Zlín sledge – Vålerenga 7:2 (kon.) | Zlín sledge – V. Warriors 9:0 (kon.) | Zlín sledge – S. T. Eagles 3:1 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
9:0 (6:0, 3:0)
Vienna Warriors
Pátek 07.09.2018, 13:40 • PSG aréna • Lapp Cup Zlín (sledge hokej)
Partner:
     
    25:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    MICHAL GEIER se vyřítil do útoku, dostal se až za obranu soupeře a využil toho, že se proti němu hostující brankář rozjel. Kličkou na levou stranu se Černochovi vyhnul a bez nejmenších potíží puk poslal do nechráněné klece. Asistence: Pavel Kubeš, Pavel Doležal.
     
    22:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hned po buly se puku ujal PAVEL JULINA, který neomylně zavěsil do levého horního rohu Černochovy branky. Vídeňský brankář se mohl natahovat jak chtěl, na tento puk zkrátka nemohl dosáhnout. Asistence: Marian Ligda.
     
    15:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nezastavitelný brankostroj jménem SHK LAPP Zlín pokračuje. Uplynulo jen 31 vteřin, když sedmou branku domácích přidal ZDENĚK HÁBL. Asistence: Marian Ligda, Martin Joppa.
     
    13:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Doležal poslal mezi kruhy přihrávku PAVLU KUBEŠOVI, který okamžitě vystřelil. Nezasáhl však puk vůbec dobře a ten letěl pomalým obloučkem na opačnou stranu branky, než kam se vrhl brankář Vídně. Asistence: Jan Doležal.
     
    12:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kubeš se pokusil projet obranou soupeře, ale byl faulován. V signalizované výhodě se puku ujal Joppa, obkroužil branku Vídně a nabídl puk před ni, kde číhal MARIAN LIGDA, jenž se trefil přesně pod horní tyč. Asistence: Martin Joppa, Pavel Kubeš.
     
    10:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    PAVEL KUBEŠ si svezl puk na pravý kruh a přesnou střelou překonal Černocha počtvrté. Asistence: Michal Geier, Pavel Doležal.
     
    10:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hned po buly se zmocnil puku MARTIN JOPPA, najel si na střed a střelou pod horní tyč zvýšil už na 3:0. Asistence: Marian Ligda.
     
    07:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Martin Joppa provezl puk do útočného pásma, zbavil se dvou bránících hráčů a poslal puk na vrchol kruhů Zdeňku Háblovi. Ten se rozhodl ještě přihrát do výhodnější pozice PAVLU JULINOVI, jemuž už stačilo jen zamířit do horní poloviny branky a mohl slavit. Asistence: Zdeněk Hábl, Martin Joppa.
     
    05:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Teď už to ale neplatilo! Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval ALEŠ RAUŠ, který otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Marian Ligda, Martin Joppa.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 6. Rauš (Ligda, Joppa), 8. Julina (Z. Hábl, Joppa), 11. Joppa (Ligda), 11. Kubeš (Geier, Doležal), 13. Ligda (Joppa, Kubeš), 14. Kubeš (Doležal), 16. Hábl Z. (Ligda, Joppa), 23. Julina (Ligda), 26. Geier (Kubeš, Doležal)


    SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina, Z. Hábl, Zapletal, Kubeš – Geier, Joppa, D. Hábl, Ligda (C), Turic, Doležal, Rauš.
    Vienna Warriors: Černoch (Pouzer) – Ferenčík, Jedlička, Buriánek, Mijajlovič – Stašák, Večeřek, Mikuš, Klíma, Korman, Jung (C), Krejčik, Wliszczak.
    bahis siteleri