Zlín sledge – Vålerenga 7:2 (kon.) | Zlín sledge – V. Warriors 9:0 (kon.) | Zlín sledge – S. T. Eagles 3:1 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
7:2 (1:2, 6:0)
Vålerenga
Pátek 07.09.2018, 09:25 • PSG aréna • Lapp Cup Zlín (sledge hokej)
Partner:
     
    26:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Lappáci přidávají další rychlou branku. Prakticky do stejné pozice si svezl puk MARTIN JOPPA, který i v pádu dokázal završit svůj hattrick! Zdeněk Hábl.
     
    26:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    O vítězi už je zdá se rozhodnuto. DAVID HÁBL se dostal ke střele z mezikruží a nemýlil se! Asistence: Jan Zapletal.
     
    22:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byla povedená akce! Ligda posunul od mantinelu puk před branku na Joppu, který tak dlouho naznačoval, že bude střílet, až se proti němu norský brankář položil. Teprve v tu chvíli Joppa poslal puk k druhé tyči ALEŠI RAUŠOVI, na nějž zívala prázdná branka. Asistence: Martin Joppa, Marian Ligda.
     
    19:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají pojistku a ujímají se dvoubrankového vedení. U branky zůstal osamocený MARTIN JOPPA, který poslal puk do norské sítě počtvrté. Bez asistence.
     
    16:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je obrat! MARTIN JOPPA si hned po buly sebral kotouč a ujížděl sám na norského brankáře. Gronlie byl na jeho střelu pod horní tyč krátký! Bez asistence.
     
    16:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno! ALEŠ RAUŠ dostal puk mezi kruhy a přesnou střelou poslal puk za záda Gronlieho. Asistence: Marian Ligda.
     
    14:14
    Tým Vålerenga právě vstřelil branku!
    ROLF EINAR PEDERSEN zachytil přihrávku na Julinu a ujížděl sám na Molka. Dobře přečetl, že také tentokrát se zlínský brankář roztáhne, počkal si na jeho pohyb a poslal puk pod nataženou rukou do branky. Bez asistence.
     
    08:49
    Tým Vålerenga právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Pedersen ujížděl sám na Molka, který se proti jeho kličce položil a vypíchl mu puk, bohužel však přímo k MORTENU VAERNESOVI, který už měl snadnou práci. Asistence: Rolf Einar Pedersen.
     
    02:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se ale ihned vrátil do útočného pásma a dokázal se v něm na dlouhou dobu usadit. Vše zakončil střelou z ostrého úhlu MICHAL GEIER, který otevřel skóre zápasu. Asistence: Pavel Doležal, Jan Zapletal.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 3. Geier (Doležal, Zapletal), 17. Rauš (Ligda), 17. Joppa, 20. Joppa, 23. Rauš (Joppa, Ligda), 27. Hábl D. (Zapletal), 27. Joppa (Hábl Z.) – 9. Vaernes (Pedersen), 15. Pedersen


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina, Z. Hábl, Zapletal, Kubeš – Geier, Joppa, D. Hábl, Ligda (C), Turic, Doležal, Rauš.
    Vålerenga: Gronlie – Bakke, Nordstoga, Pedersen, Sundt – Aanekre, Bogle, Grosfjeld, Kirstistuen, Komma, Lyngroth, Schroder, Vaernes.

    Diváci: 600 (vyprodáno)
    thejrc.org