IFK Helsinky – Bolzano 1:2 (1:2 po s.n.) | TPS – Mnichov 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Něman Grodno 6:2 (kon.)
Junosť Minsk – Malmö Redhawks 6:2 (kon.) | Frölunda – Zürich 4:2 (kon.) | Skellefteå – Tychy 6:2 (kon.)
Aalborg – Vienna Capitals 1:6 (kon.) | Salzburg – Cardiff 4:2 (kon.) | Bern – Växjö 4:3 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
Cardiff Devils
Čtvrtek 06.09.2018, 19:30 • Eisarena Salzburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Hezký čtvrteční večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Hokejová Liga mistrů, nebo chcete-li Champions Hockey League je už v plném proudu a ode dneška jsou na programu další zápasy ve skupinách. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy EC Red Bull Salzburg (Rakousko) a Cardiff Devils (Wales).
     
    EC Red Bull Salzburg (Rakousko)

    Domácí hokejisté ze Salzburgu jsou v tabulce ve skupině G na třetím místě, když získali tři body. První duel v novém ročníku v Lize mistrů zvládli a porazili dnešního soupeře z Cardiffu na jeho ledě 5:2. Poté cestovali do Švédska, kde na ně čekal silný soupeř v podobě Växjö Lakers a ten pozici favorita potvrdil a zvítězil 5:2. Nyní se Salzburgští poprvé letos v LM představí před svými diváky a rozhodně by rádi přidali další důležité body do tabulky. Uvidíme, jak si podruhé nad Cardiffem povedou.
     
    Cardiff Devils (Wales)

    Hosté z Cardiffu zatím okupují poslední, tedy čtvrtou příčku ve skupině, když si na své konto připsali jeden bod. Jak už bylo zmíněno, doma nestačili na Salzburg v poměru 2:5 a hned na to přišla další prohra se švýcarským Bernem, který vyloupil led Devils po výhře 3:2 v prodloužení. Ďáblové si tak připsali alespoň jeden bod, na který se pokusí dnes navázat. Proti Red Bullu to však nebudou mít vůbec jednoduché. Ale třeba hosté překvapí a ve druhém duelu se Salzburgem už svého soupeře potrápí. Čeká nás další zajímavý zápas v Lize mistrů, tak si ho nenechte ujít.
     
    Statistiky prvního duelu

    Cardiff Devils – EC Red Bull Salzburg 2:5
    Branky a nahrávky: 28. Ulmer (Pope, Morissette), 40. Hedden (Pope, Louis) – 11. Heinrich (Cijan), 13. Heinrich (Huber), 16. Hughes (Gazley, VandeVelde), 25. Schiechl (Viveiros, Huber), 57. Štajnoch (Duncan, Raffl)

    Rozhodčí: Barcelo G. (Fra), Halas P. (Cze)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    EC Red Bull Salzburg: Herzog (Michalek) – Trattnig (C), Viveiros, Pallestrang, Raymond, Regner, Heinrich (TS), Jakubitzka – Hochkofler, Schiechl, Huber – Gazley, Winkler, Baltram – Hughes, Vandevelde, Herburger – Harris, Duncan (A), Raffl (A)

    Cardiff Devils: Bowns (Murdy) – Batch, Richardson (A), Blood, Reddick, Louis, Fournier – Bentivoglio, Martin (A), Pope – Hedden (TS), Ulmer, Faryna – Linglet, Dixon, Haddad – Morissette (C), Myers, Moore – Rutkis

    Rozhodčí: Haszontis, Piragić – Zgonč, Németh.
     
    Dozněly hymny obou zemí a za malý okamžik tak bude moci utkání začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí hokejisté se dostali do útočné třetiny, na branku hostů však nevystřelili. Hosté tak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    01:11
    Pallestrang vyslal střelu z levého kruhu a Ben Bowns musel zasahovat. Poté puk poslal mezi své spoluhráče, kteří míří do útoku.
     
    01:35
    Ovšem hosté se v útočné třetině příliš dlouho neohřáli a ztratili kotouč. U něho jsou znovu hráči Red Bullu a a míří do další útočné akce před Bownsem.
     
    02:15
    Ze strany domácích je to zatím útočný hokej, ti hosty prakticky k ničemu nepouštějí a zatím v podstatě útočí jen oni. I nyní jsou u puku a zakládají další akci.
     
    02:55
    Thomas Raffl se dopustil ofsajdu a hra je vykázána zpět do středního pásma. Tam se bude vhazovat blíže hostující brance.
     
