Zlín sledge – Weserstars Bremen 5:0 (kon.) | Zlín sledge – FIFH Malmö 4:1 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
4:1 (0:1, 4:0)
FIFH Malmö
Čtvrtek 06.09.2018, 14:40 • PSG aréna • Lapp Cup Zlín (sledge hokej)
Partner:
     
    25:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po skrumáži před brankou se dostal puk mezi kruhy k MARIÁNU LIGDOVI, který střelou zvýšil už na 4:0. Asistence: Martin Joppa.
     
    25:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Joppa nejprve z těžkého úhlu nezamířil přesně, ale z pokusu o střelu vzešla přihrávka na ZDEŇKA HÁBLA, jenž doklepl puk do prakticky prázdné branky. Asistence: Martin Joppa.
     
    17:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Lappáci otáčí vývoj utkání, poté co se sám před Nilssona dostal ZDENĚK HÁBL. Zlínský útočník si roztáhl gólmana do šířky a procpal puk pod jeho tělem do branky. Asistence: Marian Ligda.
     
    16:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Teď už se Zlínu podařilo prolomit střelecké trápení a využít přesilovou hru. Zdeněk Hábl si odražený kotouč dojel a předložil ho před branku MARTINU JOPPOVI, jenž střelou po ledě poslal puk pod lehajícím brankářem Nilssonem. Asistence: Zdeněk Hábl, Michal Geier.
     
    00:22
    FIFH Malmö právě vstřelilo branku!
    Je tady rychlý úder hostů. MAXIMILIAN GYLLSTEN se ocitl sám před brankářem domácích a střelou na levou tyč otevírá skóre. Asistence: Mikael Eklund.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 17. Joppa (Hábl Z., Geier), 18. Hábl Z. (Ligda), 26. Hábl Z. (Joppa), 26. Ligda (Joppa) – 1. Gyllsten (Eklund)


    SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina, Z. Hábl, Zapletal, Kubeš – Geier, Joppa, D. Hábl, Ligda (C), Turic, Doležal, Rauš.
    FIFH Malmö: Nilsson – Lundgren, Lindström, Strandmark – Svensson, Gyllsten, Flomén, Eklund, Nilsson.
    ocianews.com