Vítkovice – Trenčín 6:0 (kon.) | Olomouc – Zlín 1:2 (po pr.) | SHK Hodonín – Trnava 6:4 (kon.)
Pelhřimov – HC MUNI 4:3 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 3:4 (po s.n.)
po prodl.
HC Olomouc
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
Berani Zlín
Pátek 07.09.2018, 17:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je tu rozhodující branka! Po samostatném úniku se nakonec může radovat Berani, když rozhodující branku postaral JAKUB ŠLAHAŘ. Konrád byl bez větších šancí na úspěšný zákrok, puk totiž letěl do protilehlé strany branky, než kam směřoval jeho beton. Bez asistence.
     
    49:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po nečekané přihrávce na osu hřiště se dostal puk k málo hlídanému JIŘÍMO ONDRÁČKOVI, jehož dělovka zamířila přesně do šibenice. Snaha Konráda o úspěšný zákrok byla v této chvíli marná. Asistence: Tomáš Fořt, Ralfs Freibergs.
     
    43:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu první branka utkání! Po dlouhém náporu Hanáků se nakonec přeci jen dokázal prosadit tváří tvář Sedláčkovi díky chladnokrevnému zakončení JAN KÁŇA. Puk se sice ještě lehce zastavil nad brankovou čarou, po krátké chvíli však už do sítě doskákal. Asistence: Jan Knotek, Marek Laš.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 44. Káňa (Knotek, Laš) – 50. Ondráček (Fořt, Fribergs), 63. Šlahař


    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Galvas, Ondrušek, Staněk, Jaroměřský, Dujsík – Káňa, Knotek, Laš – Kolouch, Burian, Jergl – Skladaný, Holec, Tomeček – Mráz, Ostřížek
    Berani Zlín: J. Sedláček (Huf) – Ferenc, Freibergs, Nosek (A), Žižka (C), Řezníček, Valenta, Gazda – Fryšara, Honejsek, Šlahař – Kulda, Werbík, Poletín – Kubiš (A), Fořt, Ondráček – Václavek, P. Sedláček, Popelka

    Rozhodčí: Kubičík, Šír – Hanzlík, Hlavatý
    bahis siteleri