    03:27
    Mario Huber objel hostující branku, do zakončení před ní se však nedostal. Navíc hosté faulovali a bude se vylučovat. Domácí mají ponechanou výhodu.
     
    03:32
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Bryce Reddick – 2 min., držení).
     
    04:10
    Domácí se usadili v pásmu Cardiffu, ovšem hosté se dokázali dostat na kotouč a vyhazují ho až před branku Lukase Herzoga. Salzburg tak bude muset zakládat další akci z vlastního obranného pásma.
     
    05:15
    Další osvobození Cardiffu a vypadá to, že hosté své první oslabení, které hrají více než dobře, zvládnou.
     
    05:32
    Reddick skáče na ledovou plochu a jeho tým je kompletní.
     
    05:48
    Salzburg právě vstřelil branku!
    I když už domácí nehráli v početní výhodě, přesto udeřili. Po pěkně sehrané kombinaci uklidil ťuknutím hole puk za Bownsova záda MARIO HUBER a otevírá tak skóre dnešního duelu – 1:0. Asistence: Michael Schiechl a Peter Hochkofler.
    05:48 Mario HUBER - 1:0
     
    06:59
    Domácí jsou i nadále v tlaku a hosté jen vyhazují puky do bezpečí. Lepším týmem je tak jednoznačně zatím Salzburg.
     
    07:41
    Hedden střílel z levého kruhu a postaral se o vůbec první velkou šanci na straně Cardiffu. Herzog jeho projektil lapil a poté přerušil hru. Následuje také první komerční přestávka.
     
    08:02
    Hosté po této šanci ožili a natlačili se opět před branku domácích. Lingletova rána ale skončila jen vedle Herzogovy branky. Domácí tak otáčejí hru na druhou stranu.
     
    08:41
    Mario Huber si sjel do prostoru mezi kruhy, ke střele se ale nedostal. Nicméně domácí stále drží útočné pásmo a kombinují před Bownsem. Navíc si vynutili faul a budou hrát další přesilovou hru.
     
    08:57
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Mark Louis – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:10
    Hráči Red Bullu se už uhnízdili v útočném pásmu a na Bownse šla další střela. S tou si však hostující brankář poradil, kotouč však vyhodil jen na hokejky domácích.
     
    09:42
    Dominique Heinrich dostal nabito na levý kruh a jeho dělovka prosvištěla jen těsně vedle branky Cardiffu. Hostům se zatím nedaří vyhodit kotouč z pásma.
     
    10:20
    Ještě něco málo přes půl minuty mají domácí na to, aby využili přesilovou hru. Jsou stále v útočném pásmu, ale před brankářem Bownsem se jim zatím nedaří ji proměnit.
     
    10:57
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    11:33
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Layne Viveiros – 2 min., sekání).
     
    11:49
    Hosté mají šanci na srovnání stavu skóre v nabídnuté přesilové hře. Už jsou v pásmu Red Bullu a kombinují před Lukasem Herzogem.
     
    12:14
    Jenže domácí hráči se dokázali dostat ke kotouči a vyhazují ho až před Bownse. Hosté zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    12:45
    Peter Hochkofler získal puk, ale nepodařilo se mu ho vyhodit z pásma. Hosté tak stále kombinují před Herzogem. A po přerušení hry se bude vhazovat znovu před domácím brankářem.
     
    13:10
    Domácí se vymanili z menšího tlaku a vyhazují puk až před hostující branku. Tohle oslabení už s největší pravděpodobností zvládnou.
     
    13:33
    Viveiros je na ledě a Red Bull je v plném počtu.
     
    13:59
    Dario Winkler si nabruslil podél pravého mantinelu do prostoru mezi kruhy, kde vyslal jedovku na Bownse, ten si s ní však poradil.
     
    14:30
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    14:34
    Sean Bentivoglio se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy, ovšem proti němu vytasil pozorný zákrok Herzog.
     
    14:58
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí hráči navyšují své vedení. Po střele Hughese těsně před Bownsem doklepl puk z bekhendu za jeho záda CHRISTOPHER VANDEVELDE a hostující brankář musel už podruhé lovit puk ze své sítě – 2:0. Asistence: John Hughes a Brent Regner.
    14:58 Christopher VANDEVELDE - 2:0
     
    15:25
    Domácí jsou na koni a opět zahrozili před hostující brankou, tentokráte však zasáhla pozorná obrana Cardiffu a vyhazuje puk od své branky.
     
