Zlín sledge – Vålerenga 7:2 (kon.) | Zlín sledge – V. Warriors 9:0 (kon.) | Zlín sledge – S. T. Eagles 3:1 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
3:1 (3:0, 0:1)
SHC South Tirol Eagles
Pátek 07.09.2018, 16:30 • PSG aréna • Lapp Cup Zlín (sledge hokej)
Partner:
     
    26:17
    Na druhou stranu se hnal Joppa proti jedinému obránci a dostal se i ke střele, ale Kasslatter byl pozorný.
     
    26:04
    Cavaliere poslal mezi kruhy přihrávku na Larche, který se ještě pokusil natáhnout si zlínského brankáře a pak teprve vystřelil. Molek však předvedl bleskovou lapačku!
     
    25:44
    Nakonec se Pavel Kubeš (ZLS) dostal za branku italského týmu a zalehl puk. Podle názoru rozhodčích úmyslně a odpyká si dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    23:10
    Geier našel u vzdálenější tyč Davida Hábla, který byl v obležení obránci italského týmu, ale přesto se dostal k zakončení. To ale postrádalo důraz.
     
    20:22
    Joppa s Ligdou teď skvěle vykombinovali situaci,, zatímco Turic clonil před brankou soupeře a Kasslatter zcela ztratil přehled o hře. Joppa si dokázal vyjet tak, že měl před sebou prázdnou branku, ale nezvedl puk a ten se zastavil o nataženou hokejku jednoho z obránců.
     
    17:56
    Zlín si zahraje přesilovku. Dvě minuty za hákování si odpyká Gianluce Cavaliere (STE).
     
    16:02
    S. T. Eagles právě vstřelili branku!
    Hosté se dočkali vyrovnání, poté co se puk dostal na bod pro vhazování k NILSI LARCHOVI, a ten z ostrého úhlu propálil Molka. Asistence: Stefan Kerschbaumer.
     
    13:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jan Zapletal přihrál nepřesně, ale puk se dostal k Pavlu Doležalovi, který se ještě pokusil přihrát DAVIDU HÁBLOVI, o nějž se puk spíše odrazil do prázdné branky. Asistence: Pavel Doležal, Jan Zapletal.
     
    11:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zato na druhé straně ujížděl sám na brankáře ZDENĚK HÁBL, který si počkal na Kasslatterův pohyb a pod jeho tělem poslal puk do branky. Asistence: Martin Joppa.
     
    06:46
    Do brejku vyrazil Geier, který si dokázal položit italského brankáře, ale zamířil mimo.
     
    00:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení, poté co se puk odrazil k pravé tyči k MARIÁNU LIGDOVI, který počkal až si italský brankář lehne a poté vystřelil do horní části. Asistence: Zdeněk Hábl, Martin Joppa.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 1. Ligda (Hábl Z., Joppa), 12. Hábl Z. (Joppa), 14. Hábl D. (Doležal, Zapletal) – 17. Larch (Kerschbaumer)


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina, Z. Hábl, Zapletal, Kubeš – Geier, Joppa, D. Hábl, Ligda (C), Turic, Doležal, Rauš.
    SHC South Tirol Eagles: Kasslatter (Kanestrin) – Ambrosi, Cavaliere, Planker – Depaoli, Enderle, Kafmann, Kalegaris, Kerschbaumer, Larch, Torella, Winkler.
    thejrc.org