještě vstřelilo branku, jenže ta padla chvilku po zaznění sirény, a tak nemohla být uznána.
     
    Statistiky po druhé třetině:
    Střely: 21 – 32
    Střely na bránu: 15 – 25
    Přesilové hry: 3/5 – 0/3
    Vhazování: 16 – 28
     
    Další třetina začne přibližně v 19:52.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Máme před sebou nejspíše posledních dvacet minut dnešního utkání a Malmö čeká ještě velká část přesilové hry.
     
    40:35
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    A už je to "jen" o tři branky, jelikož hostující tým využívá přesilovou hru! KONSTANTIN KOMAREK dostal puk na vrcholek kruhu a jeho rána se zastavila až o síť v bráně. Asistence: Anton Öhman a Max Görtz.
    40:35 KOMAREK - 4:1
     
    41:50
    Hostující hokejisté pokračují v dobrém vstupu do třetí periody. Podařilo se jim vybojovat puk v útočném pásmu, ve kterém se i jen tak tak udrželi. Nakonec přišlo nahození od modré, které raději skryl Brikun pod lapačkou.
     
    42:34
    Hostující obránce dostal nabito od svého spoluhráče a jeho rána jen prolétla okolo tyčky domácí brány. Minsk se ještě nedostal do útočné třetiny.
     
    43:10
    Další zraněný hráč na hostující straně! Bryggman dostal nepříjemný úder loktem do hlavy. Na střídačku mu také pomáhali spoluhráči a i tento hráč zamířil rovnou do kabin. Je otázkou jestli jen na nějaké menší šití nebo kvůli otřesu mozku.
     
    43:10
    Vyloučení v týmu Junosť Minsk (Kiril Brikun – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Fredrik Händemark – 2 min., hrubost).
     
    43:58
    Při hře ve čtyřech jsou zatím aktivnější hráči hostujícího týmu. Zatím se však marně pokoušejí dobýt bránu domácích, ti je do gólovky nepouští.
     
    44:29
    Vyloučení v týmu Junosť Minsk (Sergej Drozd – 2 min., držení).
     
    45:10
    Oba hříšníci, kteří byli vyloučení kvůli hrubosti jsou již na ledě. Redhawks tak budou hrát přesilovou hru. Na jejím začátku jsou v útočné třetině.
     
    45:44
    Po vhazování se podařilo domácím hokejistům vyvézt puk a našetřit tím cenné vteřinky. Ani na podruhé se hostům nepovedlo přejet červenou čáru.
     
    46:05
    Naopak mohli sami inkasovat! Osamocený ujel domácí hráč, který zkoušel bekhendový blafák. Bohužel pro Minsk přestřelil!
     
    46:29
    Junosť hraje v plném počtu.
     
    46:45
    Vyloučení v týmu Junosť Minsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Marcus Sylvegård.
     
    48:00
    V přesilové hře domácího týmu se zatím nestalo vůbec nic důležitého. Malmö se bez problémů brání a vyhazuje jeden puk za druhým.
     
    48:32
    Jeden z hostí přišel o hokejku, jenže Redhawks opět vyhodili přes všechny čáry, a tak to pro ně nebyl žádný problém. Toto oslabení ubrání.
     
    48:45
    Švédský tým hraje v pěti!
     
    49:53
    Hra nám absolutně ztratila na tempu. Hosté by se chtěli dostat do útočného pásma a něco kloudného zde vymyslet, jenže se jim to vůbec nedaří!
     
    50:36
    Navíc o kotouč velmi rychle přišli. Minsk tak mohl v klidu začít s útokem od své branky, navíc ani nikdo nenapadal rozehrávajícího hráče.
     
    51:01
    Ovšem ani Minsk se daleko nedostal. V útočné třetině ztratil puk a Malmö se vydalo do protiútoku. Brikun si připsal celkem snadný zásah lapačkou.
     
    51:50
    Velké problémy měl Brikun s nahozením ze skoro nulového úhlu. To totiž bylo tečováno jeho spoluhráčem a domácí gólman měl co dělat, aby škrtl puk alespoň kouskem lapačky!
     
    52:44
    Závar před bránou Minsku gólem nekončí! Brikun se ještě hodně vztekal, jelikož byl nejspíše někým atakován, ale píšťalka rozhodčích zůstává němá.
     
    53:22
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Jens Olsson – 2 min., podrážení).
     