    17:00
    Brant Harris se dostal do dobré pozice ke střele, před Bownsem ale kotouč dobře netrefil a akce skončila.
     
    17:25
    Na druhé straně střílel nebezpečně Faryna, ale jeho dělovku pohotově chytil Lukas Herzog.
     
    18:26
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Ben Blood – 2 min., hákování).
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:13
    Hosté se dokázali osvobodit a posílají puk až před domácí branku. Domácí tak musejí začínat zase od začátku od své branky.
     
    19:39
    A už jsou znovu v útočné třetině, kde kombinují před Bownsem. Ten zatím drží svůj tým a vyhazuje puky do bezpečí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli dvě branky a obě v síti hostů. Domácí jsou zatím aktivnějším týmem a vedou zaslouženě. Hosté budou muset dotahovat své dvoubrankové manko. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně ve 20:20.
     
    Střely na branku: 15 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    20:51
    Domácí podrželi puk ve vlastním pásmu a hned ho poté zavezli do útočného pásma. Tam poté Bowns předvedl přesný zákrok a neinkasoval.
     
    21:24
    Salzburgští se znovu dostali před branku hostů, kde střílel Vandevelde, ale jeho pokus byl sražen pouze do ochranné sítě.
     
    21:59
    Raphael Herburger se napřáhl v prostoru mezi kruhy a opět zaměstnal hostujícího brankáře, který tak musel sklapnout své betony, aby svůj tým podržel.
     
    22:53
    Ryan Duncan pomohl obraně a vyrazil puk, který se ocitl nechráněný před Herzogem daleko od vlastní branky.
     
    23:50
    Hlavní sudí má zdviženou pravici, domácí mají ponechanou výhodu a pokud ji nevyužijí, čeká je další přesilová hra.
     
    24:14
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Ben Blood – 2 min. + 2 min., faul loktem).
     
    25:12
    Hosté se zatím v oslabení dobře brání a navíc se dostali už dvakrát do šance. Domácím se tato přesilovka vůbec nedaří.
     
    25:35
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se první část přesilovky domácím vydařila. V jejím závěru nadvakrát uklidil kotouč do hostující branky BRANT HARRIS a domácí mají tříbrankový náskok. Navíc budou hrát další dvě minuty přesilovou hru – 3:0. Asistence: Dustin Gazley a Robert Raymond.
    25:35 Brant HARRIS - 3:0
     
    27:20
    Domácí ale druhou část nedokázali zatím využít, i když se dlouho drželi v útočném pásmu. Nyní mají puk hosté a vypadá to, že druhý trest Blooda zvládnou.
     
    27:35
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    28:06
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Josh Batch – 2 min., krosček).
     
    28:18
    Moc dlouho plný stav hostům nevydržel a jdou do dalšího oslabení.
     
    28:24
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A i tuto přesilovou hru domácí využívají. RAPHAEL HERBURGER dostal nabito od Hughese na vrchol levého kruhu, odkud dělovkou nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci – 4:0. Hráči Red Bullu tak mají velmi dobře nakročeno k výhře v dnešním duelu. Asistence: John Hughes.
    28:24 Raphael HERBURGER - 4:0
     
    29:15
    Thomas Raffl si nabruslil na levý kruh, stahovačkou proti Bownsovi ale neuspěl. Domácí hrají v absolutní pohodě a snaží se bavit diváky pěknými akcemi.
     
    30:24
    Na druhé straně si musel dávat pozor Lukas Herzog, který čelil dvěma hostujícím střelám. Odolal a udržel tak své čisté konto.
     
    30:52
    Další střela z hole Richardsona zamířila na domácí branku, kde lapačkou zakročil znovu Lukas Herzog a po svém zákroku raději podržel hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    30:52
    Následuje další komerční přestávka.
     
    31:28
    Hosté se dlouho drží v útočném pásmu a po dalším zákroku Herzoga v něm i zůstanou. Vhazuje se po pravici Lukase Herzoga.
     
    31:45
    Vandevelde se dostal do prostoru mezi kruhy a odtud vyslal další střelu, která skončila vysoko nad brankou Bownse. Ten si tak mohl oddychnout.
     
    32:47
    Hosté se snaží vsítit alespoň čestnou branku, jenže proti obraně Salzburgu jsou zatím bez šance. Domácí přebírají puk do své moci a míří na druhou stranu.
     
    33:34
    Sean Bentivoglio se napřáhl na levém kruhu, jeho dělovku však vykryl znovu pozorný Lukas Herzog. Ten nechal hru plynout a kotouč poslal spoluhráčům.
     
