Frölunda – Vienna Capitals 1:4 (kon.) | Skellefteå – Bolzano 2:1 (kon.) | Zug – Něman Grodno 2:3 (po pr.)
TPS – Malmö Redhawks 1:2 (kon.) | IFK Helsinky – Tychy 2:1 (kon.) | Aalborg – Zürich 1:2 (kon.)
Bern – Cardiff 3:2 (kon.) | Salzburg – Växjö 4:3 (kon.)
po prodl.
EV Zug
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
HK Něman Grodno
Sobota 08.09.2018, 17:00 • Bossard Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Hokejová Liga mistrů, nebo chcete-li Champions Hockey League je už v plném proudu a ode dneška jsou na programu další zápasy ve skupinách. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy EV Zug (Švýcarsko) a HK Něman Grodno (Bělorusko).
     
    EV Zug (Švýcarsko)

    Domácí Zug zatím vévodí tabulce ve skupině D, když má po třech odehraných duelech na svém kontě plný počet bodů, tedy devět. Dvakrát si dokázal poradit s Eisbärenem Berlín – 5:3 a 6:1 a jednou porazil už i svého dnešního soupeře, a sice Něman Grodno 4:2. Dnes by tak na svou prozatímní suverenitu domácí hokejisté rádi navázali a podruhé se chystají porazit běloruský celek.
     
    HK Něman Grodno (Bělorusko)

    Hosté z běloruského Grodna jsou třetí se třemi body a stále tak mají šanci dostat se na postupovou pozici do vyřazovacích bojů. Něman Grodno v prvním duelu dokázalo porazit Kometu Brno 4:2, podruhé s brněnským týmem však hráči Grodna padli, a sice 2:6. A jak už bylo zmíněno, prohráli i s Zugem, kterému dnes budou chtít oplatit porážku.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    EV Zug: Aeschlimann (Stephan) – Thiry, Alatalo, Stadler, Diaz (C), Zgraggen, Zryd, Oejdemark – Stalberg, Roe, Lammer – Simion, McIntyre (A), Martschini (TS) – Suri (A), Albrecht, Klingberg – Zehnder, Senteler, Schnyder – Leuenberger

    HK Něman Grodno: Trus (Samankov) – Koršunov (C), Choromando, Děrljuk, Šuba, Orlov, Kryskin, Petrov, Lebeděv – Maljavko A., Pitule (A), Maljavko S. – Jelisejenko, Smurov (TS), Malinovskij – Levša, Remezov (A), Kisly – Varivončik, Savinov, Kozjachy

    Rozhodčí: Piragić, Tscherring – Kovacs, Borga.
     
    Je za námi oficiální hymna hokejové Ligy mistrů a nyní jsou na řadě hymny obou zemí. Jako první uslyšíme běloruskou hymnu a po ní hned tu švýcarskou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Domácí Zug se hned dostal do zakončení před běloruskou brankou, střela Lammera z levé strany však skončila na vyrážečce Truse.
     
    00:40
    Hned na to se do útočného pásma domácí dostali znovu a opět z toho byla šance. Tu zastavil Trus a hned přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    01:24
    Trus si připravil další přesný zákrok a opět vyrazil kotouč po domácí střele do bezpečí. Domácí začali zápas velmi aktivně a hrozí čím dál více před běloruskou brankou.
     
    01:54
    Reto Suri si sjel do těsné blízkosti Truse a jen díky pohotovému zákroku hostujícího brankáře nejde Zug do vedení! Ten střelu prvně jmenovaného ukryl do své lapačky.
     
    02:38
    Aeschlimann musel být nyní v pozoru a poprvé na něho mířila běloruská střela. Ovšem tu pokryla obrana Zugu a brankář domácích tak nemusel zasahovat.
     
    03:17
    Viktor Stalberg sebral ve středním pásmu kotouč soupeři a hned otočil hru. V útočné třetině pak sám vystřelil, bylo to ale mimo tři tyče.
     
    03:51
    Dario Simion si nabruslil do prostoru mezi kruhy, klepal si o přihrávku, jenže té se nedočkal. Hosté pak získali puk a hned s ním míří znovu na opačnou stranu.
     
