Zlín sledge – Weserstars Bremen 5:0 (kon.) | Zlín sledge – FIFH Malmö 4:1 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
5:0 (2:0, 3:0)
Weserstars Bremen
Čtvrtek 06.09.2018, 10:25 • PSG aréna • Lapp Cup Zlín (sledge hokej)
Partner:
     
    28:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sadionem zní "Pátá právě teď odbila", poté co Zdeněk Hábl našel před brankou volného ALEŠE RAUŠE, který pohotovou střelou zvýšil už na 5:0. Asistence: Zdeněk Hábl, Marian Ligda.
     
    27:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Weserstars se teď zapomněli v útočném pásmu a PAVEL JULINA podporován Raušem měl před sebou jen jednoho hráče, kterého se zbavil kličkou na střed a střelou pod lapačku Kunsta přidal čtvrtou branku domácích. Asistence: Martin Joppa, Marian Ligda.
     
    22:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Podobnou chybu jako Rauš ale vzápětí dělá také Rädler, kterému se nepodařilo vyhodit a přihrál na hůl právě Raušovi. Ten poslal puk na střed MARIÁNU LIGDOVI a novopečený kapitán domácího týmu zamířil k pravé tyči. Asistence: Aleš Rauš.
     
    11:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se po velké snaze konečně dočkali dalšího gólu, a byl to právě PAVEL KUBEŠ, kdo překonal brankáře Kunsta. Asistence: David Hábl, Zdeněk Hábl.
     
    05:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo Kubešovi, to napravil MICHAL GEIER, který se dostal do samostatného úniku a střelou na pravou tyč otevřel skóre utkání. Asistence: David Hábl.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 5. Geier (Hábl D.), 12. Kubeš (Hábl D., Hábl Z.), 23. Ligda (Rauš), 28. Julina (Joppa, Ligda), 29. Rauš (Hábl Z., Ligda)


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina, Z. Hábl, Zapletal, Kubeš – Geier, Joppa, D. Hábl, Ligda (C), Turic, Doležal, Rauš.
    Weserstars Bremen: Kunst (Brzoska) – Wolff (C), Wedde, Rädler – Segreff, Hering, Müller, Lauenstein, Disveld.
    ocianews.com