    34:17
    John Hughes pak přišel v útočném pásmu o kotouč, který Ben Blood zavezl do útočného pásma.
     
    34:50
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Tak hostům se nakonec povedlo snížit v závěru druhé třetiny. MICHAEL HEDDEN si všiml odraženého kotouče od Herzoga před jeho brankou a poté z bekhendu trefil jeho odkrytou klec – 4:1. Asistence: Joey Martin.
    34:50 Michael HEDDEN - 4:1
     
    35:49
    Hosté se dostali do dalšího zakončení před brankou domácího celku, ale tentokráte zasáhl Herzog, jenž svůj tým podržel. A poté také raději přerušil hru.
     
    36:15
    Joey Haddad si nabruslil do těsné blízkosti Lukase Herzoga, ovšem ten proti němu vytasil efektní semafor a poté nechal hru dále plynout.
     
    36:46
    Dario Winkler operoval mezi kruhy, přihrávky se však nedočkal a na druhou stranu se bleskově přesouvají hosté, kteří by potřebovali vsítit ještě jednu branku, aby byli částečně zpět ve hře.
     
    37:51
    Brant Harris dostal přihrávku na levý kruh, poté vyslal střelu, která skončila jen na Bownsovi. Ten sklapl betony, neinkasoval a raději podržel hru.
     
    38:11
    Daniel Jakubitzka sebral hostům puk a sám si nabruslil až do útočného pásma, kde se dostal do zakončení, chybělo tomu však více přesnosti.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:06
    Ben Blood obkroužil obránce domácích, jeho střela z úhlu však minula branku a skončila až v levém rohu kluziště.
     
    39:42
    Domácí to ještě zkusili před hostující brankou, kde se dostali do slibné šance, tu však zastavil Ben Bowns. A hned nechal hru pokračovat. Ještě tak pošle do útoku své spoluhráče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetině je minulostí. V ní se domácí celek dostal do čtyřbrankového náskoku, hosté však v závěru třetiny dokázali vsítit svůj první gól a sebrali tak Herzogovi jeho čisté konto. Zápas je sice v režii domácích, ale hosté ještě zbraně nesloží. Čeká nás tak ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 21:05.
     
    Střely na branku: 31 – 17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Hosté se po vhazování natlačili před domácí branku, kde střílel Ben Blood, ovšem jeho projektil zamířil jen vedle Herzogovy tyče.
     
    40:45
    Na druhé straně zamířila do podobného místa střela Pallestranga. Hned na to pak hosté zase otočili hru na druhou stranu.
     
    41:31
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Christopher Vandevelde – 2 min., držení).
     
    41:34
    Hosté mají k dispozici přesilovou hru a mohou se tak dostat do kontaktu se soupeřem.
     
    42:00
    Zatím se jim však početní výhoda nedaří a domácí hráči vyhodili kotouč daleko od své branky a odcházejí střídat.
     
    42:21
    Další osvobození Salzburgu, který vyhazuje puk až před hostující branku. Další akci tak hráči Cardiffu zakládají z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    43:31
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    44:00
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Lukas Herzog – 2 min., podrážení). Trest odpyká John Hughes.
     
    44:30
    A další početní výhoda pro Cardiff. Hosté tak mají další šanci, jak se domácímu celku dostat na dostřel.
     
    44:59
    Ale takhle to nepůjde. Domácí jim sebrali kotouč při zakládání akce a poslali ho až před Bownse.
     
    45:27
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Daniel Jakubitzka – 2 min., podrážení).
     
    45:35
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově přesilovou hru pět na tři využili, když střelu od modré čáry tečoval před Herzogem LAYNE ULMER a hráči Cardiffu ještě dýchají – 4:2. Asistence: Matthew Pope a Jake Morissette.
    45:35 Layne ULMER - 4:2
     
    46:38
    Domácí se osvobozují a posílají puk až před hostující branku. Hosté se bleskově vrací zase zpátky a pokusí se o gól, který by je dostal na dostřel jediné branky.
     
    47:09
    A další vyhození puku domácími hráči do bezpečí a přesilovka hostů se tak chýlí k samému konci.
     
    47:27
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    47:56
    Obrana domácích nyní čelila dalšímu útoku hostů, kteří čím dál více vystrkují růžky. Nyní se ale domácí dokázali vymanit a míří do útoku.
     
    48:30
    Následuje další komerční přestávka.
     