    04:35
    Carl Klingberg spěchal do útočné třetiny po pravé straně, nakonec tam byl ale dříve než puk a je z toho postavení mimo hru. Ta se tedy stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    05:23
    Nyní se chvilku v pásmu domácích zdrželi hosté, ovšem před Aeschlimannem nevyslali žádnou střelu. Puk si tak přebírají opět domácí hráči a spěchají do útočného pásma.
     
    06:08
    Raphael Diaz pronikl v úniku dvou hráčů dříve do obranného pásma hostů a je tu další postavení mimo hru. Znovu se tak vše stěhuje do střední třetiny.
     
    06:08
    Následuje první komerční přestávka tohoto duelu.
     
    06:15
    Vitalij Trus si hned připsal další zákrok, po kterém opět hru přerušil. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce a domácí útočné pásmo udrželi.
     
    06:36
    Domácí brankář si připsal vůbec první pořádný zákrok, když po střele Tomáše Pituleho zasahoval svojí lapačkou. Poté nechal hru plynout a kotouč mají zpět jeho spoluhráči.
     
    08:01
    No a hosté začínají čím dál více vystrkovat růžky. Nyní se do další šance dostal Artur Savinov, jeho pokus ale Aeschlimann zneškodnil.
     
    08:29
    Na druhé straně se do zakončení dral Sven Senteler, tváří v tvář brankáři Vitaliji Trustovi neuspěl. Ten přerušil hru a vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    08:46
    Zakázané uvolnění Grodna a hra se stěhuje zpět před brankáře Vitalije Truse. Ten tak bude čelit dalšímu útoku domácích hráčů.
     
    08:56
    Lammer pálil z prostoru mezi kruhy, jeho pokus byl však hodně nepřesný a skončil vedle Trusovy branky.
     
    09:10
    Vyloučení v týmu EV Zug (Dominic Lammer – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:43
    Hosté se usadili v útočném pásmu a operují před domácí brankou. Kisly pálil od modré čáry, ale jeho pokus skončil mimo. Následně pak se domácí osvobozují.
     
    10:21
    Hráči Grodna se dostali zpět a roztáhli akci před Aeschlimannem, ale Sergej Maljavko poslal puk jen na zadní mantinel. Další osvobození domácího celku.
     
    11:04
    Oslabení Zugu se už velmi rychle krátí a vypadá to, že ho jeho hráči už zvládnou. Nyní drží puk na svých holích.
     
    11:10
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    12:04
    Zug právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se ujímají vedení. DARIO SIMION tečoval před brankou střelu Alatala z vrcholu levého kruhu a nakonec prostřelil Truse mezi jeho betony – 1:0. Asistence: Santeri Alatalo a David McIntyre.
    12:04 Dario SIMION - 1:0
     
    13:14
    Domácí hráči se dostali do další větší šance, ale před brankou hostů tentokráte neuspěli. Po zisku kotouče míří hosté před domácí branku.
     
    13:23
    Vyloučení v týmu EV Zug (Raphael Diaz – 2 min., držení).
     
    13:34
    Hosté mají k dispozici další přesilovou hru a už se uhnízdili v domácím pásmu. Na Aeschlimanna však nevyslali ani jednu střelu.
     
    13:59
    Naopak se do akce ve vlastním oslabení vydali domácí hráči a Trus musel hasit nebezpečí. Kotouč dostal pod kontrolu a vyhodil ho směrem k brance Zugu.
     
    14:41
    Domácí získali puk v obranném pásmu a bez čekání ho vyhodili až před branku Truse. Hosté musí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    15:07
    Hráči Zugu drží puk ve své obranné třetině a šetří zbytek vteřin ze svého oslabení, které už zvládnou.
     
    15:23
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    15:43
    Tomáš Pitule potáhl za brankou domácích puk, dostal se až před Aeschlimanna, jenže ten proti jeho přízemní střele zasáhl svým příložníkem.
     
    16:16
    Miro Zryd dostával přihrávku od spoluhráče, puk však dostal na paty a utekl mu do rohu kluziště. Nakonec ho domácí hráči vybojovali zpátky a drží útočnou třetinu.
     
    17:05
    Reto Suri se natlačil až před Truse, kde klepl do kotouče. Ten však skončil jen v jeho moci. Hosté tak bleskově spěchají zpět do útočného pásma.
     
    17:55
    Vyloučení v týmu EV Zug (Victor Oejdemark – 2 min., hákování).
     