    53:23
    Máme zde poslední komerční přestávku, po které budou hrát domácí početní výhodu, což jim může naprosto vyhovovat, jelikož vedou o tři branky.
     
    53:53
    Hromada osobních soubojů se odehrála v útočném pásmu domácích s tím, že některé byly rozhodně za hranou. Minsk se však nadále drží v pásmu.
     
    54:21
    A obranná čtyřka začíná být unavená, jelikož je zde celou minutu oslabení. Junosť se snaží prokombinovat až do brány, což se mu zatím nedaří.
     
    54:53
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Nakonec se ovšem přece jen prosazuje! Obranná čtyřka tam byla celé oslabení a už viditelně tahala nohy. Puk na střed dostal , jehož střelu ještě zvládl Alsenfelt vyrazit. Puk se však odrazil přesně na hůl ALEXANDRA KULAKOVA, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Pavel Razvadovskij a Stanislav Lopačuk.
    54:53 KULAKOV - 5:1
     
    55:50
    Po dalším útoku hostujícího týmu se strhla slušná mela před bránou domácích. Zapojili se do ní skoro všichni hráči, ale rozhodčí je od sebe rychle odtrhli. Nějaká vyloučení se dají očekávat.
     
    55:50
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Emil Sylvegård – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Junosť Minsk (Kirill Brikun – 2+2 min, hrubost).
     
    56:57
    Do konce utkání nám zbývají poslední tři minuty a o vítězi je rozhodnuto. Malmö se sice snaží, jenže jeho útok dnes není vůbec produktivní.
     
    58:00
    Naopak Minsk se velmi dobře brání a podniká útočné výpady. Ty sice většinou nekončí ani střelou, jenže vteřinky se mu daří šetřit dobře.
     
    58:11
    Malmö Redhawks to naopak zkouší ze všech možných pozic, jenže většina střel je nepřesná. Přesto si musel tentokrát Brikun připsat jistý zákrok.
     
    58:46
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Tak tohle je debakl pro hosty, kteří před tímto zápasem vedli tabulku! ALEXANDR KOGALEV dostal puk a neměl komu nahrát. Proto se rozhodl pro rychlou střelu, která propadla až do brány! Asistence: Sergej Drozd.
    58:46 KOGALEV - 6:1
     
    59:00
    Poslední minuta do konce utkání!
     
    59:50
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    To je parádní konec zápasu! MALTE SETKOV vyslal hned dvě dobré střely. První sice jen zaduněla o mantinel, jenže ta druhá skončila v síti. Parádní střela! Asistence: Frederik Storm.
    59:50 SETKOV - 6:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! V zápase, ve kterém byli favorité hosté, nakonec hosté schytali jasný debakl. Minsk si svých šest branek rozložil rovnoměrně do každé třetiny, jelikož ve všech vstřelil dvě. Malmö sice snížilo na začátku třetiny stav a chvíli to vypadalo na drama, jenže domácí zápas kontrolovali a došli si pro výhru.
     
    Statistiky po celém zápase:
    Střely: 28 – 52
    Střely na bránu: 20 – 38
    Přesilové hry: 4/7 – 1/4
    Vhazování: 23 – 37
     
    Utkání sledovalo 3469 diváků!
     
    Ode mě to je pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:31:10)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 3. Grin (K. Brikun, Drozd), 5. Gajnetdinov (Karakulko), 21. Stefanovič (Grin, Brikun), 39. Kogalev (Kulakov, Lopačuk), 55. Kulakov (Razvadovskij, Lopačuk), 59. Kogalev (Drozd) – 41. Komarek (Öhman, Görtz), 60. Setkov (Storm)


    Junosť Minsk: I. Brikun (Borodulja) – Šočin, Antonov, Mickevič, Bogoleiša, Kazakevič, Tarleckij, Nogačjov, Jerokho – Grin, K. Brikun, Stefanovič – Kulakov, Razvadovskij, Kogalev – Lopačuk, Drozd, Protasenja – Kaškar, Karakulko, Gajnetdinov.
    Malmö Redhawks: Alsenfelt (Nihlstorp) – Ekberg, Warg, Olsson, Lerby, Öhman, Mylläri, Rosdahl, Setkov – Sylvegård, Händemark, Bryggman – Sylvegård, Komarek, Görtz – Olofsson, Forsberg, Janolhs – Strom, Wemmenborn, Hardt.

    Rozhodčí: Müller, Amosov – Kliaščeunikau, Paliakou

    Diváci: 3469
    ocianews.com