Kladno – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 3:4 (0:2 po s.n.) | Přerov – Jihlava 5:4 (kon.)
Motor ČB – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Kadaň – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Havířov – Litoměřice 4:2 (kon.)
Prostějov – Vsetín 6:5 (po pr.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
6:5 (3:2, 0:2, 2:1 - 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 08.09.2018, 18:00 • ZS Prostějov • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:25 Marek RAČUK - 6:5
     
    61:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějovští využili své aktivity v prodloužení a získávají bod navíc, od levého mantinelu zkusil vystřelut MAREK RAČUK a to se mu vyplatilo, jelikož nachytal brankáře Šelepněva, kterému propadl puk do sítě. Asistence: Jan Zdráhal a David Dvořáček.
    58:50 Tomáš DIVÍŠEK - 5:5
     
    58:50
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácím se hra bez brankáře vyplatila, srovnávají totiž na 5:5. Zdráhalovu ránu příklepem od modré ještě tečoval těsně před brankou TOMÁŠ DIVÍŠEK, který nasměroval puk nad levý beton brankáře. Asistence: Jan Zdráhal a Marek Račuk.
    52:57 Mitchell THEORET - 4:5
     
    52:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Matýs, který dojížděl puk u mantinelu, se srazil s rozhodčím. Toho hosté využili, Rác nahrál puk MITCHELLU THEORETOVI, jenž střelou z pravé strany zápěstím prostřelil Štůralu pod jeho levou rukou. Asistence: Roman Rác.
    46:00 Tomáš DIVÍŠEK - 4:4
     
    46:00
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nouza nahrál na střed hřiště Havlíkovi, kterému přeskočil puk hokejku. To ale vůbec nevadilo, jelikož se ho ujal TOMÁŠ DIVÍŠEK, jenž si s pukem ještě trochu popojel k brance a poslal ho přesně mezi betony brankáře. Asistence: Ladislav Havlík a Tomáš Nouza.
    37:45 Vít JONÁK - 3:4
     
    37:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je tu další obrat zápasu! Slováček založil útočnou akci, když s pukem projel středem téměř celé hřiště a poslal ho na levou stranu na Roba. Ten s kotoučem přejel až za branku, zpětnou přihrávkou ale našel před branku si najíždějícího VÍTA JONÁKA, který z první zakončoval do odkryté brány. Asistence: Luboš Rob a Ondřej Slováček.
    36:18 Jakub TEPER - 3:3
     
    36:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou početní výhodu ke srovnání na 3:3 Pechanec nahrál na vrchol levého kruhu JAKUBU TEPEROVI, jehož zakončení skončilo přesně v levém horním rohu branky. Asistence: Antonín Pechanec a Ondřej Slováček.
    16:25 Tomáš DIVÍŠEK - 3:2
     
    16:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Vsetín! Domácí aktivním napadáním získali kotouč v útočné třetině, střela Nouza propadla brankáři mezi betony a kotouč úspěšně dorazil za brankovou čáru TOMÁŠ DIVÍŠEK. Asistence: Tomáš Nouza.
    15:50 Radek PROKEŠ - 2:2
     
    15:50
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Matýs objel s pukem z levé strany branku, nepovedlo se mu zasunout kotouč za Šelepněva, k tyčce ale rychle dojel RADEK PROKEŠ, který už dotlačil puk do branky a domácí rychle srovnávají skóre utkání. Asistence: Ondřej Matýs.
    David DVOŘÁČEK - 1:2
     
    14:12
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov ale rychle odpovídá snižujícím gólem, když si DAVID DVOŘÁČEK v útočné třetině obhodil obránce a už jel sám na brankáře, kterého překonal střelou do levé části branky. Asistence: Matouš Venkrbec a Ladislav Havlík.
    Tomáš VÁVRA - 0:2
     
    13:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a hosté přidávají svůj druhý gól, při akci tři na tři napřáhl ke střele za modrou čarou ze středu hřiště TOMÁŠ VÁVRA a propálil Štůralu. Asistence: Martin Podešva a Tomáš Ondračka.
    Mitchell THEORET - 0:1
     
    12:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení, když vybojovali puk za brankou a MITCHELL THEORET se s ním dostal do předbrankového prostoru, odkud dostal kotouč bekhendem mezi betony gólmana do sítě. Asistence: Roman Rác a Jiří Karafiát.
    Marken.cz

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 15. Dvořáček (Venkrbec, Havlík), 16. Prokeš (Matýs), 17. Divíšek (Nouza), 46. Divíšek (Havlík, Nouza), 59. Divíšek (J. Zdráhal, Račuk), 62. Račuk (J. Zdráhal, Dvořáček) – 13. Theoret (Rác, Karafiát), 14. Vávra (Podešva, Ondračka), 37. Teper (Pechanec, Slováček), 38. Jonák (Rob, Slováček), 53. Theoret (Rác)


    LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (Neužil) – D. Kolář, J. Zdráhal, Mikliš, Havlík, Rašner, Holland, Kellner – Nouza, Divíšek, Starý – Račuk, Venkrbec, Dvořáček – Žálčík, Karpov, L. Luňák – Krejčiřík, Prokeš, Matýs.
    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Holomek, Slováček, Teper, Jenáček, Mäkinen, Ondračka – Theoret, Rác, Karafiát – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Kucharczyk, Březina – Vávra, Podešva, Klímek.

    Rozhodčí: Barek, Kopeček – Hejl, Podrazil

    Diváci: 2460
    thejrc.org