    17:55
    Vyloučení v týmu HK Něman Grodno (Sergej Smurov – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    18:34
    Hráči Zugu při hře čtyři na čtyři zakládají z vlastního obranného pásma svou akci a pokusí se ještě před Trusem zahrozit.
     
    18:58
    A to se také stalo. Před hostujícím brankářem vznikla obrovská skrumáž, ale nikdo z domácích hráčů nedokázal kotouč usměrnit mezi tři tyče. Nakonec ho vydoloval Trus a přerušil hru.
     
    18:58
    Vyloučení v týmu HK Něman Grodno (Roman Šuba – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu EV Zug (David McIntyre – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu EV Zug (Jesse Zgraggen – 2 min., hrubost).
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:54
    Aeschlimann si v závěru první třetiny ještě sáhl na kotouč a po svém zákoku raději přerušil hru. Střelu z levého kruhu dobře viděl a chytil do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní jsme viděli jedinou branku, o kterou se postaral tečí před hostující brankou Dario Simion. Domácí měli více ze hry, hosté ale začali hru vyrovnávat a také oni si připravili střely, které mohly ohrozit Aeschlimanna. Ten byl však pozorný a zatím drží čisté konto. Uvidíme, co nám přinese druhá část hry, která začne přibližně v 17:55.
     
    Střely na branku: 10 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Hosté dohrávají už klasickou početní výhodu a jsou usazeni v útočném pásmu. Aeschlimann se tak musí mít na pozoru.
     
    20:45
    Něman Grodno právě vstřelil branku! A je vyrovnáno. Hosté svou početní výhodu dokázali využít a začíná se znovu od začátku. ARŤOM KISLY využil odraženého kotouče po střele Levši z levého kruhu a poté ho zametl za Aeschlimannova záda – 1:1. Asistence: Arťom Levša a Igor Kozjachy.
    20:45 Arťom KISLY - 1:1
     
    22:05
    Domácí se dostali do útočného pásma a pokusili se z další akce strhnout vedení zpět na svou stranu, proti ale byla obrana Grodna.
     
    22:05
    Vyloučení v týmu HK Něman Grodno (Anton Jelisejenko – 2 min., sekání).
     
    22:22
    Nyní k tomu budou mít příležitost při hostujícím oslabení. Zug se už usadil v pásmo Grodna a roztáčí přesilovkový kolotoč. Po střele Roeho musel zasahovat Trus a přerušil hru.
     
    22:54
    Garrett Roe objel branku hostů a dostal puk před jejich branku, poté střílel tváří v tvář Trusovi Dominic Lammer, ale hostující brankář vytasil efektní semafor.
     
    23:32
    Další Lammerův pokus kryje Trus a v posledních chvílích tak skvěle drží svůj tým. Raději pak přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    23:45
    Domácí se stále drží v pásmu hostů a na Truse mířila další nebezpečná střela, která končí na jeho zákroku. Až pak se hosté dokázali osvobodit.
     
    24:05
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    24:32
    Hráči Grodna zakládali další slibnou akci, ale zastavilo je postavení mimo hru. Ta je tak vykázána zpátky do středního pásma.
     
    24:41
    Trus musel z branky, aby snížil střelecký úhel Albrechtovi, který poté trefil jen jeho levý beton. Nicméně domácí hokejisté udrželi útočnou třetinu a dále kombinují před Trusem.
     
    25:30
    Po sérii střel na hostující branku poté hráči Grodna vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    26:08
    Tomáš Pitule vyslal z pravého kruhu nebezpečnou střelu, kterou ovšem Sandro Aeschlimann dokázal pokrýt a puk vyrazil vedle sebe. Tam si ho sebrali jeho spoluhráči a míří opět na druhou stranu kluziště.
     
    27:27
    A hned na to z levého kruhu pálil Andrej Koršunov a do akce musel znovu Aeschlimann. Ten hru přerušil a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. To ale až po další komerční přestávce.
     
    27:33
    Buly v obranném pásmu Zugu vyhráli domácí hráči a hned zamířili před branku Truse, který se tak už rovná ve svém brankovišti.
     
    28:31
    Vyloučení v týmu EV Zug (Garrett Roe – 2 min., hákování).
     
    29:02
    Ve vlastním oslabení se domácí dostali do zajímavé příležitosti, jejich pokus však zamířil jen na připraveného Truse, který si připsal další přesný zákrok.
     