    48:36
    Před hostující brankou se zjevil John Hughes, ale jeho přízemní střela skončila jen mimo tři tyče. Na druhou stranu pak bleskově míří zase hosté.
     
    49:16
    Ryan Duncan číhal na pravé straně, kam dostal kotouč, po jeho stele ale skončil kotouč jen na boční konstrukci branky Cardiffu.
     
    50:22
    Herzog musel vytasit další zákrok proti jedovce Joshe Batche, který střílel z prostoru mezi kruhy. A hosté dále drží útočné pásmo.
     
    51:23
    Christopher Vandevelde si sjel na levý kruh a jeho střelu hasila obrana hostů. Ta zastavila další akci domácích. Nicméně stále se Salzburgští drží v útočné třetině.
     
    52:16
    Hosté zvyšují tempo, vycítili šanci a tlačí se před domácí bránu. Ovšem domácí obrana je k ničemu nepustila.
     
    52:49
    Dario Winkler střílel z prostoru mezi kruhy, proti jeho projektilu zasáhl Ben Bowns a nedopustil, aby domácí zápas rozhodli. Sami hosté pak zamířili do útoku.
     
    53:52
    Matthias Trattnig se dostal do dobré střelecké pozice, ovšem Ben Bowns vytasil efektní semafor a zastavil tak další domácí velkou šanci.
     
    54:26
    Domácí se snaží stále držet kotouč co nejdále od vlastní branky. To se jim dařilo, ale po chvilce se hosté usadili v jejich pásmu. A znovu se snaží o kontaktní branku.
     
    55:34
    Pallestrang zatáhl kotouč do útočného pásma, kde na něj ale nikdo ze spoluhráčů nedosáhl, následně pak se v pásmu hostů strhla menší potyčka několika hráčů.
     
    55:34
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Alexander Pallestrang – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Michael Hedden – 2 min., hrubost).
     
    56:24
    Hosté se usadili v útočném pásmu a dá se očekávat, že pokud v něm zůstanou, odvolají brankáře. Zatím se tak ale neděje.
     
    56:54
    Charles Linglet zavezl puk do útočného pásma a hosté zatápí domácímu brankáři. Ten proti střele Lingleta přikryl puk pod lapačkou a přerušil hru.
     
    57:24
    Nyní se do akce vydali domácí, ovšem zastavilo je postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    57:34
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:05
    Domácí zatím nepouštějí hosty k powerplay a drží kotouč v jejich pásmu. Stále tak drží svůj dvoubrankový náskok.
     
    58:20
    Peter Hochkofler se zjevil před brankou Bownse, ale ten dokázal sklapnout betony a po jeho střele mezi ně ukryl puk.
     
    58:54
    Hosté jsou bez brankáře a zkouší to se šesti bruslaři v poli.
     
    59:18
    Hráči Salzburgu získali v obranném pásmu puk a poslali ho do střední třetiny. Za gólem se neženou, raději se zaměřují na obranu.
     
    59:52
    Raffl už už byl u odkryté klece, ale jeden z hostů mu sebral kotouč a poslal ho do středního pásma. V tomto utkání se už nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté ještě ve třetí třetině vsítili jednu branku a vypadalo to, že se nadechují zabojovat o body, ovšem z jejich strany to už bylo vše. Ke snížení stavu skóre tak nepomohla ani závěrečná powerplay. Domácí své vedení udrželi a připisují si tři body do tabulky, hosté odjedou bez bodů.
     
    Utkání sledovalo 1 467 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:44:06)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Huber (Schiechl, Hochkofler), 15. Vandevelde (Hughes, Regner), 26. Harris (Gazley, Raymond), 29. Herburger (Hughes) – 35. Hedden (Martin), 46. Ulmer (Pope, Morissette)


    EC Red Bull Salzburg: Herzog (Michalek) – Trattnig (C), Viveiros, Pallestrang, Raymond, Regner, Heinrich (TS), Jakubitzka – Hochkofler, Schiechl, Huber – Gazley, Winkler, Baltram – Hughes, Vandevelde, Herburger – Harris, Duncan (A), Raffl (A)
    Cardiff Devils: Bowns (Murdy) – Batch, Richardson (A), Blood, Reddick, Louis, Fournier – Bentivoglio, Martin (A), Pope – Hedden (TS), Ulmer, Faryna – Linglet, Dixon, Haddad – Morissette (C), Myers, Moore – Rutkis

    Rozhodčí: Haszontis, Piragić – Zgonč, Németh

    Diváci: 1 467
    bahis siteleri