Havlíčkův Brod – Pardubice 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:3 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (2:0 po s.n.)
Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Havířov – Zlín 2:3 (1:2 po s.n.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 5:4 (po pr.) | Plzeň – HC Litvínov 2:1 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:2 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:3 (0:0, 1:1, 0:2 - N 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 08.09.2018, 12:30DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    62:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava z jihu Čech odjede se všemi čtyřmi body! Krajíček poslal pas na MATĚJE VÁLU, který od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Krajíček, Tomáš Vala.
     
    61:50
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Doktor.
     
    59:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třetí branka Jihlavy je tu! VÍTĚZSLAV BROŽ se vrátil z trestné lavice, načež se hned dostal k odraženému puku, který v klidu uklidil do prázdné svatyně. Asistence: Martin Barák.
     
    58:05
    Motor si vzal oddychový čas. Po jeho uplynutí zůstává Marek Dvořák na střídačce svého týmu. Domácí jdou do hry se šesti hráči v poli!
     
    56:58
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Brož – 2 min., podrážení).
     
    56:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Převrátí! A to na jihlavskou stranu! TOMÁŠ VALA se zničehonic dostal do komfortní střelecké pozice. Následnou střelou vymetl přesně horní růžek Dvořáky klece! Parádní trefa. Asistence: Matěj Vála.
     
    44:27
    Dobrá příležitost zůstává neproměněna! Matyáš Grossmann dostal přesnou přihrávku před branku, ale v pravou chvíli branku netrefil!
     
    33:41
    Dvořák vyrazil kotouč před sebe, kde stál volný Miroslav Juda! Naštěstí pro domácí ale českobudějovický gólman stihl zasáhnout. Na druhou stranu pak záhy míří Jihlava.
     
    31:49
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Novák.
     
    30:51
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Piskač – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava proměňuje přesilovou hru! Máme tedy srovnáno! PATRIK ČERMÁK se díky své rychlosti dostal až před branku, odkud propálil Dvořáka zřejmě mezi betony. Asistence: Vítězslav Brož, Tomáš Pigl.
     
    26:47
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Egert – 2 min., faul kolenem).
     
    26:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku! Matouši Hrubcovi sjel puk při střele z hole, díky čemuž se ke kotouči dostal PAVEL NOVÁK. Ten objel soupeřova brankáře a zasunul do prázdné svatyně. Asistence: Matouš Hrubec.
     
    22:55
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ryba.
     
    19:01
    Jihlava bude necelou minutku před koncem hrát přesilovou hru. Dvě minuty za faul kolenem od rozhodčích vyfasoval Vojtěch Krcho, který již usedá na trestnou lavici.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Zvěřina – 2 min., podrážení).
     
    13:09
    Na druhé straně to zavánělo prvním gólem! Marek Dvořák vyjel pro puk a nakonec ho stihl odehrát jako první. Pak se k němu ale dostal Tomáš Pigl, který jen tak tak netrefil odkrytou svatyni!
     
    11:04
    Střelu od modré čáry Marek Dvořák vyrazil před sebe, kde stál nikým nehlídaný Tomáš Vala! Ten si zkusil puk ještě lépe zpracovat a vystřelit, bohužel pro něj se mu ale zakončení nepovedlo tak, jak by určitě chtěl.
     
    09:57
    Matouš Hrubec byl faulován při úniku, a tak bylo nařízeno trestné střílení. Tentýž hráč uspěl při čtvrtečním duelu mezi těmito dvěma týmy, nyní ale nedal.
     
    03:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Smolko – 2 min., podrážení).
     
    01:10
    Nyní už to mohl být první gól! Matouš Hrubec se po rychlé souhře dostal až přímo před Chaloupka. Na něho si ale zblízka nepřišel. Jihlavský gólman podržel svůj tým.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 27. Novák (Hrubec) – 29. Čermák (Brož, Pigl), 57. Vala (Vála), 60. Brož (Barák), 63. Vála (Krajíček, Vala)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Šafář, Hubata, Dudáček, Svach, Doktor – Egert, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Grossmann, Hrubec, Ryba, Janoch, Schwartz, Novák, Silný, Krcho
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Javůrek)– Piskač, Bouška, Křišta, Marek, Smolko, Trávník, Zvěřina, Vála, Rašín – Brož, Vala, Zadražil, Krajíček, Adam, Čermák, Juda, Pigl, Barák

    Rozhodčí: Čáp – Jindra, Oudes
    bahis siteleri