    29:38
    Hráči Zugu získali puk a hned ho poslali až před hostující branku. Dokázali se tak osvobodit a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    30:10
    Carl Klingberg zachytil v obranném pásmu puk a nabruslil s ním až před branku hostů, byl tam však osamocen a ke střele se nedostal. Aspoň tak ukrojil další část z domácího trestu.
     
    30:31
    Domácí jsou už kompletní.
     
    31:13
    Lammer se postavil do prostoru mezi kruhy a poté, co dostal puk, vystřelil. Jeho projektil zamířil jen vedle Trusovy branky.
     
    31:50
    Dario Simion dostal přihrávku vedle branky hostů, jenže jeho zakončení skončilo jen na boční konstrukci Trusovy klece.
     
    32:37
    Po střele Tomáše Pituleho z prostoru mezi kruhy zaduněly betony Aeschlimanna. Ten poté kotouč poslal svým spoluhráčům a ti míří do další akce.
     
    32:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:20
    Domácí se dostali opět před hostující branku, kde střílel Dario Simion, jeho pokus ale zamířil jen do obrany Grodna. To poté otáčí hru na opačnou stranu.
     
    33:39
    Carl Klingberg se šikovně uvolnil podél pravého mantinelu, nabruslil si blíže hostující brance, ale jeho pokus byl poté hodně nepřesný.
     
    33:57
    Vyloučení v týmu HK Něman Grodno (Alexandr Maljavko – 2 min., hákování).
     
    34:15
    Hosté se hned po zisku kotouče dokázali osvobodit a puk poslali až před domácí branku. Hráči Zugu tak zakládají akci z vlastní třetiny.
     
    34:47
    Dominic Lammer z pravé strany vyslal nebezpečnou střelu k levé tyči Truse, tu si však brankář Grodna dokázal pokrýt a neinkasoval. Hned na to raději přerušuje hru.
     
    35:17
    A hned na to z pravého kruhu pálil David McIntyre, Trus byl znovu pozorný.
     
    35:42
    Branka hostů je nyní doslova ostřelována a Trus si v krátké době po sobě připsal tři přesné zákroky. Hra je opět přerušena.
     
    35:56
    Hosté se osvobozují a tohle oslabení už zvládnou.
     
    35:57
    Nyní jsou už kompletní.
     
    36:19
    Domácí se ještě v pásmu hostů udrželi a na Truse šla další střela, kterou dokázala zablokovat pozorná obrana. Trus pak raději po tom, co dostal kotouč pod kontrolu, přerušil hru.
     
    37:05
    Vyloučení v týmu HK Něman Grodno (Andrej Koršunov – 2 min., držení).
     
    37:05
    Domácí mají k dispozici další přesilovou hru a pokusí se ji využít. Stále totiž trvá nerozhodný stav, a to se hráčům Zugu nelíbí.
     
    37:28
    Santeri Alatalo vyslal střelu z levého kruhu, kterou zastavil kdo jiný než Trust, který v posledních chvílích drží své spoluhráče nad vodou.
     
    37:55
    Hosté se dostali ve vlastním oslabení do velké šance, Alexandr Maljavko si sjel až před Aeschlimanna, který poté jeho pokus pokryl!
     
    38:15
    Raphael Diaz pálil na hostující branku, ale překonat Truse se mu nepodařilo. Následně pak se hosté osvobozují a ukrajují další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:05
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    39:49
    Dominic Lammer dostal do mezikruží přihrávku a poté pohotově vystřelil. Jeho pokus bravurně zneškodnil Vitalij Trus, jenž lapačkou vyrazil kotouč vedle sebe. A podržel opět svůj tým!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní hosté dokázali hned v její první minutě srovnat stav, když přesilovku využil Arťom Kisly a nakonec svou střelou stanovil i konečný stav druhého dějství. Hosté tak stále žijí naději na úspěch v utkání, domácí jsou sice lepším týmem, ale nevyužité přesilovky je mrzí a mrzet mohou i v konečném součtu zápasu. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která začne přibližně v 18:45.
     
    Střely na branku: 28 – 16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Hned v úvodu třetí třetiny musel zasahovat Trus po nenápadné střele domácích. Nakonec vše ustál a po zákroku přerušil hru.
     
    40:24
    A Aeschlimann také čelil nebezpečné střele. Proti bekhendové střele Levši však uspěl a také on pozastavil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    40:39
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje zpět před branku Vitalije Truse.
     
    41:16
    Domácí při dalším zakládaní akce zastavilo postavení mimo hru a ta se tak přestěhovala zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    41:55
    Aeschlimann vyjel z branky a kotouč poskakoval u brankoviště, nakonec ho jeden z domácích hráčů dokázal odpálit do bezpečí. A útočit tak jde zase Zug.
     
    42:53
    Dvě rychlé akce na obou stranách. Oba brankáři byli opět pozorní a puk za svá záda nepustili. Nyní zakládají další akci domácí hokejisté.
     
    43:47
    Dlouho v útočném pásmu operovali hráči Zugu, ale na Truse si opět nepřišli. Ten drží svůj tým i nadále a svými zákroky motá hlavy domácím útočníkům. Do akce tak brankář Grodna posílá své spoluhráče.
     
    44:55
    Tváří v tvář Aeschlimannovi neuspěl Arťom Kisly a také domácí brankář podržel svůj tým. Stále tak na ukazateli skóre svítí stav 1:1. Obrana Zugu už zakládá další útočnou akci.
     
    45:52
    Vyloučení v týmu HK Něman Grodno (Roman Malinovskij – 2 min., držení).
     
    46:13
    Domácí hráči mají k dispozici další přesilovou hru a mají tak možnost strhnout vedení na svou stranu. Podaří se jim to?
     
    46:39
    Raphael Diaz z pravé strany potáhl puk a chtěl ho uklidit mezi tři tyče, ovšem Trus byl znovu proti. Ten je v posledních chvílích ve svém brankovišti jako přikovaný.
     
    47:18
    A další velká šance na domácí straně nekončí brankou. Lammerovu střelu zblízka pokryl sklapnutím svých betonů Trus a opět drží hosty. Hra je přerušena.
     
    47:51
    Hosté se osvobozují, posílají kotouč až před domácí branku a toto oslabení už určitě zvládnou. Domácí naopak nevyužívají další přesilovku a může je to jenom mrzet.
     
    47:52
    Grodno je v plném počtu.
     
    48:54
    Hráči Zugu se opět uhnízdili v pásmu hostů a Trus musel být znovu na pozoru. Další těžkou situaci však zvládl a posílá puk do středního pásma.
     
    49:39
    David McIntyre se obtočil na levém kruhu a poté jedovkou zaměstnal Truse, který svojí holí akci Zugu zastavil. Další pozorný zákrok hostujícího brankáře.
     
    50:31
    Třetí třetina se přehoupla do své druhé poloviny a stále máme nerozhodný stav. Zatím to vypadá, že zápas dojde do prodloužení. Samozřejmě ale ještě nepředbíhejme, času mají oba týmy ještě hodně.
     
    51:40
    Jesse Zgraggen si sjel do mezikruží a poté svou střelu poslal jen do betonu Truse.
     
    52:25
    Stalberg se těsně před Trusem opřel do střely a patrně orazítkoval levou tyčku hostující branky. Až není možné, co domácí hráči dnes nepromění.
     
    53:03
    Do akce se po delší době vydali také hosté, ale před Aeschlimannem nic nevymysleli. Poté to na druhé straně zkusili domácí, leč také bez úspěchu.
     
    53:56
    Tempo hry mírně opadlo. Blíží se závěr třetí třetiny a nikdo nechce udělat chybu, která by ho stála inkasovanou a dost možná rozhodující branku zápasu.
     
    54:26
    Garrett Roe kroužil v mezikruží, přihrávky se však nedočkal. Navíc puk sebrali hosté a míří do další akce před branku Zugu.
     
    54:52
    Něman Grodno právě vstřelil branku! A hned je z této akce vedoucí branka hostujícího týmu. Levša nechal kotouč na pravém kruhu volnému ARŤOMU KISLYMU, který poté táhlou střelou i skrze obranu domácích překonal Aeschlimanna – 1:2. Asistence: Arťom Levša.
    54:52 Arťom KISLY - 1:2
     
    55:53
    Domácí přispěchali před hostující branku, se současným stavem nejsou spokojeni a nyní mají před sebou těžký úkol, a sice srovnat stav.
     
    56:19
    Lino Martschini vyslal střelu z levého kruhu, která zamířila pouze vedle hostující branky. Hosté tak otáčejí hru zase na opačnou stranu.
     
    56:40
    Následuje další komerční přestávka.
     
    56:45
    Hosté drží kotouč co nejdále od vlastní branky a domácím utíká čas. Na to, aby stav srovnali, mají něco málo přes tři minuty.
     
    57:29
    Zug právě vstřelil branku!
    A to se povedlo. Hned z následné akce je srovnáno. CARL KLINGBERG na levém kruhu vystřelil a svou ránou vymetl pravý roh Trusovy branky, kde vymetl doslova všechny pavučiny – 2:2. Asistence: David McIntyre a Santeri Alatalo.
    57:29 Carl KLINGBERG - 2:2
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    59:26
    Dlouho se nic nedělo a závěr třetí třetiny se blíží. Už to opravdu vypadá, že se dočkáme nastavené hrací doby.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je to tak. Zápas nenašel vítěze v základní hrací době a je před námi pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud ani to nikdo nerozhodne, dojde na samostatné nájezdy.
     
    Utkání sleduje 2 559 diváků.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:13
    Arťom Kisly se zjevil těsně před Aeschlimannem, přízemní střelou ho ale nepřekonal.
     
    60:41
    U puku jsou nyní domácí hráči a už se přibližují útočnému pásmu, kde se pokusí ohrozit Trusovu klec.
     
    60:59
    Santeri Alatalo na levé straně vystřelil a vracející se Trust nyní zneškodnil obrovskou jeho šanci!
     
    61:53
    A na druhé straně musel proti další hostující střele zasahovat Aeschlimann, jenž také podržel svůj tým. Hru pak raději přerušil.
     
    62:18
    Grodno se dostalo do další akce před brankou Zugu, Pitule však střelu z první poslal jen do hrudi domácího brankáře Aeschlimanna.
     
    62:53
    Stalberg bekhendovou střelou z pravého kruhu neuspěl a hned na to míří do rychlého protiútoku hosté.
     
    63:25
    Alexandr Maljavko se dostal do blízkosti domácí branky, ale další zákrok předvedl Aeschlimann, jenž také hodně svůj tým podržel.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:30
    Domácí prováhali další šanci, až příliš moc kombinovali před Trusem, až o kotouč přišli. Do akce tak míří zase Grodno.
     
    64:56
    Něman Grodno právě vstřelil branku! Hosté laxnost domácích potrestali a rozhodují toto utkání pouhé čtyři vteřiny před vypršením prodloužení. ARŤOM LEVŠA sebral kotouč domácím a uháněl sám na branku domácích. Z pravé strany pak dokázal prostřeli Aeschlimanna, jenž tak neměl nárok – 2:3. Bez asistence.
    64:56 Arťom LEVŠA - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec rozhodli prodloužení a připisují bod navíc. Domácí můžou mrzet neproměněné přesilové hry a také mnohdy překombinované akce. Viděli jsme celkem pohledné utkání, ve kterých bylo k vidění mnoho šancí. Nakonec se nerozhodlo v základní hrací době a muselo na řadu přijít prodloužení.
     
    Střely na branku: 43 – 22
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:34:45)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Simion (Alatalo, McIntyre), 58. Klingberg (McIntyre, Alatalo) – 21. Kisly (Levša, Kozjachy), 55. Kisly (Levša), 65. Levša


    EV Zug: Aeschlimann (Stephan) – Thiry, Alatalo, Stadler, Diaz (C), Zgraggen, Zryd, Oejdemark – Stalberg, Roe, Lammer – Simion, McIntyre (A), Martschini (TS) – Suri (A), Albrecht, Klingberg – Zehnder, Senteler, Schnyder – Leuenberger
    HK Něman Grodno: Trus (Samankov) – Koršunov (C), Choromando, Děrljuk, Šuba, Orlov, Kryskin, Petrov, Lebeděv – Maljavko A., Pitule (A), Maljavko S. – Jelisejenko, Smurov (TS), Malinovskij – Levša, Remezov (A), Kisly – Varivončik, Savinov, Kozjachy

    Rozhodčí: Piragić, Tscherring – Kovacs, Borga

    Diváci: 2 559
    bahis siteleri